Hayırlı geceler hanımlar nasılsınız ,neden uyumadınız ☺️ Ben son keyifleri sürüyorum gibi oğlum 5 yaşın da anneliğin pro max döneminde sıfırdan başlayacağız yakında hayırlısıyla 🌸 Hamileyken B12 eksikliğinden kaynaklı komik anılarınız var mı merak ettim gece gece 😄 Ben bugün kahve yapıyordum, kahveyi şekeri makineye koydum makine kırmızı uyarı veriyor ben de eşime sesleniyorum o arada sana masraf çıktı diye dalga geçiyorum falan sonra ısrarla makineyi çıkartıp yerine koyuyorum ama içine hiç bakmıyorum yanık kokusu aldım da Allah'tan öyle anladım su koymayı unutmuşum 😄 tabi eşim için muhteşem bir fırsat uğraşıp durdu benimle:D neyse ki sağ salim içtik kahvemizi makine de sağlam:) sizin var mı unutkanlık maceralarınız sohbet olsun dedim:D
Oglum yeni uyudu şunu bitirmem lazım
Unutkanlık doğumdan sonra yaşadım bebek besikte ağlıyordu aaa bu bebek benim demiştim
Çok güzel görünüyor emeğine sağlık 🌸 doğum sonrası oğlum da bir şey yaşamamıştım bunda nasıl oluruz bilmiyorum:)
Bizim de küçükken fritözümüz vardı annem evde yokken patates kızarmak istemiştim. Patatesler kızardıktan sonra soğusun diye fişi çekip içinde bırakmıştım. 😅 kömür olmuştu patatesler sonra nasıl yok ederim diye düşünüp yağla birlikte balkondan aşağıya dökmüştüm . Tüm komşular kapıya gelmişti😂😂 ama bence tamamen annemin suçu beni evde yalnız bırakan oydu
Şimdi patates kızartırken aklıma geldi 😂
Yok etme planın on numara olmuş 😄
Aynen baya yok olmuşlardı 😂
Benim ki su koymadan, çaydanlığı ocağa koymam 😬 Saat daha erken bizde, çocuklar uyumuşken kendimce takılıyorum 🤗
Bunu yapma potansiyeli şu an bende de var 🤭bol keyifler.🌸
Etrafı topladım 15 haftalık hamileyim bugün inanılmaz başım ağrıyor tansiyonum da normal anlamadım niye geçmiyor kızım eşim uyuyor bende uyurum 1 saate
Çok geçmiş olsun o ağrıyı bilirim çok fazla rahatsız ediyor insanı:( o haftalarda çok sık yaşadım baş ağrısı bol bol dinlenin ve su için inşallah geçer 🌸
Çok sağol canım 🥰
Ben hamileliğimde değil de doğumdan sonra kötü olmuştum yumurta yaparken içini çöpe kabuğunu da tavaya koymuştum 😃 kızımı parka çıkardım hava soğuktu kıştı balkon terliği oluyor ya plastik pembeydi onunla çıkmışım eve dönünce yolda farkettim 😃 çay yapayım derken defalarca caydanliga su koydugumu bilirim üstüne koyup unutuyordum daha neler neler 😃 doktora gittim tiroid hastasi olduğumu öğrendim ondanmis unutkanlığim😃
Ben de sonrasında çok gülmüştüm 😃 saatlerce uykusuz kaldığım gecelerin sabahında olmuştu kızım sagolsun şimdi 3 yaşinda 29 haftalık hamileyim bakalım bizi neler bekliyor
Ayy valla bunları okurken benimkiler de aklıma geliyor bir bir bende bir defa bitmiş salça kutusunu yeni actigim kutunun yanına koymuştum sabah çöpleri toplarken eşim atacakti yanlışlıkla yeni salcayi çöpe atmıştım gitti
Yine bi defa bende bende ev terligiyle evden çıkmıştım yarı yolda fark edip eve geri dönmüştüm 😂
Benzer durumlar hep uykusuzluktan bunlar 😃
Ben de 27 haftalık hamileyim hemen hemen aynıyız sağlıcakla alın kucağınıza 🌸
Amin bebegini bekleyen her anne sağlıkla kucağına alsin inşallah ❤️
Hamileyken etlerini pişirdim suyundan ayiklayacaktim sucgeci aldım elime tencereyi boşalttım içine bir bakalım ne unutmuşum altına tencereyi koymayı unutmuşum tüm et suyu aktı gitti gözümün önünde 😂
Lohusayken de 1.kardeşim vardı yanında bebeğim kalkıp ağlıyordu garibim kardeşim nasıl yorgun düşüyorsa artık ben bebeği alıp emziriyordum veya salliyordum oda uykusunda pış pış diye pispisliyordu her seferinde diyordum yat sen yat ben kalktım bakıyorum diye o yine aynisini yapıyordu dulmekten oldum ona ya o zaman
2. Yine gece bebeğim o kadar sık uyaniyordu ki bende yere bir minder serdim nasılsa dj başı kalkıyor diyip olduğum yerde uzanıp uyumustum beşiğin ve bazanin hemen yanına yine bebeğim kalktı ağlıyor bende gözlerim uykulu uykulu bazayi tutmuş sallamaya calisiyorum ama nasıl uğraşıyorum bebek halla agliyor kendi kendime bu niye uyumuyor yaa diyip dururuyorum sonra jeton düştü ve hemen kalktım bebeğimi aldım 🤣
Yaaa tencere olayı iyiymiş 😄 gelen şaşkınlık hissi falan gözüm de canlandı :D
Valla neye ugradigimi şaşırdım anlık dondum kaldım
Geçen eşime kahvaltı hazırlarken şeker yerine tuz koymussum garibim de kaşığı tuza batırdı son anda haberi oldu . Aslında tuz küçük tabakta nasıl koydum analmiyorum hadi ben B12 den dolayı böyleyim benim herif bide çay kasigini tuza daldirmisti😂güldük baya
Neyse ki son anda farketmiş:Dd
Hiç şaşırmadım nedense
Ayşenur gören de çok unutkanim sanacak hee hamilelikten hep bunlar 🤪🤪
Dhhdhdhshsh
Bebişin saglikla gelsin canim.
