HIPP mama kullananlar memnun mu, bebeğim doymuyor ne yapmalıyım?

0 oy
391 göst.
Diğer kategorisinde (974 puan) tarafından

Merhabalar, bebeğime formül mama kullaniyordum en azindan gunde bir kez göğüs uçlarım çok yara ve bebeğim doymuyor gibi surekli aranıyor. sma artik güvenmiyorum, bebelac ishal gibi yapti. HIPP denemk istiyorum kullanan varmi?

6 Cevaplar

0 oy
(3,007 puan) tarafından

Hipp gayet iyi ve temiz içerikli bir mama kullandım memnunduk

(974 puan) tarafından

Çok Teşekkür ederim 

(974 puan) tarafından

Formül mama ni  tek çeşidi mi var? Bazılarında combiotic bazilarinda organik yaziyor

(3,007 puan) tarafından

Üç çeşit var keçi süt combotic ve organik ben hepsinden yedirdim fark görmedim

(218 puan) tarafından

Temiz içerikli mama arayışındayım ama hipp te palm çekirdeği yağı var 😕

-Reklam-
0 oy
(1,794 puan) tarafından

Ben hipp organic kullandım çok sevdi oğlum ilk golden goat vermiştim onu hiç içmiyordu ama hippe geçince hem kilo aldı hemde doydu çocuk 

(974 puan) tarafından

Anladım canım çok teşekkür ederim. Bende organic mi yoksa o keçi sütü bazli olani mi alayim diyordum

(1,794 puan) tarafından

Organic kullandım ben memnun da kaldık. Mama işi deneye deneye bulunuyor canım 😊

(974 puan) tarafından

Tmm dir esimde organik olani almış bakalim deniycez

0 oy
(10,456 puan) tarafından

Bende aldım ama bebeğim içmiyor. Hiç bir mamayı içmiyor gerçi 

tarafından

Kaç aylık bebek

(10,456 puan) tarafından

Kırkı çıktı yeni 

tarafından

Benimkide öyleydi ondan sordum

0 oy
(5,508 puan) tarafından

Ben combiotic olanı kullandım oğlumda, severek içiyordu. Klasik ilk aylardaki rutin gaz sancıları dışında ekstra bir gaz veya kabızlık, ishal gibi problemler de yaşamadık. Kilo alımı ve gelişimi gayet normaldi. Biz memnun kaldık. 

0 oy
(6,890 puan) tarafından

Eskiden kullanmıştım çok yağlı geldiydi bıraktık

0 oy
(4,832 puan) tarafından

Hipp organik combiotic kullandım kızıma, memnundum. İkicni çocuğum için de kullanmayı düşünüyorum. Hipp mamaları sindirim konusunda sorun yaşaymıyor genelde. İçeriği de temiz

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

HIPP formül mama bebeklerde sindirim sorunlarına iyi gelir mi?
HIPP formül mamalar, içeriğindeki prebiyotik lifler ve organik süt bileşenleri sayesinde sindirim sistemini desteklemeye yardımcı olur. Bebeğinizin bağırsak florasını dengelemek için özel olarak geliştirilen formülü, kabızlık veya sindirim güçlüğü yaşayan bebeklerde dışkı kıvamının daha yumuşak olmasına katkı sağlayabilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Bebeğim doymuyor gibi sürekli aranıyor, HIPP mama tok tutar mı?
HIPP formül mamalar, bebeğin ihtiyacı olan protein, yağ ve karbonhidrat dengesini anne sütüne yakın değerlerde sunar. Bebeğinizin sürekli aranması durumunda mama miktarını doktorunuza danışarak kademeli artırmak, tok hissetmesine yardımcı olabilir ancak her bebeğin beslenme ihtiyacı gelişim dönemine göre farklılık gösterir.
Yeni bir formül mamaya geçerken nelere dikkat etmeliyim?
Yeni bir formül mamaya geçerken ilk 3-4 gün boyunca eski mama ile karıştırarak kademeli geçiş yapmak bebeğin sindirim sistemini korur. Bu süreçte bebeğin dışkı renginde, uyku düzeninde veya cilt yapısında gözle görülür bir değişim olup olmadığını mutlaka takip etmelisiniz.
HIPP mama bebeklerde ishal veya kabızlık yapar mı?
HIPP mamalar organik içerik yapısıyla bebeklerin sindirim sistemini desteklemek için tasarlanmıştır, ancak her bebeğin bünyesi farklı tepkiler verebilir. Genellikle sindirimi kolaylaştırıcı bir yapıya sahip olsa da, mama değişikliğinden sonraki ilk bir hafta içinde görülen ishal veya aşırı kabızlık durumlarında mutlaka bir çocuk doktoruna danışılmalıdır.
Bebeklerde mama seçimi yaparken nelere bakılmalı?
Bebeklerde mama seçimi yaparken içeriğinde ilave şeker olup olmadığına, protein kaynağının kalitesine ve prebiyotik desteğine dikkat edilmelidir. Bebeğinizin gelişim eğrisi, kilo alımı ve genel huzur durumu, seçtiğiniz mamanın ona uygun olup olmadığını belirleyen en temel göstergelerdir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 344 göst.
11 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Mathselin (461 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 307 göst.
15 Ekim 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Baharr23 (48 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 241 göst.
17 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Kubra- (1,563 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 411 göst.

Kategoriler

1,511,856 soru

24,661,767 cevap

366,772 kullanıcı

...