0 oy
308 göst.
Diğer kategorisinde (2,399 puan) tarafından

Kızlar ne yapayım bılemedım kaynanamlarla aran hıc yok evlendıgımden berı kavgamız bıtmedı birde oğullarıyla  aralarında ne geçse hep ben suçluydum ha şunu da unutmuyorum bır türlü kızım amelıyat oldu aynı apartmandaydık o zaman bı gecmıs olsun demedıler bıle gelmedıler bıle hastaneden çıkarken merdivenlerde kızım la görünce benı ıcerı kaçtılar tipik kaynana neyse saadete gelecem amelıyat oldu beyın amelıayatı ılk gün gıttım cıkıncaya kadar bekledım ama goremedık eve geldım annemle babamda geldi 4 5 saat bekledıler kayınpederım benden dolayı onlardan rahatsız olmuş önce babamın yanına bıle gelmedı ama benim saf kalbim  üzülüyordur ondan kimseye  bakmıyor sandım taki dün duyana kadar aşırı sınırlendım hamıleyım ağladım ya esımle dedım  değer bılmıyosunuz size ne yapsak ta boş neyse kaynanam odaya çıkmış esım bugün ısrar ettı ılla gel dıye gıtmedım ıcımden gelmıyor tek başına gıttı hatamı yaptım bılemedım 

5 Cevaplar

0 oy
(74 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

yazacağım ancak itirazlar gelecek biliyorum, yine de yazmadan edemeyeceğim. Öncelikle içinizdeki birikmiş öfkenizi hiç tanımadığınız insanlarla sirf sizinle aynı şekilde dusunmuyor diye yönlendirmeyin.

Ben şu "tipik kaynana işte " sözünüze  takıldım. Kaynana düşmanlığını geleneksel öğrenilmiş bir hal sanki. Bir insan niçin evli olduğu sevdiği ksiinin annesini ya da babasını istemez. İstemeyi geçtim.nasil düşman edinir. Sürekli olarak gündemi meşgul eden bir sorun haline nasıl gelir. Hayatta yapacak o kadar çok şey varken ustelik

(2,399 puan) tarafından
+1

Yok canm senın de düşüncelerine saygı duyarım ben ama bence sen daha hiç kötü kaynana kayınpeder gormemıssın sana büyü yapan olmamış üstüne kuma getırmeye çalışan olmamış hergun gel evımı temızle yoksa s. Gıdın dıyen olmamış senın çocuğunu her fırsatta azarlayıp sevmeyen olmamış balkonun altında kızların torunlarına mangal Yakıp senın çocuğunun o pencereden canı cekıpte bır parça vermeyen olmamış daha da sayarım roman olur 

Sen gormemıssın bacım kaynana falan 

(74 puan) tarafından

Bu saydıklarımız gerçekse eğer travma, bu kadar toksik insanlarin varlığına inanmak istemiyorum ve utanıyorum. Bir insan oğlunun eşine torunlarının annesine nasıl olup kötü kaba bir söz eder, büyü vs oralara zaten hiç girmiyorum. Çok üzüldüm öncelikle. Ama lütfen kendi mental sağlığınızı koruyun. Çekirdek ailenize evinize çalışıyorsanız işinize odaklanın. Uzak durun böyle insanlardan çok çok geçmiş olsun

(2,399 puan) tarafından

Daha çok şey yapılmış ınankı kuzum daha da duysan agzın açık kalır ama ıste benim esım saf ben ne kadar uzak durmaya çalışsam da her seferınde zorluyor benı ıste mental sağlıkta kalmamış valla 

Teşekkür ederm 

-Reklam-
0 oy
tarafından

Bence hata yapmadın. Evet sağlık konusu hassas bir konudur ama onlar da kızına geçmiş olsuna gelmemiş. 

Üstelik ailene yaptıkları büyük ayıp olmuş. Taş yerinde ağırdır bacım 

(2,399 puan) tarafından

Evet bende o fıkırdeyım ıste bazen ınsanlık yapayım dıyorum alttan alayım dıyorum ınankı her zaman ılk adımı ben atmışım ama nafile yaa caban hep boşa çıkınca ıcınden de gelmıyor bır süre sonra 

tarafından

Seni çok iyi anlıyorum. 4 yıl boyunca yaptıkları herşeyi görmezden geldim. Hiçbir şey olmamış gibi ama baktım ki diğer iki elti akrabaları onlara etmediğini bırakmaz yine cancigerler. kaynanam anneme biz akraba olmayan gelinleri pek sevmeyiz falan demiş yine takmadım. En son bebeğim doğdu inan komşu çocuğuna verdiği ilgiyi bile görmedim. Hatta bebeğimi görmeye bile gelmediler. Bebeğimde böbrek taşı oluştu falan hiç geçmiş olsun bile demediler. Ama diğer torunları görsen neler neler yapıyor onlar için. Ben de resti çektim kafam rahat oh be..

(2,399 puan) tarafından

Yazıklar olsun böyle anne babaya senı de gectım ınsan kendı oğlu ıcın yapar yaa vah kuzum senınde benden pek bır kalır yanın yok desene ama benım esım zorluyor ıste senın eşın zorlamıyorsa bak keyfıne takma onları Allah’ından bulsunlar 

tarafından

Çocuk olayından sonra film koptu bende. Ben eşime dedim bak senin annen babadır görüşme diyemem ama sakın beni zorlama vallahi boşarim seni dedim.  O yüzden sesi çıkmıyor. Biliyor ki bunu da yaparım 

(2,399 puan) tarafından

Bunu bende soyledım canm 2 yıla kadar görüşmüyordum ne oldu bırden anlamadım 1 yıldır yıne zorluyor ıste anlamıyor benım saftirik 

0 oy
(27,601 puan) tarafından

Çocuğum kırmızı çizgimdir her hangi bir sağlık sorunu ki ameliyat olmuş basit şey değil burnumuzun dibinde görüp gelmeyecek başını çevirecek bende onun sorunlarına kör sağır olurum çok net benim çocuğundan daha değerli değil bitti 

(2,399 puan) tarafından

Valla canın ben ne zaman bu konuyu açsam esım hep benı suçluyor yeter artk çok kindarsın üstünden zaman geçti dıyıp duruyor ıste 

(27,601 puan) tarafından

Tamam o da hastalansın iyileşsin üstünden zaman geçsin konuşuruz 

0 oy
(9,383 puan) tarafından

Ben herşeyi bir kenara bırakır saygımı gösteririm ama konu ailem ve evladım olursa kim olursa olsun kindar davranırım. Ne yapılmışsa aynısını yaparım asla taviz vermem kocamın hatırı bile umrumda olmaz ki zaten kocam bunlara şahit olduğu halde ailesine yakın olmamı isterse öyle kocaya da haddini bildiririm.  Kimse benden daha değerli değil benim değer verdiklerine değer vermeyenle işim olmaz. 

(2,399 puan) tarafından

Valla demedıgımı bırakmıyorum ben ama benım saf kocam anlamıyor anne babasını kaybetmekten korkuyor ıste 

(9,383 puan) tarafından

O eşinin problemi canım seni ilgilendirmez 

0 oy
(37,316 puan) tarafından

Kötü günümde yoklarsa hiç olmasınlar 

(2,399 puan) tarafından

Valla canım hıc olmadılar 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 324 göst.
0 oy
7 cevap 395 göst.