0 oy
164 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Kizlar merhaba kuru cildi olanlar nasıl nemlendiriyorsunuz yüz el hariç vücut kremi soruyorum ya da başka ne kullanıyorsanız ? Bakım rutininiz neler ?

Benim cildim aşırı kuru pütürlü tam bir çare bulamadım siz bulabildiniz mi ?

5 Cevaplar

0 oy
(9,837 puan) tarafından

rutinim yok, Allah ne verdiyse sürüyorum. bazen bebek yağı falan da oluyor. aslıbda banyodan hemen sonra üstünü giyinmeden sürmek gerekiyor 

tarafından

Bende öyle yapıyorum fakat bebek yağı uzun sürede etkilimi uzun vadede nasıl etkileri var 

(9,837 puan) tarafından

asıl içten nemlendirmek lazım bol su içeceksin 

banyoda çok sıcak suyla yıkanmayacaksın

tarafından

O öyle kolay olmuyor su içip soğuk su ile yıkanmakla😃

(9,837 puan) tarafından

soğuk suya gerek yok canım ama kaynar suyla yıkanma😂 ben kaynar suyla yıkanırım nerdeyse 😂😂

tarafından

😂😂 benimki sıcağa yakın ılık ama benim kuruluğa buzlu su döksem yine çare olmaz gibi😂

-Reklam-
0 oy
(788 puan) tarafından

Cildim kuru değil ama yine de vücut losyonu sürüyorum seviyorum çünkü 

Eskiden oriflame milk & honey ellerime vücuduma sürerdim çok güzel o

Vaseline alovere losyonu da güzel 

Nivea yağlı his bırakıyor 

Avonun büyük boy losyonları oluyo bide yıllardır onları alıp kullanıyorum kokuları da güzel bereketli de verdiği histe güzel 

tarafından

Vaselineyi gördüm geçen niratiste😃 almayı düşünüyorum merka ediyordum nasıl diye zaten

0 oy
(67 puan) tarafından

Biodermanın nemlendiricisini kullanıyorum çok kuru ciltlere çok güzel gerçekten maliyetli ama baya iyi

tarafından

Onu kullandım fiyatı binlere geldi ya 

0 oy
(2,558 puan) tarafından

Bende kuru ciltliyim Bioderma felan akrdaslarin yazdığı herşeyi kulandim xok bir işe yaramadı kısmı nemlendirdi şuan cerave kullanıyorum duştan çıktıktan sonra sürüyorum ve genelde uyumadan önce bir aydır düzenli iyi suan

tarafından

Bende herşeyi denedim cerave denemedim küçük boy bı deneme yapicam

(198 puan) tarafından

La roshe posay deneyin.biodermadan çok daha güzel kalıcılıgı yüksek.fiyatı yüksek ama coook uzun süre gidiyo

0 oy
(136 puan) tarafından

Çok Pütürluyse arındırıcı temizlik yapman lazım belli aralıklarla bu yaptığın temizleme jeli maske her neyse sonrasında da cildine sivilce ve akne önleyici gözenek sıkılaştırıcı serum ve tonikler kullanabilirsin daha sonrasında da temiz cildiniz sürekli olarak nemlendireceksin başka şeyler de kullanıyorum ama bence ciltteki pütür ölü deri gibi temizlemeyi en iyi yapan ürün jelatin maskesi hem çok uygun hem de çok basit sonrasında cildini doğru şekilde korursan yumuşacık harika bir cilt oluyor

tarafından

Türkiyede üretiliyor galiba bende baktım şimdi fiyatida çok uygun bende bakicam

(136 puan) tarafından

Kız ben de trendyol'dan alıyorum ama Antalya'dan gönderiliyor aynı şehirdeyim 😀 evet fiyatları çok uygun

tarafından

Mağazada falan satilmiyormu Antalya'da 😄daha elle tutulur kullandın mi nasıl kendisi😄

(136 puan) tarafından

Satıcının burada mağazası var mı bilmiyorum canım aslında olsa gidip bakarım bu ürünü ilk defa alıyorum ama markanın diğer ürünlerini kullanıyorum

tarafından

Ben ilk defa duydum açıkçası salisilik asitli bir ürünü var galiba onu Alican inşallah

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 72 göst.
17 Kasım 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Nuraydnn (256 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 150 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
0 oy
1 cevap 140 göst.

Kategoriler

1,497,880 soru

24,468,685 cevap

355,027 kullanıcı

...