+1 oy
507 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (342 puan) tarafından

Kızım 3 yaşında gittikçe gözümde farklı olmaya başladı çok tatlı çok narin çok Nazlı çok duygusal Allah'ım sanki cennetten bir çiçek koparıp bana vermiş öyle aşığım ona kıyamıyorum öpmeye bile yarabbim nasıl birşey bu kız çocuğu ya Allah'ım herkese nasip etsin İnşallah sizde benim gibi misiniz

14 Cevaplar

0 oy
önce (276 puan) tarafından

kızım 9 gun sonra 5 aylık bu aralar bagırmaya baslamıs evın ıcınde kuş gıbı bagırıyor 😂😂 kucagımda uyurken diyorum bu nasıl bi tatlılık ya kokusu bıle guzel ya koklaya koklaya doyamıyorumkı bende dıyorum acaba tekmı ben boyleyım dıye 

önce (342 puan) tarafından

Ya inanılmaz bişey değil mi kız çocuğu 

önce (276 puan) tarafından

evet ya bu aralar annecı olmus babasına verıyorum heryere bakıyor benı arıyor yoksam aglıyor 😂 oglunuz varmı yoksa tek kız cocugunuzmu var

Oğlum 6 yaşında ama kızın Nazlı olması başkaymış ya

-Reklam-
0 oy
önce (12,757 puan) tarafından

Kızım da var oğlum da ikisine de ayrı ayrı aşığım. Kızım 6 yaşında büyüdü artık maşallah ama oğluma sürekli diyorum aşığım sana diye 😊

kız evlat da erkek evlat da aşktır.  Allah acılarını göstermesin 🩷💙

Amin Allah hiç kimseye yaşatmasın hepsi aynı bizim için ama Nazlı kızım başka ya papatya gibi

0 oy
önce (308 puan) tarafından

Oğlum var bende oğluma aşığım ❤️

❤️ Rabbim acılarını göstermesin

0 oy
önce (931 puan) tarafından

Benimde iki kızım var bende aşığım her ikisine de kaşına gözüne eline ayağına saçına tırnağına baştan aşağı kurban olurum her saç tellerine 🥰

Rabbim tüm evlatlarımızı korusun 

Ayyyy Allahım bağışlasın 🥰❤️

önce (931 puan) tarafından

Amin hepimizin inşallah 🤲 

0 oy
önce (11,204 puan) tarafından

Bende öyleyim narin çiçeğim o benim Rabbim imtihan etmesin inşallah 

Amin İnşallah ❤️❤️❤️ çiçek onlar

0 oy
önce (90 puan) tarafından

Bende büyük kızıma öyleyım resmen kendıme bazı huylarını benzetiyorum

Benimde aynı ben 🤣

önce (90 puan) tarafından

Benım gıbı acayıp duygusal

0 oy
önce (7,335 puan) tarafından

Aynen öyle üç yaşında olacak kızım varlığına bin şükür bide gelip sarılması öpmesi yokmu aklım gidiyor 

Benimki neresi denk gelse öpüyor 😂😂😂 canım Annem seni çok özledim diyor alt tarafı mutfağa gidip geliyorum

0 oy
önce (8,945 puan) tarafından

Benim de bir oğlum var 3.5 yaşında aynı tarif ettiğin şeyleri onun için düşünüyorum o benim her şeyim hâlâ gözümde küçücük bebeğim canım oğluşum ❤️☺️🙈

Rabb'im acılarını göstermesin çok seviyorum çok ❤️

Rabbim hepimize bağışlasın 🥰❤️❤️

önce (8,945 puan) tarafından

Amin amin inşallah 🤲

0 oy
önce (6,180 puan) tarafından

Benimki erkek valla bede askim diye seviyorum evlat herdaim tatlı 

Hemde ne tatlı bal onlar ballll

önce (6,180 puan) tarafından

İnsan bağırmaya bilr kıyamaz rabbim.bize ne güzel çocuk nasip etmiş kıymet bilmek gerekli zaten birde çok masum onlar 😊

0 oy
önce (26,546 puan) tarafından

Yiaaaa ♥️

Sen=ben

Ya 🥰🥰🥰🥰❤️❤️❤️ çocuklarımızın ayağına taş değmesin

0 oy
önce (781 puan) tarafından

Bemde kızıma aşığım ama bizimki cok fena babasini benden kiskaniyo uyuyunca sanki bi melek ama uyanınca sanki kuma yeri geliyo kaynana yeri geliyo gorumce oluyo kaynanamdan gorumcemden boyle cekmedim😂😂😂

😂😂😂 zilli yaaaa 

önce (781 puan) tarafından

Aynen oyle valla😂😂

0 oy
önce (44 puan) tarafından

Aynen öyleyim bende 3 yaşa doğru gidiyoruz bu aralar daha da dillendi öyle tatlı konuşuyor ki öpüp duruyorum yerim seni diyorum yeme beni diyor ama deyişi öyle tatlı ki Rabbim isteyen herkese tattırsın inşallah bu güzel duyguyu 🤗

Benimki de konuşuyo yavaş yavaş biyerine yanlisikla bile değsem anne öp diyor 

0 oy
önce (1,512 puan) tarafından

Bende oğlumda ara ara böyle hissediyorum Allahın mucizesi diyerek seviyorum karşıdan onu izliyorum bazen yorsada üzsede beni  onu çok seviyorum. Şimdi kıza hamileyim bakalım herkes kız evaldı çok başka oluyor diyor onuda yaşayıp görücez 😊 Allahım ayaklarına taş değirmesin merhametli vicdanlı insanlarla karşılaştırsın onları

Rabbim sağlıklı doğum nasip eylesin inşallah kız çocuğu Cennetten bir çiçek valla çok farklı ya bambaşka Nazlı pamuk gibi insan kızmaya kıyamıyor

0 oy
önce (4,361 puan) tarafından

Tek değilsin bacım 

Benimde kızım var 😆 ❤️ ya Rabbim evimin neşesi 

2 buçuk yaşında 💞 

Herkese bayy diye eliyle öpücük saçıyor 

Ciğerimin bir parçası 

Evde 3 oğlan var 

İki kız 

Büyük kız Ankara'da 

Evin en küçüğü olan kızım babasına tüm kozları oynar kesinlikle hayır dediğimiz ne varsa sonunda tamam derken buluyoruz kendimizi 🤣🤣🤣

Yaaaa bal böcekleri 🤣 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 486 göst.
16 Kasım 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 444 göst.
6 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Meleksone (2,423 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 250 göst.
11 Nisan 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde Asfkbraocl (85 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 913 göst.
23 Kasım 2021 Güzellik-Bakım kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,151 soru

24,425,854 cevap

352,010 kullanıcı

...