Bende bir kaç gün önce elimde süpürge basligiyla evden süpürge başlığı aradım sjsjsj
Teşekkür ederim canım,aminn 🌸 seninkide iyiymiş 🤭🤭
sağlıkla kucagına alırsın ınsallah ben hamıleyken hafif seyleri unutuyordum mesela aksamdan buzluktan et cıkarıyım dıyordum gece uyanınca aklıma gelıyordu 😂😂😂 doğumdan sonra geceleri cok sık uyanır benım kız emzırıp uyutunca besıgıne koyuyorum bi ara besıgıne koydugumu unutmusum uykumdan uyanıp yorganı cocukmus gıbı tutuyordum 😅😅😅 sonra bakıyordum kucagımdakı cocuk degıl yorgan dıyorum sen napıyorsun 😅😅bazen kucagımdayken uyuyakalıyordum esım uyandırıyordu 🙈
Ben normalde de unutkan bir insanım zaten ama bu gebelikde ultra oldu gibi bir şey lohusalık nasıl olur bilmem:D analık işte aptala dönüyoruz resmen 🤣
şuan dusunuyorumda ben lohusalıkta neler yasadım onu bıle unutmusum 😅 5 ay gecti ustunden daha 😂 belkıde unutmak ıstedıgım seyler yasamısta olabılırım yakında hatırlarım ınsallah 😂😂😂
Ya çok tatlı anılar bunlar da işte 🤭 oğlum da birşey hatırlamıyorum diye düşünüyorum ama unutmuş da olabilirim dediğin gibi 🤣bu bebe de nasıl olur merakla bekliyorum.
Genelde gözlügümü unutuyorum sabah kalkıyorum yüzümü yıkamak için takıyorum gözlügümğ de sonra yüzüme ni su atıyorum her tarafta su damlacıkları 😂 meger gözlük gözümdeyken yüzümü yıkıyormuşum bzende neneler gibi gözümdeki gözlüğü unutup ararım nerde diye
Yaa ahahaa sabah sabah gözüm de canlandı 😄
🤭 harikasin ya
Benim hamilelik degil de bekarken olmustu kuzenim tuo bebek yaptirdi ben bakiyodum ona o zaman biz hastaneye gittik geldik eczaneden ignesi falan vardi iste buza sarili onun icine abimin bi temiz corabi kaldi buraya koyayim evde cikaririm dedim ben onu unutmusum oylece buzdolabina koymusum biz gelmeye de kuzeninin esi vardi elti derlerdi birbirlerine iste o geldi yemek yapayim diye buzdolabini acmasiyla kadinin onune corap dustu dolapta corap ne ariyo kiz dedi gul gul olduk
Ahaha bu da çok iyi olmuş 😄 😄
Adımı unutmuştum bi kere de arkadasla sohbet ederken banyodaki el yikama lavabosunu tarif edicem bi ama adini unutmustum boyle cok basit seylerin adini unutuyordum halı mesela insan halı kelimesini unutabilir mi hos adimi unutmuşum halida neymiş 😂bi de ben konusamiyorum degerler duşunce esim o halime hem cok guluyor hem sempatik buluyor yine takviye vaktin geldi diyor bi sey anlaticam mesela en sonra soylemem gereken kelimeden basliyorum sonra corba oluyor asiir komik ve rezil bi hal 🤣
Ya sen yazınca hatırladım bu benim de başıma geliyor ve evet çok komik oluyor:D geçen karne günü oğlumun arkadaşının annesiyle okulun önünde sohbet ediyoruz benden yaşça büyük bir abla ismini çok iyi bildiğim birisi yani daha öncede sohbetimiz olmuştu sohbetin yarısında durup aval aval kadının yüzüne bakıyorum abla adın neydi senin dedim kadın da anlamadı tabi bakıyor bana abla adını unuttum onu soruyorum hep hamilelikten gerçekten dedim diğer veliler gülmeye başladık falan 🤦😄 yaşanıyor yani ve çok komik oluyor 🤣🤣
Evet ya beyin resetleniyo her gebelik ve dogum surecinde 2,5yil oldu ikinci dogumun uzerinden gecen zaman daha yeni yeni kendime geliyorum inan.
Unutmayla ilgili aklıma bişey gelmedi ama . 4.dopumdan sonra her gece uyandığımda ne bu bebek sesi die şaşırıyordum . Sonra ağlarken kucağıma aldım sarılıydı battaniyeye ayaklarını yukarı almışım oğlum baş aşağı ağlamaya devam edince sesinden anladım ters olduğunu 🤣🤣
Ya 8 yıl aradan sonra oldu 4.oğlum zor adaptö oldum çocuğuma🤣🤣
Ay Allah seni yaa 😄😄😄
1,496,908 soru
24,453,160 cevap
354,163 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın