Sayısız videolardan ve aylarca süren bi araştırma sonucu aldık haneye hayırlı olsun
Herseyi garibanca yapan ben... sesizce ayrılıyprum postdan💯✋️
kiz isteyenler okur burda kac pist gorduk robot supurgesini istemis komsu 😂😂 sanki cok elzem bisey😂😂 hani bi yemek yapiosundur kikserin blendirin bozulmustur o anda .yemek yarim kalirsa acilen tamam iste de yani normalde hicbise istenmez . ama var oyle dengesizler isterler gercekten yakin tanidik icli disli oldugu konu okmau varsa😂😂😂
Yani Blender istemişliğim vardır . Çorba çekerken bozuldu misafire olunca bide istedim komşudan 😅 ama istemem yani başka bişey
Nasıl olsa durumunuz var gibi...bıcak kesen sözleriyle.. yağma gibi almaya calışmaları 😏 az keskince veremem desen 😏 kötü bir seyini vermez anam o derler... almasam daha iyi...o kadar tantana cekemiyorum...
nasil olsa durumunuz var demek olmaz yani o cok sacma. durumum varsa bes on tane ayni urunden alip eve stoklamadim ya . baskasina verip hibe edecek olsam kendime alirken o kisiyede alirim hediye derim. durmunuz var biz buna el koyup alioz demek sacma
Yapacak bşey yok ... maalesef işine geld.gibi herkes yok desen dinimiz paylaşmayı emrediyor der yok o öyle değil sen mevzuyu yanlş anlamışsın desen.... konu nelere nelere... gelr.. yok mu yok ... konu oyle kapanıyor
gule gule kullan . kilo yapmasin insallh😂😂 ben bunu alirsam surekli biseyler yaparim yapincada yerim diye korkuma hic aklimin ucuna bile getirmiyorum bu meret aleti😂
Ay inşallah kilo yapmaz
Bende almamak için 2 senedir direndim ama aldım kendime minicik bi söz verdim az yerim diye ama minicik bir söz
Hayırlı olsun canım bende gecen hafta sinbo aldim arkadaşım iyi dedi aldim bakalim nasil olucak
Teşekkür ederim Sanada hayırı olsun hiç denemedin mi
Güle güle kullan canım benim tezgahda durur sürekli kullanıyorum. Süs die alanlar var valla
Bende öylesine bir Karaca mağazasına girip 10 dk içinde almaya karar verip aldım çıktım 😅 hiç düşünemem okadar
Karacanın hangi modelini aldın
Arkadaşta bunu tavsiye etti
Ama diyoruö ya uzunnn uzun araştırmalar sonucu aldım bende
Güle güle kullan canım hepsi aynı işe yarıyor işte .işimizi kolaylaştırsın yeter
Güle güle kullan inşallah
Darısı başıma
Bende istiyorum ama karar vermedim
Bizim evde haftada 3 gün hamurlu yemekler tatlı kek börekler pişer
Tam bana göre bunlar
Kullandın mı
Nasıl
Teşekkür ederim çiğköfte yaptım güzel old valla
İnan bende çok yapıyorum pasta börek
gelsin börekler çörekler 😍 hayırlı olsun
Zaten bin çeşit deneyen yapan bi insanım çocuklar için inşalah kilo almam
annem çok yapar hamur işini baya sever😅annemde var makineden, pandemide bol bol ekmek yapmıştık 😂😂
ablam da dediğin gibi çiğ köfte yapıyor bununla😂
yerim olsa ben de alırım, her şeyi de yaparım bununla 😂
Pandemide direk ekmek yapma Makinesi aldım 😅 aslında 2 ay önce si almıştım pandamiye denk geldi oda iyi olmuştu. 2 ay öncesi aldığım fiyat pandamide 2 katına çıkmıştı
doğrudur herkes evde bir şeyler deniyordu 😅pizzası, hamburgeri, iskenderi ahahahaha neler yapmadım ki😂
Ayy ne zor günler geçirdik o ilk aylar aklıma geldi tek tek..Eşim yurt dışına çıkmıştı . Pandamide uçak seferleri iptal olunca yurt dışında kaldı . Evden çıkma yasağı vardı 3 çocukla kaldım babamgil kayınpeder gil uzaktı evleri . Sadece markete gidip geliyordum ondada çocukları evde bırakamıyordum arabada bekliyordu 3 de malum çocuklarında dışarı çıkma yasağı vardı 🤦🏻♀️ sonra eşim zor bela geldi Tekirdağ da yurtta 15 gün karantina alındı sonra eve geldi evdede 15 gün dışarı çıkma yasağı verdiler.
Bende Emsan aldım beyaz seçtim Krem yolladılar iyi ki de öyle yolladılar daha güzel
Bişeyler denedin mi?
Sadece kek ve poğaça hamuru yaptım azcik gürültüsünden hoşlanmadım onun dışında güzel bu tatilde bol bol denerim
Zamanla alışılır ya
Aman işi görsün de o kadar nazını çekeriz 😅 sadece dedim bak robot ne güzel sessiz sedasız çalışıyor sen neden bağırıyorsun
Çok güzel hayırlı olsun güle güle kullan.
Cok tatlı pasta börek yapanlar için kullanışlı olabilir
Hayırlı olsun güle güle kullan inşallah.bende çiğköfte için istiyorum
Güle güle kullan canm
hayırlı olsun güle güle kullan boool lezzetli yiyecekler yap onlarda şifa olsun
benimde annemler doğum günü hediyesi mahiyetinde bekodan almışlar bana sağlıkla kullanalım 🥹
Benimde bundan. Güle güle kullanın ❤️
1,495,602 soru
24,432,455 cevap
352,601 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın