Borç altın almıstık 400.000 9 tane tam kaldı aldıktan sonra altın fırladı 2 katına cıktı oldu bize 800.000 gram daha ne kadar olcak tahminleri doğru çıkan analizci var mı sıkıntıdan oturup agladım
Moralini bozmak istemem ama tahminler yükseliş yönünde düşsede o rakamlara düşmez altın
Kredi mi çeksek bilmiyorum
Birde harama bulaşmazdım ben Rabbim ödeme kolaylığı versin özel değilse ne için aldınız
Krediyi sanki 10 çekip 10 ödeyecen
Nasıl mantık bu .
En baştan kredi çekmeniz gerekirdi şuan çekmenizin bi mantığı yok bide bundan sonrası için aklınızda olsun ölüm kalım harici asla altın dolar gümüş gibi nakde çevrilen şeylerle borç almayın
Valla gram 8 bucugu görecek diyolar...
Çok pişmanım
Offf kendi borcummuş gibi üzüldüm Allah yardımcınız olsun
Kredi mi çeksek faizlerde yüksek çıkmazdayız
Kredide batırır sizi 🤦🏻♀️ keşke her ay kenara atabilseydiniz
Cnm yaptık ev alırken borc aldık memlekette kiracıda bulamadık
İşiniz zor canım maalesef amacı im üzmek değil ama kredi faizleride çok fazla ha çekip düzenli öderseniz hiç değilse ödemeye başlamış olursunuz altını yapmayı beklerseniz yükseldikçe yükselir sonu gelmez
Maden her zaman değerlidir çünkü doğada sınırsız değildir. Elinize 3-5 lira geçse bile gümüş alın. Gümüş altından hızlı artıyor. Gümüş artışıyla da altın alın kenarda tutun asla dokunmayın.
Düşer diye bekleyerek borç ödenmez bu dönemde.
Ben gümüş olayına fena düştüm ya normalde aylık kullanacağım parayı hesapta tl olarak tutarım aman bunu kullanmam yarısına alayım buda fazla ay 2 3 gr daha alayım diye diye birikiyor 😅😅😅
Gümüş fiyatı nedir acaba kuyumcudan mi alıyosunuz
Yok kuzum bankadan alıyorum ben, fiziki olarak bulmak zor. En azından şu an. Popüler olursa onu da üretirler zamanla :) Ben Vakıfbank'tan alıyorum. @Kahvelihuzur da sanırım Akbank'tan bakıyordun en son dimi :)
Evet ben akbanktan aldım kuyumcuda bende bulamadım
Temmuz zamanı düşecek demiş
İslam memiş
Kastettiği çıktığı noktada Yataya geçiş
9 tam altın borcun mu var 😂
Bneim kocamın 332 gram borcu var 😂
Bide gör keyfi Paşa'da yok, piyasaya bile bakmıyor 😂
Bide bu borcu 1 sene sonra ödemeye başlayacak çünkü şimdi arabanın kredisini ödüyo😂
Yükselişe çıkacak diye duydum canım
Dusecegini sanmıyorum
Düşmez şubattan sonra dahada yükselecek yatırımcılar için son alım zamanları altın borcu olanlar için Mevla'm yardımcıları olsun
Altın borç almak hiç mantıklı değil zaten birde üstüne yüksek faizli kredi çekersen iyice batırırsın 400 olur sana 1400 daha zor
Yıl sonu on binin Üzeri öngörülen
Daha on saniye önce eşimle altın gümüş tarzı konuştuk Perşembe günü bir toplanti tarzı bişey varmış eşim takip eder hep galiba altını gümüşü tepe takla edip dusureceklermis
1,496,830 soru
24,451,785 cevap
354,051 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın