Merhaba kızım 11ay 17 günlük. 1haftadır yemek yemek ıstemıyor zor yedırıyorum cox az yıyor sonra yemıyor. Grıp oldu atesı falan çıkmadı ama burnu tıkanıyor onuda temızlıyorum. Bılmıyorum onunlamı alakalı dıslemı alakalı kılo almasıda durdu.Amma aktıvlıyı ıyı MaşaAllah yuruyor, koltuga kendı çıkıyor becerılerı ıyı cocuk ama yemek yememesı Beni üzüyor varmı bu durumu yasayan
Benim kizim 16 aylik hicbir sey yemiyor sadece emiyor
Bende yemədiyi zaman bazen mama verıyorum ac kalmasın dıye onuda az ıcıyor. Onceden yıyormuydu kızınız?
Maalesef ben Mama da aldım onu da yemedi
Ek gıdaya ama coktan gecmenız gerek
12 .5 aylık bir kaseyi geçmiyor yediği de yoğurt sadece kan değerlerine baktırdinmi hiç
Kontrol için 1yasında gıdıcez o zaman baktıracam amma onceden ıyı yıyordu ne versem 1haftadır böyle oldu.dıslerını 10ayında art arda cıkardı 4tane sonrada 1tane daha.sımdıde burnu tıkanıyor bunlarda etkı edıyor ama aktıvlıyı yerınde hareketlı bır bebek
Az degilmi ya ben sabah atlasa 1 yumrutta peynir falan yediroyorum yada muzla yumurta karismi yapiyorum öğlenden 1 tas çorba içinde ekmek doğuyorum ara öğün meyve püresi evde yapılmış 5 6 cici bisküvi tahıllı karışım yarım kablvanozdan fazla onu yiyiyor akşamda 1 kavanoz ana yemek kiymali yanına 1kasw yogurt
1,495,556 soru
24,431,588 cevap
352,543 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın