+1 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (7,829 puan) tarafından

Hayırlı geceler hanımlar nasılsınız ,neden uyumadınız ☺️ Ben son keyifleri sürüyorum gibi oğlum 5 yaşın da anneliğin pro max döneminde sıfırdan başlayacağız yakında hayırlısıyla 🌸 Hamileyken B12 eksikliğinden kaynaklı komik anılarınız var mı merak ettim gece gece 😄 Ben bugün kahve yapıyordum, kahveyi şekeri makineye koydum makine kırmızı uyarı veriyor ben de eşime sesleniyorum o arada sana masraf çıktı diye dalga geçiyorum falan sonra ısrarla makineyi çıkartıp yerine koyuyorum ama içine hiç bakmıyorum yanık kokusu aldım da Allah'tan öyle anladım su koymayı unutmuşum 😄 tabi eşim için muhteşem bir fırsat uğraşıp durdu benimle:D neyse ki sağ salim içtik kahvemizi makine de sağlam:) sizin var mı unutkanlık maceralarınız sohbet olsun dedim:D

14 Cevaplar

0 oy
(1,508 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Oglum yeni uyudu şunu bitirmem lazım 

Unutkanlık doğumdan sonra yaşadım bebek besikte ağlıyordu aaa bu bebek benim demiştim 

(7,829 puan) tarafından

Çok güzel görünüyor emeğine sağlık 🌸 doğum sonrası oğlum da bir şey yaşamamıştım bunda nasıl oluruz bilmiyorum:)

-Reklam-
0 oy
(1,463 puan) tarafından

Bizim de küçükken fritözümüz vardı annem evde yokken patates kızarmak istemiştim. Patatesler kızardıktan sonra soğusun diye fişi çekip içinde bırakmıştım. 😅 kömür olmuştu patatesler sonra nasıl yok ederim diye düşünüp yağla birlikte balkondan aşağıya dökmüştüm . Tüm komşular kapıya gelmişti😂😂 ama bence tamamen annemin suçu beni evde yalnız bırakan oydu 

Şimdi patates kızartırken aklıma geldi 😂

(7,829 puan) tarafından

Yok etme planın on numara olmuş 😄 

(1,463 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
+1

Aynen baya yok olmuşlardı 😂

0 oy
(4,489 puan) tarafından

Benim ki su koymadan, çaydanlığı ocağa koymam 😬 Saat daha erken bizde, çocuklar uyumuşken kendimce takılıyorum 🤗

(7,829 puan) tarafından
+1

Bunu yapma potansiyeli şu an bende de var 🤭bol keyifler.🌸

0 oy
(1,217 puan) tarafından

Etrafı topladım 15 haftalık hamileyim bugün inanılmaz başım ağrıyor tansiyonum da normal anlamadım niye geçmiyor kızım eşim uyuyor bende uyurum 1 saate 

(7,829 puan) tarafından

Çok geçmiş olsun o ağrıyı bilirim çok fazla rahatsız ediyor insanı:( o haftalarda çok sık yaşadım baş ağrısı bol bol dinlenin ve su için inşallah geçer 🌸

(1,217 puan) tarafından

Çok sağol canım 🥰

0 oy
(5 puan) tarafından

Ben hamileliğimde değil de doğumdan sonra kötü olmuştum yumurta yaparken içini çöpe kabuğunu da tavaya koymuştum 😃 kızımı parka çıkardım hava soğuktu kıştı balkon terliği oluyor ya plastik pembeydi onunla çıkmışım eve dönünce yolda farkettim 😃 çay yapayım derken defalarca caydanliga su koydugumu bilirim üstüne koyup unutuyordum daha neler neler 😃 doktora gittim tiroid hastasi olduğumu öğrendim ondanmis unutkanlığim😃

(5 puan) tarafından

Ben de sonrasında çok gülmüştüm 😃 saatlerce uykusuz kaldığım gecelerin sabahında olmuştu kızım sagolsun şimdi 3 yaşinda 29 haftalık hamileyim bakalım bizi neler bekliyor 

