0 oy
780 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,255 puan) tarafından

İçimi dökecek kimse olmayınca buraya yazmak istedim.

A önce eşimle konuşurken biraz sesim yükseldi sanırım. Yani genel olarak bazen aniden yüksek sesle konuşuyorum sesim yüksek yani zaten. Neyse eşime birşey dedim normal bir şekilde. Sessiz konuş o çeneni kırarım dedi. 

Neyse biraz geçti dedim acaba içkinin tadı nasıl ( kızılcık şerbetiki başrol uyuşturucu falan mı kullanıyormuş ne) öyle aklıma geldi bende dedim içkinin tadı nasıl acaba. Bilmiyorum dedi eşim. 1 dk falan geçti. Dedim senin erkek kardeşinin sevgilisi var mı ( evlenme çağında) öyle maksat muhabbet olsun diye dedim. Eşim dedi ki bi konudan diğerine nasıl geçtin Allah aşkına benimle konuşma. Ve oyun oynuyor telefondan aynı esanda. 

Dün telefonumu şarja takmışımm gidip çıkarmış. Niye çıkardın diyorum bı git seni döverim burda diyor ( japon yapıştırıcısı ile uğraşmış eline yapışmış hesapta o yüzden sinirli ve bana böyle diyor) 

25 Cevaplar

+6 oy
önce (418 puan) tarafından

Sürekli yüksek sesle konuşan birine benim de tahammülüm olmaz. Kızılçık şerbeti gibi ahlaken uygun olmayan bir diziyi izlemek ve içkinin tadını merak ediyorum demek de boş bir muhabbet böyle konuşacak ise biri hiç konuşmamasını tercih ederim. Eşim kardeşinin sevgilisi var mı diye sorsa sanane derim yani. Bence sizin susmanız daha hayırlı gözüküyor. Eşinizin ağzını kırarım lafı hiç hoş değil lakin siz eşinizi düzeltmeye muktedir değilsiniz de kendinizi düzeltmelisiniz boş muhabbetler boş diziler izlemek yerine faideli şeylere yönelin. 

önce (6,478 puan) tarafından

Katılıyorum++

-Reklam-
+6 oy
önce (6,153 puan) tarafından

Karı koca bir garipsiniz gerçekten 

+4 oy
önce (4,118 puan) tarafından

Neden ısrarla sen adım atıyorsun.madem tek takılıyor sende umursamaz ol telefonunla uğraş bi uğraş bul kendine.yazık değilmi sanada ağzına açsan dövmekle tehdit eediyorbırak ne hali varsa görsün

+3 oy
önce (361 puan) tarafından

Ya ne desem bilemedim yobaz bencil eşin kendini beğenmiş anca gücü kadınlara yetiyor bence bu durumlarda biraz mesafeli ol 

+3 oy
önce (607 puan) tarafından

Bacım ne istiyorsun? Senin kocan budur işte. Ya bu deveyi güdeceksin  ya bu diyardan gideceksin.yani sürekli aynı konuları başa sarıp duruyorsun.

Sana bu kadar kötü davranıp küfür eden bir adamı sal artık. Allah korusun sonunda kötü bir şey olacak

+3 oy
önce (14 puan) tarafından

Sizin eşiniz garip biri ya anlattığınıza göre böyle sokak serserisi ile evlenmiş gibisiniz anca  bu kadar kötü bir eş olabilir yani küfür nedir be nedirrr kimsin ki sen kimi dövüyorsun da kimin ağzını kiriyorsun ya bu cümleyi nasıl kuruyorsun egitilmemis yobaz 

+1 oy
önce (4,037 puan) tarafından

Bacım sen iyi misin bırak ilgilenme uğraşma konuşma gerekirse konusunca da bir yarari yok bu kişinin sana kafanda karışık galiba dediği gibi konudan konuya geciosun 

+1 oy
önce (2,134 puan) tarafından

Muhatap olmazdım konsrken telefona bakarsa bile Vazgeçerim söylemem 

+1 oy
önce (35,909 puan) tarafından

Çok ezdirmissin kendini ne desen hakaret küfür biraz güçlü dur kendini vazgeçilmez sanıyor heralde m.l oğlu m.l

+1 oy
önce (620 puan) tarafından

Senin bu kocandan ben bile bıktım 

+1 oy
önce (81 puan) tarafından

Bir süre konusma muhatap olma 

+1 oy
önce (204 puan) tarafından

Böyle dağ ayılarını nerden buluyorsunuz ki ya 

+1 oy
önce (8,514 puan) tarafından

Sevgiden saygıdan hoşgörüden uzak dağdan inme biri gibi algıladım ben. Allah sana güzel günler göstersin bu adamla zor .

+1 oy
önce (364 puan) tarafından

Bacım Bravo sana tebrik ediyorum nasıl guvenipde o adamla yaşıyorsun artık pes sen anlatca ben korkuyorum.daha muhabbet olsun istiyorsun o adam düzelmez açık açık söylüyorum sana SENİ ÖLDÜRMEDEN KENDİNİ KURTAR

+1 oy
önce (1,376 puan) tarafından

Erkekelr oyun oynarken daha bı tersleyici oluyo . Benim ki de Metin 2 ye sardı o sırada biseyler sorsam hemen sinirlenir gecistirir bizimki hiç sevmez oyun esnasında sesi sizin sorulariniz da bı garip olmuş hakkaten ordan oraya atlatmissiniz esinizde dengesizce konusmus eşinizin dengesizce konuşması da sikintili sizin konudan komuya atlamanizda sorularınız da sıkıntılı benim eşim oyun oynarken ne dediğini hatirlamaz mesela o an ekranda oluyo gözleri kasmaya calisiyor karakteri tam o sırada soru Sor tersler ama pazara çıkmış mal satarken gelir laf atar ayağımı kolumu sıkar laf atar ben bazen bu oyun yüzünden benimle ilgilenmeyi kestin ilgisiz kaldım ben derim iki dk gönlümü alır sonra dur az daha kurt kesiyim de geliyim der gülerek gene oturur başına o bağımlılık gibi bişey. Eskiden arkadaşlarıyla batak oynardı dükkanlarda kızardım şimdi en azından gözümün önünde nerde olduğunu ne yaptığını biliyorum artık sesleniyorum o oyun oynarken . İş stresi var o stresi oyunla atmak istiyor bende anlayış gösterdim çocukluğunun oyunuymus bu oynarken çocuk gibi sevinerek oynuyo bagimlilik gibi bisey

+1 oy
önce (251 puan) tarafından

Kendi haline bırak 

+1 oy
önce (71 puan) tarafından

Kaba cahil saygısız herif bu bence sende kendini geri çek durduk yere muhabbet açma bakalım neler olucak.

+1 oy
önce (123 puan) tarafından

Dün işteyim kadınla kocası önümden geçiyo kadın karda yumuşakmış diyo adamda sabırla cevap veriyor 

Bazen alakaya maydonoz diyeceğimiz konuşmalar bazı zamanlarda yapılmasa ne güzel olur bellı ki sinirli 

Eşin de hep böyleyse sende ona göre davran hatta bi süre konuşma 

+1 oy
önce (65 puan) tarafından

Sende ne ayrılıyon ne adama haddini bildiriyon gelip burda hepimizi derdinle dertlendiiryon. 

Herkesin dertleri var ama çözümü burda olmayınca paylaşmıyoruz. Bi sen bi @Sumisaliii hiç hareket almıyonuz ama durmadan sorun paylaşıyonuz

önce (65 puan) tarafından

Waaow akıla bak nasıl anladın 😂 burda çözüm aramayın psikoloğa gidin diyen bir sürü kişi var 😂 ama iyi valla sevdim bu durumu hepiniz peşine düşmüşsünüz😂 bide kurnaz gibi özelden yazıyosun kim olduğunu söyle benden sır çıkmaz diye😂

Ha ama demekki siz şuncacık şeyi bile kendi hesabınızdan yazmaya çeknip bunun için ayrı hesap açıyonuz. Kişi kendinden bilir neticede

önce (12,800 puan) tarafından

Ya ne alakası var şimdi durduk yere özelden konuştuğumuzu dile getiriyorsun. Burda beni tanıyan herkese sor bakalım kime kimin sırrını vermişim. Konuştuğum o kadar cok kişi var ki çoğu birbiriyle konuştuğumu bilmez bile. 

Saydığım bu 3 hesap yeni peydah oldu ve hepsi birbirinin altına yazıyor avukat gibi. 

Her neyse senin muhatap alınacak biri olmadığını şimdi daha iyi anladım. Herkesi kendin gibi sanmamak gerekiyormuş demek ki.

önce (12,800 puan) tarafından

"Ha ama demekki siz şuncacık şeyi bile kendi hesabınızdan yazmaya çeknip bunun için ayrı hesap açıyonuz. Kişi kendinden bilir neticede"

Bu saçma cümlelerini de sana geri iade ediyorum hiç üstüme alınmadım çünkü. Burda o kadar cok çift hesap kullanan kendini akıllı zanneden g.rizekalilar var ki görsen aklın şaşar. Bir hesaptan post açıp , diğer fake hesabından kendine cvp verenler bile oluyordu. 

Ben 7 senedir burdayım hepsini de gözümle gördüm, admin bile açığa çıkarmıştı bazılarını. Tek hesabım da bu cok sukur. Sizin kadar korkak olup 3 5 hesapla takılmıyorum buralarda, neysem oyum. 

önce (65 puan) tarafından 2 uyarı:
🚩 Hakaret,Tahrik
🚩 Hakaret,Tahrik

Senib yaptıgun düpedüz iftira o yüzden de suan diyecrgim şey inşallah önüne çıkar. Bana herkesin icinde farklı biri gibi baska biri gibi emin sekilde lanse ediyosun. Eger dediğin hesaplarla bi ilgim varsa başka hesabım varsa allah belamı versin ama eğer yoksada allah senin bin belanı versin hadi bakalım inşallah bi an önce karsina çıkar tutar bedduam ve utanirsin hakkımı da helal etmiyorum burnundan geksin amin amin amin

önce (128 puan) tarafından

Tüm gün girmedim şimdi şok oldum olay bana nasıl patladı anlamadım. Sumisalini tanımıyorum feyz in yorumunu görünce profiline baktım hep aynı postları gördüm haklı yazdım. Feyz ya da fenoria ile aynı kişi olduğumuzu söylemen garip. Ben tek kişiyim kimsenin yancısı falan değilim. Sadece hangi yorumum ile bu kanıya vardın merak ettim. @-HoneySeptember-

+1 oy
önce (21 puan) tarafından

Anlaşılan seninle konuşup muhabbet etmek istemiyor sende sal gitsin konusma bosver peşinden koşmanın anlamı yok anca totoslari kalkar kendilerini birşey sanarlar o konusmuosa sende konuşma 

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 381 göst.
2 Temmuz 2023 Aile & Aşk kategorisinde Semos (415 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 528 göst.
6 Haziran 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 689 göst.
15 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde OgretmenAnnee (1,686 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 1,269 göst.

Kategoriler

1,496,020 soru

24,439,132 cevap

353,143 kullanıcı

...