Cuma günü nasipse doğumum var birde 3,5 yaşında oğlum var ona hediye almak istiyorum ama karar veremedim bir türlü 2si arasında
https://ty.gl/hz461wpozbx6l
https://ty.gl/p1z204khvumad
Siz olsanız hangisini alırdınız
çocuğun dinozor seviyorsa o da olabilir ama köpek daha sevimli sanki
İkisinide sever gibi geliyor bana ama köpek daha işlevli gibi de duruyor
Köpek daha tatlı duruyor ama sesinden korkarsa bilemedim çok sesli ya dinozor Lara duakunse dinazor al şimdilik bence
Sesli şeyleri seviyor korkacağını sanmam , dinozorda sanki 2 oynayıp bırakacak gibi geliyor oy bilemedim . Köpek oyuncağı bende sevdim kendime alasım var 😂
Bence köpek olmalı uzaktan kumandası var hareket ediyor ses çıkarıyor. Verdiğin paraya değecek bir şey. Ötekinin hiçbir işlevi yok üzerine koyduğun küçük dinozoru bile kendin kuyruğuna vurup düşürüyorsun. Sırf lisanslı diye hiçbir işlevi olmayan oyuncaklara bu kadar para istemeleri çok sinir bozucu geliyor bana.. Paw Patrol oyuncakları da öyle her işi çocuk yapıyor ama pahalı 😀
Evet lisanslı ürünler aşırı pahalı oluyor gerçekten
O yüzden bence köpek daha iyi yada uzaktan kumandalı araba olabilir
Köpeği aldım, bununda kumandayla yürütebiliyor inşallah sever
Köpek bence canm
Teşekkür ederim köpeği aldım inşallah sever
Ben olsam dinozor alirdim 3.5 yasinda o robotlari daha küçük yaşta oynuyorlar sıkılır yani dinozorla daha çok oynar
Dinozoru gösterdim ama bununla zaten oynuyorum abimin var ya dedi (kuzeninin buna benzer bi oyuncağı var da ), köpeği aldım bende
Umarım kullanır 😊
İnşaAllah
Bence köpek al hemde eğiticiymiş
Köpeği aldım canım teşekkür ederim
Cok gereksız bence bunlar bunun yerıne manyetık bloklar yada molekül bloklar al parmaklarını geliştirsin eskıden bayılırdım robot ürünleeine oturup sadece onu seyrediyor hiç bir işlevi yok bende molekül sipariş verdim robot var ama tahta bloklarla ev yapmaya bayılıyor. Daha cok oynayabilecegi birşey al bence
O tarz oyuncakları var zaten böyle bir şeyi yoktu hiç
1,501,799 soru
24,521,766 cevap
359,542 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın