0 oy
119 göst.
önce Diğer kategorisinde (188 puan) tarafından

Hanımlar eskiden çok samimi olduğum arkadaşlarımla görüşeceğim hafta sonu. Neredeyse 3 sene oldu görüşmeyeli. Hepimiz birbirimize uzağız, bir şekilde denk geldi görüşmek isteyenler oldu. Nedenini bilmiyorum görüşmek istiyorum ama bir yandan o eski samimiyeti hissetmiyorum, o yüzden gidesim gelmiyor. Birde bebeğim olmuyor henüz, onlar hep çoluklu çocuklu. Doğur sende bebek ne zaman vs. gibi sorulara maruz kalacağım için canım sıkılıyor. Siz olsaydınız ne yapardınız? 

4 Cevaplar

0 oy
önce (333 puan) tarafından

Ben mental olarak kimseyi çekemeyen biri olarak gitmezdim kesin

önce (188 puan) tarafından

Bende öyleyim ama sevdiğim insanlardı. Bilemedim 🫠

önce (333 puan) tarafından

Yani ister istemez çoluk çocuktan konuşurlar ve daralabilirsin üzülebilirsin bilemiyorum kendini o sıkıntıya sokma bence... 

Haklısın birde hep bebekliler, insan ister istemez üzülür. Şimdi o kadar plan yaptık gelmiyorum desem bi ton soru soracaklar, ne yapsam ki

-Reklam-
0 oy
önce (163 puan) tarafından

Daralacaksan gitme daha iyi gün sonunda mutsuz olacaksan bide ıster iatemez benım cocugum şöyle yapıyor böyle yapıyor en güzel anları konusulacak gerileceksin hiç gerek yok boşver 

Ben bu konuda çok hassasım bebek konusu açıldığında gözlerim doluyor, kimseye de olmuyor demem. Hepsinin de küçük bebekleri var o yüzden fikir almak istedim burada

0 oy
önce (76 puan) tarafından

Gitme boşver. Benimde eskiden çok samimi olduğun arkadaşlarım görüşmek istedi hepsinin çocukları var benimde var ama eski samimiyeti hissetmediğim için ve onlarda çocuk konusunda biraz böbürlenme hissettim sürekli çocuklarını övüyorlar sanki benim çocuğumdan üstünmüş gibi. İşte benim oğlum şu kadar şu kadar İngilizce saymayı biliyor vs nispet yapar gibi hoşuma gitmedi hal hareketleri telefonda konuşurken. Sürekli yazarlar ne zaman görüşcez falan ben bahane üretirim. Eski eskide kaldı istesek de eskisi gibi olamayız. Gerek yok o yüzden.

Çok sevdiğim arkadaşlarım aslında ama görüşmedikçe o samimiyet azalıyor gerçekten. Şimdi de ben gelemiyorum desem bir sürü soru soracaklar, emin değilim 

0 oy
önce (1,906 puan) tarafından

Belki görüşünce yaa iyi ki görüşmüşüz diyeceksiniz. Bende böyle zamanlarda başta gitmek istemem gidince mutlu olurum ama. Bi gidin baktınız hoş gitmiyor bi bahane bulur kalkarsınız nasılsa , çocuk içinde gerekn cevabı verirseniz konu uzamaz kapatırsınız 

Bir yandan gitmek istiyorum çok eğleniyoruz beraberken ama eskidendi o. Şimdi çok değişti herkes, o yüzden emin olamıyorum. Birde hepsi bebekli yeni evli, saçma sapan sorular soracaklar. Bu yüzden hevesim kaçıyor. 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 249 göst.
0 oy
6 cevap 158 göst.
+5 oy
22 cevap 1,953 göst.
16 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 126 göst.

Kategoriler

1,495,351 soru