0 oy
98 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (16 puan) tarafından

Arkadaslar oglum bugun krese gitmek istemedi,normalde gider oynar. Cuma gununden beri gitmedi, hastaydi, dunde göndermedim evdeydi.

Bugin Sabah göturdum,gitmek istemedi,ögretmenin yanina gitmek istemedi. Sonra ögretmeni dedi siz gidebilirsiniz ben ilgileniirm.

Biraktim.ise geldim.ama aklim hala orda,korkuyorum acaba biseymi oldu kreste gitmek istemior,yoksa kacgundir gitmedi ondanmi?

Eski kresi degistirmistim ,cunku oglum gitmek istemiordu bir cocuk dövusordu,acaba biseymi var anlamadim.

Biseyde söylemedi,söyler normalde. Bilmiorum beni bir korku sardi yine

Sizce normalmi?

3 Cevaplar

0 oy
önce (121 puan) tarafından

Gayet normal dostum çocuk gidene kadar ağlar gittikten sonra oyuna dalar istersen öğrenmeni ara aklım kaldı sakinleştimi diye yada arada fotoğraf iste 

önce (16 puan) tarafından

Esim dior arama ,annemde dior arama ,erken isten cikarim almaya gideim ozaman sorarim 

Yani bisey olmasinda, 

-Reklam-
0 oy
önce (3,949 puan) tarafından

Gayet normal evde kaldığı için de istemeyebilir ama sen yinede ağzından laf almaya çalış bişey mi oldu dye 

Evet ,cunku sabah yeni oyuncaklarla oynuordu,bide diger bölume gitmek istiordu kendi sinifina deil,diger sinifa ondan da olabilir ama bilmiyorum ,normalde bu kreste böyle yapmazdi,biseymi oldu die tedirgin oldum.

Kresten qldigimda agzini yoklicam bi ,nie sabah gitmek istemedi biseymi oldu die

0 oy
önce (4,446 puan) tarafından

Çok normal. Daha bugün kızımı uyandırdım, bugün okula değil, başka bir yere gidelim dedi 😊 Özellikle tatil günlerinden sonra böyle demeleri normal. Eğer okulla ilgili bir sorun varsa öğretmeni söyler zaten. 

Tessekur ederim canim Insallah ,ne bilim cocuklar beni panik atak yapti:))) 

Annem dior seni acil bir piskolaga göturelim:)))

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 209 göst.
22 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mrvgul (5,429 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 214 göst.
11 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Miniminnak (3,949 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 213 göst.
5 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Ayaz Vakti (335 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 149 göst.

Kategoriler

1,495,893 soru

24,437,197 cevap

352,963 kullanıcı