0 oy
256 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,121 puan) tarafından

Post açmıştım kızlar okuyanlar bilir komşu kazak örecekti battaniye örmüştü demiştim ya kızlar ben ablayı aradım bize gelir misin çay içeriz diye geldi çay içtik dedim abla battaniyeyi ne yaptın ördün mü yok örmicem ellerim ağrıyor dedi bende tamam abla dedim. Fakat abla battaniyeyi örmüştü bana söktüm eşime sinirlenmistim dedi bence yalan söylüyor ondan 2 3 gün sonra whatsapta durumda bitmiş halini paylaşmıştı yani örmüş ya eltisine vermiş yada satmış birine. Benim için sorun değil fazla fiyat veremezdim ama üzüldüğüm konu yalan söylemesi oldu doğruyu söylese sanki sorun olacaktı öyle işte kızlar konu hal olundu yani

4 Cevaplar

+2 oy
önce (4,117 puan) tarafından

Diğer postuna görmüştümde çoğu kişi seni haksız bulmuştu 

Benim anladığım kadın şunu yapmak istedi yanlışsa düzelt beni.

Sen kazağı parayla ördürecektin kadın hediyem olsun dedi.

Sonra battaniye yaparım dedi ama parasını istedi.haliyle battaniye kapaktan pahalı.ya kadın parasız işleyecekti sonradan pişman olup vazgeçti.yada battaniye daha pahalıdır sende hamilesin kesin lazım olur diye sana kitledi direk.

Ama nerden baksan yanlışnyaptığı

önce (1,121 puan) tarafından

Aşkım çok güzel açıkladın evet aynen böyle oldu neyseki hal oldu konu ama yalan söylemesi hoş olmadı tabi

-Reklam-
+1 oy
önce (45 puan) tarafından

İşte bu yüzden 1.derece yakinlarim dışında kimseden hediye kabul etmiyorum. Hediye versen bir dert vermesen başka dert. Hiç bu konulara girmemek en guzeli

+1

Valla öyle ben hediye olarak almazdım zaten emek veriyor sonuçta 

0 oy
önce (9,229 puan) tarafından

Hatice ye değil neticeye bak iyi olmuş 

Öyle tabiki canım 

0 oy
önce (527 puan) tarafından

Zaten istemiyom demistin duruma koymus veya koymamis zeni ilgilendirmez ki 

Dahasida zaten cok par veremem demistin diger postunda kadinda anlamis olmaliki almiycani soktum demis

Beni ilgilendiriyor demedim ki yalan söylemeye gerek yoktu dedim 😂 sakin ol bacım

önce (527 puan) tarafından

Sakinim ben zaten

Tamam canım 

İlgili sorular

+2 oy
36 cevap 1,476 göst.
10 Ekim 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (35,908 puan) tarafından soruldu
+1 oy
3 cevap 246 göst.
+1 oy
6 cevap 320 göst.