Az önce paylaşıldı aynı post yinede uyarı için teşekkür ederiz
Aaa şimdi baktım sayfaya gördüm. Neyse kalsın yine belki digerini görmeyen olmuştır ben gibi.
Evet canım
İnsanlar kızıyor ama ne varsa eskilerde varmış şüt cici bebe ekmek içi karıştırıp mama yaparlarmış hiç yiyipte sorun yaşayan görmedim ama şimdiki mamalar vs maşallah ları var hamile kal bunu kullan doğur bunu içir yani nerde yapaylık şimdi heryerde o şekil bende dahil malesef köyün sürüsü olarak gidiyoruz çünkü şartlar böyle ve doğan bebeklerimizde nasıl oluyorsa bu şartlara programlanmış gibi eskiler ne güzeldi her geçen yıl aratıyor demeyeceğim şuan resmen her geçen gün aratıyor her uyandığımız gün bügün ne oldu diyerek uyanıyoruz ve gerçekten her günüm çocuğuma ne yedireceğim hastalandığında ne kullanacağım endişesiyle geçiyor
Ben mecbur alerjisi olduğu için raporlu mama kullanıyoruz ama oğlumu resmej somun içi cay ile büyütüyorum cok seviyor ve inanın somun içi cay veriyorum diyince ne lincler yiyorum yemin ediyorum şimdiki nesil bir kısmı diyim genelleme olmasin ama tam bir beyinsizler ekmek ve çaya zehirli gözüyle bakıyorlar ulan zehirliyse sen niye yiyorsun o zaman alt tarafı açık çay biraz seker ve somunun içi yemin ediyorum elit olucaz diye modern anne olucaz diye öyle iğrençlesiyorlar ki
İnanın Kimin ne dediği beni zerre ilgilendirmez @eda1404 hanımın dediği gibi şimdikiler modern anne olacağım diye etmediği şey kalmıyor. Benim annem ben 15 günlükken ekmeği mama kıvamına getirip biberon ile içirirmiş sütü olmadığı için. Ben ne yiyorsam çocuğuma onu yediririm, ekmek içini veririm. Çocuğum sütü çok sever ama cicibebesiz de asla içmez sütüne katarım bir iki tane veririm içer. Üst başını da çevremden verirler temizse kullanırım. Ne benim nede çocuklarımın incileri dökülüyor. Ve şükür bu zamana kadar da bir sorun yaşamadım iki çocuğum da da
Temel hep aynı bir avokado furyasıdur gidiyor evet çok sağlıklı ama herkes yedirmeye bilir eskiden yoktu kimsede yemedi diye sağlıksız olmadı benim imksnım var Allah şükür ama her zaman yedirmiyorum herşeyden yemeli şimdi tutturmuşlar avokado muz irmik yumurta bu kombo yoksa tüh tüh diyorlar bu resmen benim gözümde robot büyütmek bende yapıyorum ama yanlış hamile kal daya sentetik vitamini doğur daya aptamil sma yı ek gıda gelsin ver avokado muzu herkesin rutini aynı baştan paket program gibi ha demiyorum ki küçücük çocuğa ver sarımsak soğanı şekeri buda değil tabi herşeyin dozundan almalı 3 aylıkken sütüm gitti mama başlandı aptamili vs bittide yok comfort versiyonu yok prosyneosu birde kategorileri var bilmiyorum çok tehlikeli geliyor artık
1,496,866 soru
24,452,454 cevap
354,109 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın