Post açmıştım kızlar okuyanlar bilir komşu kazak örecekti battaniye örmüştü demiştim ya kızlar ben ablayı aradım bize gelir misin çay içeriz diye geldi çay içtik dedim abla battaniyeyi ne yaptın ördün mü yok örmicem ellerim ağrıyor dedi bende tamam abla dedim. Fakat abla battaniyeyi örmüştü bana söktüm eşime sinirlenmistim dedi bence yalan söylüyor ondan 2 3 gün sonra whatsapta durumda bitmiş halini paylaşmıştı yani örmüş ya eltisine vermiş yada satmış birine. Benim için sorun değil fazla fiyat veremezdim ama üzüldüğüm konu yalan söylemesi oldu doğruyu söylese sanki sorun olacaktı öyle işte kızlar konu hal olundu yani
Diğer postuna görmüştümde çoğu kişi seni haksız bulmuştu
Benim anladığım kadın şunu yapmak istedi yanlışsa düzelt beni.
Sen kazağı parayla ördürecektin kadın hediyem olsun dedi.
Sonra battaniye yaparım dedi ama parasını istedi.haliyle battaniye kapaktan pahalı.ya kadın parasız işleyecekti sonradan pişman olup vazgeçti.yada battaniye daha pahalıdır sende hamilesin kesin lazım olur diye sana kitledi direk.
Ama nerden baksan yanlışnyaptığı
Aşkım çok güzel açıkladın evet aynen böyle oldu neyseki hal oldu konu ama yalan söylemesi hoş olmadı tabi
İşte bu yüzden 1.derece yakinlarim dışında kimseden hediye kabul etmiyorum. Hediye versen bir dert vermesen başka dert. Hiç bu konulara girmemek en guzeli
Valla öyle ben hediye olarak almazdım zaten emek veriyor sonuçta
Hatice ye değil neticeye bak iyi olmuş
Öyle tabiki canım
Zaten istemiyom demistin duruma koymus veya koymamis zeni ilgilendirmez ki
Dahasida zaten cok par veremem demistin diger postunda kadinda anlamis olmaliki almiycani soktum demis
Beni ilgilendiriyor demedim ki yalan söylemeye gerek yoktu dedim 😂 sakin ol bacım
Sakinim ben zaten
Tamam canım
1,496,012 soru
24,438,981 cevap
353,137 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın