Ablamın iki kızı var 10 ve 5 yaşında benimde bir kızım var 2.5 yaşında Ablamın küçük kız biraz kıskanç kızımı sığdırmiyor bir yere Elinde bir oyuncak var paylaşmak istemiyor bu oyuncak kızımın dahi olsa Ablamda surekli onu hoş gör vs diyor Benim kız ağlatılıyor sonra dediği yapılıyor ama onun küçük kız daha ağlamadan tepki koyuluyor İkimizde anne evinde tatildeyiz Küçük kızı ablasının yanına yaklaştırmak istemiyor Ablam zaten anne evinde temizlik namına bir şey yapmıyor Ben yapınca sinirleniyorum haliyle o şekilde ev duramaz çünkü Ablamla çatışıyoruz haliyle Benim evime gitmem zor 1500 km var ablam yarım saatlik mesafede Öyle bir içimi dökmek istedim
Zamanında nasıl anlaşıyorsanız şimdide anlaşmanız lazım . Erkek kardeşim eylül ayında evlendi şahsen aynı durumu yaşasam kafama takmam çocuk çinkü bunlar bir gün benm kızım yapar yarın onun çocuğu yapar . Eminim oda bana birşey demez . Hee temizlik olayına yemek olayına gelecek olursak onda haklısın canm ya çocukları idare edicek ( durmuyolarsa ) duruyolarsada bir işin ucunan tutucak
Önceden de böyleydi soylenirdim bir sürü ama annem toz kondurmazdı yok çalışıyor yok yoruluyor Ben çalışmıyorum bekarkende çalışmadım Ben evde bir şey yapsam zorunluluk o yapsa lütuf Küçük kızını durduramıyor
Ablan evine def olup😃 yani çıkıp gitse iyi olurdu böyle ablalardanda kardeslerdende nefrret ediyorum bilerek yapıyorlar bence eminim. Hoşlarına gidiyor
Hep böyleydi ablam annem toz kondurmadigi için böyle oldu Çok afedersin küçük kızı lazimliga yapar öyle kalır klozete yapmaz
Çok yüz aldığı için öyle yapıyor sen agirligini koymadikca sanki bu döngü devam eder gibi geliyor bana.
Ben ağırlık koyamam ki kıskanç çekemeyen biri oluyorum onlar için
Çocuklar yüzünden kavga etmemek lazım. Çocuklar şimdi kavga eder sonra unuturlar. Ama sizin birbirinize dediğiniz laf daha büyük sorun olur. İşlere el atmiyorsa kalk kız sen de şunu yap babanın uşağı yok diyebilirsin. Gerekirse uçan tekme metedu kullanilabilir. Şahsen cekinmem 🤣
Ben küçükken hep o yapmış ne varmış ben yapıyorsam (10 yaş aramız) Annem yok o çalışıyor yok çocuğu var hiç kıyamadı
Yani ablan evinemi giysin diyorsun
Kalması doğru değil ki eşiyle beraber 20 dklik yok için
Ablam yok bilmiyorum ama 5 tane evli görümcem var evle Birlik oturduğum zaman hepsi gelirdi aynı bu tarz sorunlar çıkardı aralarında evi terk ederlerdi😂😂 biri oturup ağlardı biri amcasına giderdi fln ay zor ya bana evinde bile rahat olamamak
Maalesef ki çok zor ben gidemiyorum o burayı benimsiyor ailesiyle böyle saçma bir düzen
Benim üvey aynı şekilde yaşıyoruz erkek buyukde bu yıl o kdr yapmadı ama telefon a bakıyorlar izin veriyorum o halde gel bakalım diyor 9 yaşında falan oynadı ama kötü şeyler öğretti sağolsun telefonda herşey izleyip oğlum uyuamaz olmuştu telefon bağımlısı oldu zor kurtulduk motor düşürdü üstüne kendi bindi dusuurud diye yalan söyledi baya limoni olduk oglum o kdr seviyor gurbetteyim gidince vakt geçirmek istiyor benm öz yok bana dert oluyor her gtmem alt üstüluyuz annemde kalamiyorm rahat rahat çocuk deyip geçilmiyor sınırı olmalı herşeyin büyükler kötü oluyor çor çocuk yüzünden hatası varsa kabul edip uyarmak lazım
Sınır falan yok onun küçüğü daha dudağı büzülmeden aman teyzesi yapma falan Benim kızı ağlatıyorlar ondan sonra dediği yapılıyor
Ben hayatta kalamam ablamla birlikte aile evinde bekarken bile zerre huzur vermemiş birisi çok görüşmüyor olmama rağmen yine huzursuzluk çıkaran biri yani asla kalmam sen de huyunu bile bile gelmişsin be bacım 😑
En iyisi aynı zamanda denk gelmemek o zaman
Kardeşsiniz çocuklar için kavga etmeyin orta yolu bulun ,
Yani hepsi çocuk. Çocuklardan sebep tartışmalar doğru değil. Üstelik kardeşsiniz. Hoş görün. Yarın bir gün zaten tatil bitecek ve herkes kendi evine gidecek. Bu günler geri gelmiyor. Anın tadını çıkarmaya çalışın. Birlikte mutlu olacağınız şeyler yapmaya çalışın daha çok
1,495,777 soru
24,435,502 cevap
352,835 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın