0 oy
360 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (428 puan) tarafından

Günaydınlarr neler yapıyorsunuz bugunku planlarınız neler aksam menusu için ne düşünüyorsunuz bende hiç bişey yok belkı sızın menulerınız fıkır verır

12 Cevaplar

0 oy
(8,658 puan) tarafından

Abimin eşi keledoş yapacak eve çağırdı kızım hasta gidemiyorum ama eve gönderecek. 

(428 puan) tarafından

buraları pek bılmıyorum ya eşim pek gezme taraftarı degıl hamıleyken aksamları dolasıyorduk o nüfus müdürlüğün oralarda o kadar baska bı yerı bılmıyorum 😂 

(8,658 puan) tarafından

Postlarına baktımda sanırım eşinin ailesiyle oturuyprsun. Görüşelim diyeceğm de buradakileri bildiğimden hoş karşılayacaklarını sanmıyorum. 

(428 puan) tarafından

aynen ya onlarla oturuyorum maalesef kı belkı bı gun denk gelırızz 

(8,658 puan) tarafından

Canım eşinin ailesinin soyismi ni soracaktım özelin kapalı 😃belki tanırım

(428 puan) tarafından

dur ben yazayım 

-Reklam-
0 oy
(6,546 puan) tarafından

Kız dur gözümü yeni açtım ben akşam menüsü demişin😅. Çocuklar tatil olunca uyuyor bende uyuyom ohh miss . 

(428 puan) tarafından

ne guzell benım yerımede uyuyun 😂😂 napayım yemek dusunene kadar 1 2 oluyor sonra buzluktan et cıkarıp çözülmesini bekleyene kadar 3 4 oluyor zaten ev ahalı 4 te yemek yemek dıye kavga cıkartıyorlar ıllakı dusunmek gerek erkenden 😂

0 oy
(144 puan) tarafından

İşteyim dostum 

Yemek olarak tantuni düşünüyorum canım çekti turşu ayranla 

(428 puan) tarafından

kolay gelsın güzel fikir ❤️

0 oy
(2,598 puan) tarafından

Avmye mi gitsek diyorum bi yanim gidelim bi.yanim gitmeyelim diyo misket kofte patates kizartmasi tarhana çorbası yapayım diyorum ama bilmiyorum aklım karışık 

(428 puan) tarafından

bız bıyere gıdemıyoruz kı eve tıkıldık kaldık neyse yaz gunu kızım azda olsa büyür ozaman ikimiz cıkarız babasından hayır yok 😂 bende taze fasulye tavuklu bıde ıspanaklı bulgur pilavı yapıcam bakalım 

0 oy
(11,338 puan) tarafından

Annemi getirdim hastanedeyim yemek falan yok bugün kahve içersem yeter

image

(428 puan) tarafından

gecmış olsun sızde ac bırakmayın kendınızı annenıze bakacaksınız yorgun dusmeyın 

0 oy
(7,451 puan) tarafından

İşlerim bitti kaynım tatlı istemiş ona tatlı yapacam şimdi akşama bakalım belki bir makarna yada melemen

(428 puan) tarafından

oo ne guzel bizim temızlık  daha yrım kaldı yapmaya calısıyorum bakalım 

0 oy
(746 puan) tarafından

Ben bir halt ettim yatak odami döktüm bugün anca 3 4 gibi ütü vs derken ordan çıkarım camını mobilyasıni perdesi halletcem kahvalti yaptırdım çocuklara mutfağı topladım 15 yaşında kızım var ona da diğer odaları toplayıp süpürme işini bıraktım yapabildiği kadar yapsın bugünlük akşama da Allah büyük bakalim

(428 puan) tarafından

o haltı benımde yapasım var ama kızım daha 5 aylık durmaz kalır kalınca daha cok kirlenir o yuzden cesaret edemıyorum 😂😂

(746 puan) tarafından

4 çocuk var bugün iş yapacam dedimya 2 yaşındaki yakamdan dusmedi bencede hicccccbbaslama

0 oy
(310 puan) tarafından

Yeni uyandim desem yeri kahvaltı yapıyoruz oğluşum ile 1 haftadır çok hastaydik ama artık kalkmam lazım haftasonu kardeşimin nişanı var...

(428 puan) tarafından

hastalık olunca hıcbısey yapası gelmıyor ınsanın ya ınan ben her gun odaları temızlememe ragmen dagılıyor kaynana saolsun arkasını topluyorum resmen 

0 oy
(658 puan) tarafından

Geceden beri bas agrisi cekiyorum kafam patlicak sandim sabah esim agri kesici buldu yeni icebildim yatiyorum dun rvimi silip supurmustum banyo wc kaldi kalkabilirsem oralari hallederim yemek de hic bi fikrim yok valla Allah ne verdiyse 

(428 puan) tarafından

gecmıs olsuun bende her gun yapıyorumda ıste kaynanam dagıtıyor topluyorum dıye bende arkasını topluyorum ana kuzusu yaptırttırıyor 

0 oy
(715 puan) tarafından

Kahvaltı masasını toplayıp gardolabını boşalttım sildim düzenledim yerleştirdim çocuklar oyuncaklarla oynuyordu kızım ayagıma dolanmazsa ütü yapıcam sürekli mız mız uyumuyorda gece gündüz mız mız yemegide bilmiyorum yapamazsam kaynanama giderim belki yada makarna yaparım 😂

(428 puan) tarafından

kaynanana gıt bosver makarnayı o daha guzel seyler yapar 😂😂 benımkıde oyle ya dolabımı duzenlemem lazım ama durmuyor 

(715 puan) tarafından

😂😂 ah bu çocuklar 

0 oy
(428 puan) tarafından

postt yukarıı hadi öneriler gelsin birazz

0 oy
(656 puan) tarafından

Lahmacun içi yapıp fırına göndericez kızımı yeni uyuttum annem de soğan falan almaya gitti gelince yapıcaz

(428 puan) tarafından

afiyet olsun 

İlgili sorular

+1 oy
18 cevap 482 göst.
21 Nisan 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,897 puan) tarafından soruldu
+4 oy
14 cevap 652 göst.
8 Şubat 2025 Diğer kategorisinde BETIGUL (9,897 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 273 göst.
21 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Moryel (1,463 puan) tarafından soruldu