0 oy
826 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,255 puan) tarafından

İçimi dökecek kimse olmayınca buraya yazmak istedim.

A önce eşimle konuşurken biraz sesim yükseldi sanırım. Yani genel olarak bazen aniden yüksek sesle konuşuyorum sesim yüksek yani zaten. Neyse eşime birşey dedim normal bir şekilde. Sessiz konuş o çeneni kırarım dedi. 

Neyse biraz geçti dedim acaba içkinin tadı nasıl ( kızılcık şerbetiki başrol uyuşturucu falan mı kullanıyormuş ne) öyle aklıma geldi bende dedim içkinin tadı nasıl acaba. Bilmiyorum dedi eşim. 1 dk falan geçti. Dedim senin erkek kardeşinin sevgilisi var mı ( evlenme çağında) öyle maksat muhabbet olsun diye dedim. Eşim dedi ki bi konudan diğerine nasıl geçtin Allah aşkına benimle konuşma. Ve oyun oynuyor telefondan aynı esanda. 

Dün telefonumu şarja takmışımm gidip çıkarmış. Niye çıkardın diyorum bı git seni döverim burda diyor ( japon yapıştırıcısı ile uğraşmış eline yapışmış hesapta o yüzden sinirli ve bana böyle diyor) 

24 Cevaplar

+1 oy
önce (8,804 puan) tarafından

Bence sen dertlerini gunluge yaz daha iyi.olur, surekli esini cekistiriyorsun elinden bisey gelmiyosa gormezden gel bari, niye kafa yoruyosunki

-Reklam-
+1 oy
önce (704 puan) tarafından

İlk soruda zaten ters cevap vermiş daha ne diye peşine dusuyosun ayrıca burda insanlaei s*****yerine koyup durma postu açıyorsun cevap bile vermiyorsun kimseye çok saçma kimse senin akıl hocan değil akıl mi istiyorsun ya git ya kal ya sus ya daha da beter konuş ne dememizi bekliyorsun aramızda para toplayıp eşini piskologa goturmemizimi

0 oy
önce (25 puan) tarafından

Yani adam konuşmak istemiyor asil senin istemeyip konuşmaman lazim net halt yiyorsan ye demen lazım bence 

0 oy
önce (3 puan) tarafından

İnsan eşinin yanında doğal olamıcaksa başka kimin yanında olucakki sen sohbet etmeye çalıştıkça o geri tepmiş ama belkide o tarz konulardan hoşlanmıyordur veya sus dedikçe sende üsteleme bence o konuşmaya çalışıp çabalasın hatasını anlamazsa hep devam edebilir tabi bunu da abartmadan eşinin karakterine göre yap gerçekten dövebilecek biriyse ince sınırlarla belli edebilirsin belki Allah sabır versin sana 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 382 göst.
2 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 528 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 690 göst.
15 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,269 göst.

Kategoriler

1,496,184 soru

24,441,378 cevap

353,303 kullanıcı

...