(1,015 puan) tarafından

Ayy valla bunları okurken benimkiler de aklıma geliyor bir bir bende bir defa bitmiş salça kutusunu yeni actigim kutunun yanına koymuştum sabah çöpleri toplarken eşim atacakti yanlışlıkla yeni salcayi çöpe atmıştım gitti 

Yine bi defa bende bende ev terligiyle evden çıkmıştım yarı yolda fark edip eve geri dönmüştüm 😂

(5 puan) tarafından

Benzer durumlar hep uykusuzluktan bunlar 😃

(7,829 puan) tarafından

Ben de 27 haftalık hamileyim hemen hemen aynıyız sağlıcakla alın kucağınıza 🌸 

(5 puan) tarafından
+1

Amin bebegini bekleyen her anne sağlıkla kucağına alsin inşallah ❤️ 

0 oy
(1,015 puan) tarafından

Hamileyken etlerini pişirdim suyundan ayiklayacaktim sucgeci aldım elime tencereyi boşalttım içine bir bakalım ne unutmuşum altına tencereyi koymayı unutmuşum tüm et suyu aktı gitti gözümün önünde 😂

Lohusayken de 1.kardeşim vardı yanında bebeğim kalkıp ağlıyordu garibim kardeşim nasıl yorgun düşüyorsa artık ben bebeği alıp emziriyordum veya salliyordum oda uykusunda pış pış diye pispisliyordu her seferinde diyordum yat sen yat ben kalktım bakıyorum diye o yine aynisini yapıyordu dulmekten oldum ona ya o zaman 

2. Yine gece bebeğim o kadar sık uyaniyordu ki bende yere bir minder serdim nasılsa dj başı kalkıyor diyip olduğum yerde uzanıp uyumustum beşiğin ve bazanin hemen yanına yine bebeğim kalktı ağlıyor bende gözlerim uykulu uykulu bazayi tutmuş sallamaya calisiyorum ama nasıl uğraşıyorum bebek halla agliyor kendi kendime bu niye uyumuyor yaa diyip dururuyorum sonra jeton düştü ve hemen kalktım bebeğimi aldım 🤣

(7,829 puan) tarafından

Yaaa tencere olayı iyiymiş 😄 gelen şaşkınlık hissi falan gözüm de canlandı :D 

(1,015 puan) tarafından

Valla neye ugradigimi şaşırdım anlık dondum kaldım 

0 oy
(1,441 puan) tarafından

Geçen eşime kahvaltı hazırlarken şeker yerine tuz koymussum garibim de kaşığı tuza batırdı son anda haberi oldu . Aslında tuz küçük tabakta nasıl koydum analmiyorum hadi ben B12 den dolayı böyleyim benim herif bide çay kasigini tuza daldirmisti😂güldük baya

(7,829 puan) tarafından

Neyse ki son anda farketmiş:Dd

0 oy
(188 puan) tarafından

Hiç şaşırmadım nedense 

(7,829 puan) tarafından

Ayşenur gören de çok unutkanim sanacak hee hamilelikten hep bunlar 🤪🤪

(188 puan) tarafından

Dhhdhdhshsh

0 oy
(26,584 puan) tarafından

Bebişin saglikla gelsin canim.

Bende bir kaç gün önce elimde süpürge basligiyla evden süpürge başlığı aradım sjsjsj

(7,829 puan) tarafından

Teşekkür ederim canım,aminn 🌸 seninkide iyiymiş 🤭🤭

0 oy
(430 puan) tarafından

sağlıkla kucagına alırsın ınsallah ben hamıleyken hafif seyleri unutuyordum mesela aksamdan buzluktan et cıkarıyım dıyordum gece uyanınca aklıma gelıyordu 😂😂😂 doğumdan sonra geceleri cok sık uyanır benım kız emzırıp uyutunca besıgıne koyuyorum bi ara besıgıne koydugumu unutmusum uykumdan uyanıp yorganı cocukmus gıbı tutuyordum 😅😅😅 sonra bakıyordum kucagımdakı cocuk degıl yorgan dıyorum sen napıyorsun 😅😅bazen kucagımdayken uyuyakalıyordum esım uyandırıyordu 🙈 

(7,829 puan) tarafından

Ben normalde de unutkan bir insanım zaten ama bu gebelikde ultra oldu gibi bir şey lohusalık nasıl olur bilmem:D analık işte aptala dönüyoruz resmen 🤣 

(430 puan) tarafından

şuan dusunuyorumda ben lohusalıkta neler yasadım onu bıle unutmusum 😅 5 ay gecti ustunden daha 😂 belkıde unutmak ıstedıgım seyler yasamısta olabılırım yakında hatırlarım ınsallah 😂😂😂

(7,829 puan) tarafından

Ya çok tatlı anılar bunlar da işte 🤭 oğlum da birşey hatırlamıyorum diye düşünüyorum ama unutmuş da olabilirim dediğin gibi 🤣bu bebe de nasıl olur merakla bekliyorum.

0 oy
(376 puan) tarafından

Genelde gözlügümü unutuyorum sabah kalkıyorum yüzümü yıkamak için takıyorum gözlügümğ de sonra yüzüme ni su atıyorum her tarafta su damlacıkları 😂 meger gözlük gözümdeyken yüzümü yıkıyormuşum  bzende neneler gibi gözümdeki gözlüğü unutup ararım nerde diye 

(7,829 puan) tarafından

Yaa ahahaa sabah sabah gözüm de canlandı 😄

0 oy
(658 puan) tarafından

🤭 harikasin ya 

Benim hamilelik degil de bekarken olmustu kuzenim tuo bebek yaptirdi ben bakiyodum ona o zaman biz hastaneye gittik geldik eczaneden ignesi falan vardi iste buza sarili onun icine abimin bi temiz corabi kaldi buraya koyayim evde cikaririm dedim ben onu unutmusum oylece buzdolabina koymusum biz gelmeye de kuzeninin esi vardi elti derlerdi birbirlerine iste o geldi yemek yapayim diye buzdolabini acmasiyla kadinin onune corap dustu dolapta corap ne ariyo kiz dedi gul gul olduk 

(7,829 puan) tarafından

Ahaha bu da çok iyi olmuş 😄 😄 

0 oy
(296 puan) tarafından

Adımı unutmuştum bi kere de arkadasla sohbet ederken banyodaki el yikama lavabosunu tarif edicem bi ama adini unutmustum boyle cok basit seylerin adini unutuyordum halı mesela insan halı kelimesini unutabilir mi hos adimi unutmuşum halida neymiş 😂bi de ben konusamiyorum degerler duşunce esim o halime hem cok guluyor hem sempatik buluyor yine takviye vaktin geldi diyor bi sey anlaticam mesela en sonra soylemem gereken kelimeden basliyorum sonra corba oluyor asiir komik ve rezil bi hal 🤣

(7,829 puan) tarafından

Ya sen yazınca hatırladım bu benim de başıma geliyor ve evet çok komik oluyor:D geçen karne günü oğlumun arkadaşının annesiyle okulun önünde sohbet ediyoruz benden yaşça büyük bir abla ismini çok iyi bildiğim birisi yani daha öncede sohbetimiz olmuştu sohbetin yarısında durup aval aval kadının yüzüne bakıyorum abla adın neydi senin dedim kadın da anlamadı tabi bakıyor bana abla adını unuttum onu soruyorum hep hamilelikten gerçekten dedim diğer veliler gülmeye başladık falan 🤦😄 yaşanıyor yani ve çok komik oluyor 🤣🤣

(296 puan) tarafından

Evet ya beyin resetleniyo her gebelik ve dogum surecinde 2,5yil oldu ikinci dogumun uzerinden gecen zaman daha yeni yeni kendime geliyorum inan.

0 oy
(6,546 puan) tarafından

Unutmayla ilgili aklıma bişey gelmedi ama . 4.dopumdan sonra her gece uyandığımda ne bu bebek sesi die şaşırıyordum . Sonra ağlarken kucağıma aldım sarılıydı battaniyeye ayaklarını yukarı almışım oğlum baş aşağı ağlamaya devam edince sesinden anladım ters olduğunu 🤣🤣

Ya 8 yıl aradan sonra oldu 4.oğlum zor adaptö oldum çocuğuma🤣🤣

(7,829 puan) tarafından

Ay Allah seni yaa 😄😄😄

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,496,908 soru

24,453,160 cevap

354,163 kullanıcı

...