Hayırlı cumalar öncelikle... Eski hesabim vardı benim belki bile bilir T&RT&L&M diye şifresini unuttum bı türlü beceremedim geri almayı
Bu hesabı açtım ve bu kaç kez Admine yazdim sagolsun dönüş yapiyodu ama çözüme ulaşamadım
Yoğun zamanlardı su güncelleme yapılan zamanlar
Şimdi benim için sıkıntı olmaya başladı kaç gündür takıldi kafama miniğimin resmi var profilde,aklıma tüküreyim yani benki wp durumu bile yapmam nerden buraya profil yaptım çocuğumu
Yapay zeka gibi bi tehlike var artık yani o resim her türlü kullanılabilir
Admin beni buradan görürse çok sevinirim
Wp durum daha masum şurdan. En azından rehberinizde instagramınızda tanıdığınız insanlar var burda kimseyi tam anlamıyla tanımıyoruz. Bence sadece sen değil hiçkimse fotoğraf paylaşmamalı. Admin yardımcı olur umarım
Bebegim sen paylasmissin işte profil resmi yapmışsın simdi millet akıl dağıtıyor
Millet bunu engellemekte haklı bay cnm dnsjjdjdj
Cahil insanla tartışması bile zor. Ben eleştiri mi yaptım şimdi. Yazmayı bilmediği gibi okuduğunu da anlamıyor ya
Tartışmayın bence de ya üç günlük dünya hem kız kötü bişey demedi kı sen fazla tepki verdin bence @Atlaskalbim
Devir değişti bu zamandan bende korkuyorum önceden payalairdim instagrmada falan şimdi tamamen bıraktım ben nazar degidigi için bıraktım ama bunu kötüye kullananlar da var tabi o yüzden dikkatli olmakta fayda var 🩷🩷
Yok kendisi boy boy paylaşıyor. Bakın cevap verdiklerime nerdeyse en samimi en tatlı yorumları ben yapıyorum. Kendisi kaostan besleniyor ama zaten canım burnumda başlatmasın fotoğrafına cartına curtuna. Kimseye karışmam yırtık dondan çıkar gibi musallat olan kendisidir. Banane ya banane kendi evladını düşünmeyenin evladını ben mi düşüneyim. Nişanımız vardı kızım o akşamdan beri halsiz yatıyor nazardan. Kimse kusura bakmasın herkesin evladı kendine sevimli kim naparsa yapsın. Bana salça olmasın ben sert kayayım keser laflarım beni daha çileden çıkartmadı çıkartabilir
Okuyunca profiline girdim baktım bu şekilde görünüyor
İlk yazınca gorunuyo canım yani profile tıklamadan
Orada çok küçük görünüyor ama belli değil tam olarak.
Biz varken senin bebegine sıra gelmez korkma😂
Bir hata yapıp koymuş her insan hata yapar
Admin var ortaya yazsin
Yazdım demiş ya zaten
Tamam sen o zaman yardımcı ol bayana 😊 caresiz
Ben zaten yardımcı olmaya çalıştım senin gibi eleştirmek yerine
Uzaktan profil resmin görülüyor ama tıklayınca görülmüyor. Endişe etme canım, ekran görüntüsü alinsa bile net çıkmıyor
İnşallah canım sağol
1,495,749 soru
24,434,988 cevap
352,784 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın