Selamlar,
Bugün çocuklara pankek yaparken aklıma geldi 🤗
Yazın, bizim burada kocaman yeşillikli park var, oraya çocuklar için değişik aktiviteler kurulmuştu. Aynı zamanda dönme dolap, şişme kaydıraklar vs gibi mini lunapark da vardı. Tabi hepsi ücretli.
Bilet almak için sıraya girdik görümcemle. Toplam 6 çocuk var, bileti biraz daha uyguna verebilir misiniz diye sorduk. Çocuk da ( 20 küsür yaşlarında),elindeki pankekleri verirsen olur deyip fazladan 15 tane bilet vermişti 😂
Çocuklara yaptığım tüm pankekleri aldı😂
İlk ve son rüşvet olayımdır. Sizin de var mı bu hikayelerden 🤗
Genelde evde çocuklarıma veriyorum 🤣 bulaşık Makinesi boşaltana tablet var.. evi komple toplayana 100 lira var .. çamaşır serene kumanda var felan felan 🤣
Sofra hazırlamaya yardım edene istediği yemeği yapıyorum mesela ertesi güne 😅
Ooo süper taktik 😊 Benimkiler ufak henüz, çok kanmıyorlar.
Eşim dışında kimseye rüşvet vermedim😀😀😀🤭🤭🤭🤫🤫🤫🤫
😂 Ahah yeterli zaten.
Rüşvet vermiyorum rüşvet alıyorum (eşimden)😁
😅 En güzeli valla.
rüşvet aldım olur mu😂 ödev yapmıştım yemek ısmarlamıştı arkadaşım 😝
Böyle arkadaşları severim 🤗
Rüşvet değilde kızım çok özeniyor sofra kurmaya birşeyler kesmeye yumurta menemen yapmaya felan yaptıktan sonra gözümün içine bakıyor gülümseyerek hadi dişarı çıkalım snaa birşey alalım diyorım yada sana ödül 40 dk çizgi filim izle diyorum😂 sayılırmu bunlar bilemedim
Yarı sayılır diyelim ☺️ Gözümde canlandırınca çok tatlı geldi o hali.
Evet dimi 5 yaşına giricek önünüzdeki hafta menemen ve omlet yapıyor hemde çok güzel yapıyo inanamazsn onun yaptığına 🌸🩷
Maşallah diyelim yavruna 🌼 Güzel yaptığına da kesinlikle inanırım.
Lisede devamsızlıktan kalıyordum taktirlik karneme rağmen babam müdüre para verip sildirmisti
Bu gerçek rüşvet işte 😊 Gerçi bunu yapan çok kişi var.
Verdimmi hatiamiyorum ama çok rüşvet yedik ya çalışırken tedarikçiler onlar ip acmayalim diye tepsi tepsi baklava börek ekler pastalar kıyafetler haftada 1 rusvetimiz vardi😂😂
Hatta kart ile okunarak içeri girerdik olmayanlara kapi acmazlardi rüşvet alırdık kahve alirlardi valla bende yanciydim ne gelirse yerdim 😂
1,495,767 soru
24,435,350 cevap
352,810 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın