Stranger things'i bitirdim çok hüzünlüyüm🥹 yeni diziye başlayacağım, the Rain ve Lupin önerileri vardı daha önce ama hangisine başlasam karar veremedim. İzleyenler bir el atsın 🫠🥰
The Rain bilmiyorum ama ligin izlemeye pek degmez
Anladım canım Rain'e mi başlasam acaba 🙂 başka öneri varsa alabilirim.
The rain seneler once izlemiştim ve güzeldi yani sardı lupini bilmiyorum ama
Teşekkür ederim canım 🤩
Kız kardeşim başlayalım dediiği halde bi türlü başlamadığım dizi stranger things halbuki tam benlik
Diğer dizileri bilmiyorum ama
Wlelcome the derry ilk sezonu yeni bitirdim
İt izlediysen mutlaka izlemelisin stranger thingsde ki çocukta oynuyo
Stranger things mutlaka izleyin canım cok güzel 😊 i.t aklımda aslında ama sıra gelmedi henüz 😅
İzlecem de bu ara yine ezberlediğim halde supernaturale sardım bitsin başlim ona da ama daha bitirecek çok dizi var bnde ya☺️ yellowstone çok güzel tarz olarak korku değil ama yeni onu bitirdim aklıma geldi onun bide devam dizileri var 1883 ve 1923 onları da bitirdim yakın zamanda bitirdiğim en iyi seriydi dram ama güzel
From korku olarak çok güzel izlemediysen mutlaka izle hamileydim bilr dayanamayıp izledim 😂yeni sezonu bekliyorum
Wlelcome the derry de i.t filminin dizisi bnce filminden bile daha iyiydi
Supernatural da çok duydum ya onun konusu ne peki 😊 diger önerileri de listeme eklicem canım teşekkür ederim 🥰
Canım 30 yaşındayım ve 12 yaşından beri en sevdiğim dizi ve karakterleri supernatural az önce 5 bölüm üst üste izledim 😅
Öyle bi dixi ki yani doğaüstü tüm varlıklar sezonlar boyunca oluyo cennet cehennem melek iblis lucifer ne desen var
İki kardeş doğaüstü varlıkları avlayıp insanları kurtarıyor aynı zamanda kendi aile bağları çok kuvvetli başlarına gelmeyen kalmıyor
Bazen korkup gerildiğin bazen ağladığın bazen de kahkaha atarak izleyebiliceğin bi dizi yani ne desem az kalır bana göre mutlaka izle
Aa stranger thingse benziyormuş biraz 😊
1,495,967 soru
24,438,394 cevap
353,062 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın