………………
Allah aşkına asansör neden var ? Bir de ikiz arabası ... Tek araba bile yasak çocukların hayatı söz konusu. Lütfen tek yahut eşinle fark etmez yürüyen merdiven kullanmayın bebeklerle
Kendinizi suçlayıp abartacak bişey yok Allah korusun çocuklar düşmemiş yani eşyalar toplanır sonuçta
Tam benim yapabileceğim şeyler bunlar 😅
Oldum olası öyleydim ☺️ve basit birşey ama bebek ayakkabısını kaybetmek, eşime belli etmeden aramak, (ki eşim bişi demez ben kötü hissederim) onu bulmaya çalışıken başka zarar vermek resmen ben 😅
Hahaha çok iyi ya 😅😅😅 nasipten çıktıysa yapacak birşey yok ☺️sende iyi ki varsın ❤️
Bebek arabası ile yürüyen merdivenden inmek!!aman Allahım.geçmiş olsun
Tek bile ben eşim indirrken kırk defa tembihliyorum hastanede merdivenden çıkar bir kat flan olursa ben orda dikkat et diye kırk defa derim kendi işimi kendim yaparım aslında ama bu konu daha farklı birşey olur diye o pimpiriklik annemde aynı on kat fazlası 🙈
Basit şeyler bunlar kendinizi böyle şeyler için suçlamayın yıpranırsınız
Evet işte insan kendi kendine yapıyo biriktirip kendimizi sıkıyoruz aslında
ekşınli bir gun olmus😂
Geçmiş olsun canım bizde bugün kardiyoloji randevusu sonrası 2 yaşındaki kızımla awmye gittik hamileyim doktor kucağına alma dedi zaten belim çok ağrıdı bugün yürüyen merdivenlerden inerken kızımın ayağını basamağa koyarken benim ayağımın biri bir basamakta diğeri yukarıda kaldı kendimi çekmesem öyle düşecektim ama baya acıdı bacağım baya yoruldum bugün
Olalım canım çok şükür ki bişey olmadı ya 😂
Kız ben ne zamandır seni arıyorum hatta bi ara etiketlemistim ama görmedin sanırım nasılsın anneliğin nasıl gidiyor doğum yaptin miii
Şuan nasil peki tavsiye ediyomusun ikizden kısa bir sonra tekrar Bebek sahibi olmayı rabbim yardımcın olsun seni belki tanımıyorum görmedim bile ama çok dua ettim hep geliyodun aklıma bebisinin cinsiyeti ney
Benim ikizlerde tam gaz devam saniye yerinde durmuyolar çok şükür emzik ve bezden kurtulduk
Şuan tam 31 aylıklar ben bi tane daha istiyorum ama beklemek de istiyorum ama beklersen de ya daha çok zorlanır zam diye korkuyorum öyle kalakalmisim
istiyosan geç bile bence
yenisi doğacak da büyüyecek de sen rahatlayıp gezeceksin ohoooo ömür biter
benimkiler nisanda 3 yaş olacaklar şimdi 33 ay oluyo galiba
hedefim yazın gezmeye başlamak ilk pikniklerle başlayayım diyorum bi sonraki sene tatil planlıcam inş
ama şuan çok yorucu.. gece çişi de aslında biraz bebek kaynaklı oturmadı rayına çünkü yorgunluktan gece kızlara yeterince odaklanamıyorum bu tip aksamalar çok var emzik de aynı şekilde
İstiyorum ama korkuyorum düşünüyorum hâlâ 😂senin son bebisin kız mıydı
İşte bide bu da var aman aman Allah korusun biliriz ikizin zorluğunu rabbim bi tane hayırlı sağlıklı kız evlat nasib etsin isteyen herkese bana daaa
cocuklar bebek arabasindayken , yuruyen merdivene mi bindiniz ? gercekten olacak sey mi ?
Bence güzel bir iletişim. Ben pek sevdim :)
Son derece saygılı, vurdusuz kırdısız. Konuşmadan ve açıklama yapmadan anlaşabilmek dünyanın sayılı nimetlerinden.
Eşin sizin için çok endişelenmiş ama sana yüklenip suçlamak yerine sessizce senin takdirine bırakmış durumu. Sen de bu pası çok güzel değerlendirilip hatanı görmüş ve hiç alev ateş almamış iletişimi sade ama kuvvetli bir teşekkürle cilalamışsın.
İkinize de kocaman tebrikler ve maşallah 🧿
Yanı ben olsam hıc utanmazdım canım ya olabılecek şeyler sonuçta kendini yargılamanada gerek yok bence
Çocuklara bırsey olmamış en onemlısı o zaten araba vs ıcın ben olsam kendımı uzmezdım
Bende eşimde asla bilmeyiz asansör tercih ederiz..
Düz olanlardan gecen benim başıma geldi tekerlek birden domdu çocukta bende düşüyordu eşime dedim korktum valla binmem daha ben artik o varken asla surmuyorum..
Sizede birsey olabilirdi eşyaların hiç önemi yok
Bacım sen hulk musun ☺️ Herşeyi geçtim uykusuzluk ve yorgunluk nedeniyle senin çok başın döner. Öyle tehlikeli şeylere yanaşma. Hele de kuzular yanındayken
Suçlayacak bişey yok aslında ama ya çocuklar düşseydi napardım diye düşünüyorsun kesin bir de eşinin sözünü dinlemeyip haksız çıkmış gibi bişeu olmuş muhakkak ondan sorunsuz bi şekilde inseydim düşünmezdin canım :) bunda kafaya takacakta bişey yok insanlık hali ama kesinlikle bebek arabasıyla inmeyin yürüyen merdivenden benim gözümün önünde çocuğu düşürdüler üstelik babası indirirken düştü ya çok tehlikeli bazen eşimde merdivenden indirmek isterdi ama hiç izin vermedim Allah korusun bi düşşe yazık çocuklara lütfen asansör kullanın geç geliyor biliyorum ama bekleyin mutlaka
1,496,682 soru
24,449,214 cevap
353,865 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın