Kızım 3 yaşında gittikçe gözümde farklı olmaya başladı çok tatlı çok narin çok Nazlı çok duygusal Allah'ım sanki cennetten bir çiçek koparıp bana vermiş öyle aşığım ona kıyamıyorum öpmeye bile yarabbim nasıl birşey bu kız çocuğu ya Allah'ım herkese nasip etsin İnşallah sizde benim gibi misiniz
kızım 9 gun sonra 5 aylık bu aralar bagırmaya baslamıs evın ıcınde kuş gıbı bagırıyor 😂😂 kucagımda uyurken diyorum bu nasıl bi tatlılık ya kokusu bıle guzel ya koklaya koklaya doyamıyorumkı bende dıyorum acaba tekmı ben boyleyım dıye
Ya inanılmaz bişey değil mi kız çocuğu
evet ya bu aralar annecı olmus babasına verıyorum heryere bakıyor benı arıyor yoksam aglıyor 😂 oglunuz varmı yoksa tek kız cocugunuzmu var
Oğlum 6 yaşında ama kızın Nazlı olması başkaymış ya
Kızım da var oğlum da ikisine de ayrı ayrı aşığım. Kızım 6 yaşında büyüdü artık maşallah ama oğluma sürekli diyorum aşığım sana diye 😊
kız evlat da erkek evlat da aşktır. Allah acılarını göstermesin 🩷💙
Amin Allah hiç kimseye yaşatmasın hepsi aynı bizim için ama Nazlı kızım başka ya papatya gibi
Oğlum var bende oğluma aşığım ❤️
❤️ Rabbim acılarını göstermesin
Benimde iki kızım var bende aşığım her ikisine de kaşına gözüne eline ayağına saçına tırnağına baştan aşağı kurban olurum her saç tellerine 🥰
Rabbim tüm evlatlarımızı korusun
Ayyyy Allahım bağışlasın 🥰❤️
Amin hepimizin inşallah 🤲
Bende öyleyim narin çiçeğim o benim Rabbim imtihan etmesin inşallah
Amin İnşallah ❤️❤️❤️ çiçek onlar
Bende büyük kızıma öyleyım resmen kendıme bazı huylarını benzetiyorum
Benimde aynı ben 🤣
Benım gıbı acayıp duygusal
Aynen öyle üç yaşında olacak kızım varlığına bin şükür bide gelip sarılması öpmesi yokmu aklım gidiyor
Benimki neresi denk gelse öpüyor 😂😂😂 canım Annem seni çok özledim diyor alt tarafı mutfağa gidip geliyorum
Benim de bir oğlum var 3.5 yaşında aynı tarif ettiğin şeyleri onun için düşünüyorum o benim her şeyim hâlâ gözümde küçücük bebeğim canım oğluşum ❤️☺️🙈
Rabb'im acılarını göstermesin çok seviyorum çok ❤️
Rabbim hepimize bağışlasın 🥰❤️❤️
Amin amin inşallah 🤲
Benimki erkek valla bede askim diye seviyorum evlat herdaim tatlı
Hemde ne tatlı bal onlar ballll
İnsan bağırmaya bilr kıyamaz rabbim.bize ne güzel çocuk nasip etmiş kıymet bilmek gerekli zaten birde çok masum onlar 😊
Yiaaaa ♥️
Sen=ben
Ya 🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️ çocuklarımızın ayağına taş değmesin
Bemde kızıma aşığım ama bizimki cok fena babasini benden kiskaniyo uyuyunca sanki bi melek ama uyanınca sanki kuma yeri geliyo kaynana yeri geliyo gorumce oluyo kaynanamdan gorumcemden boyle cekmedim😂😂😂
😂😂😂 zilli yaaaa
Aynen oyle valla😂😂
Aynen öyleyim bende 3 yaşa doğru gidiyoruz bu aralar daha da dillendi öyle tatlı konuşuyor ki öpüp duruyorum yerim seni diyorum yeme beni diyor ama deyişi öyle tatlı ki Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah bu güzel duyguyu 🤗
Benimki de konuşuyo yavaş yavaş biyerine yanlisikla bile değsem anne öp diyor
Bende oğlumda ara ara böyle hissediyorum Allahın mucizesi diyerek seviyorum karşıdan onu izliyorum bazen yorsada üzsede beni onu çok seviyorum. Şimdi kıza hamileyim bakalım herkes kız evaldı çok başka oluyor diyor onuda yaşayıp görücez 😊 Allahım ayaklarına taş değirmesin merhametli vicdanlı insanlarla karşılaştırsın onları
Rabbim sağlıklı doğum nasip eylesin inşallah kız çocuğu Cennetten bir çiçek valla çok farklı ya bambaşka Nazlı pamuk gibi insan kızmaya kıyamıyor
Tek değilsin bacım
Benimde kızım var 😆 ❤️ ya Rabbim evimin neşesi
2 buçuk yaşında 💞
Herkese bayy diye eliyle öpücük saçıyor
Ciğerimin bir parçası
Evde 3 oğlan var
İki kız
Büyük kız Ankara'da
Evin en küçüğü olan kızım babasına tüm kozları oynar kesinlikle hayır dediğimiz ne varsa sonunda tamam derken buluyoruz kendimizi 🤣🤣🤣
Yaaaa bal böcekleri 🤣
1,495,151 soru
24,425,854 cevap
352,010 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın