0 oy
350 göst.
Diğer kategorisinde (1,091 puan) tarafından

Kızlar instagramda denk geldiğim bazı fenomenler daha bi iki sene önce kendi halinde orta sınıf şekilde maddi durumları olan bu gün bi bakıyorum villada lüks araçlar ve baya iyi hayatları var . Bu nasıl oluyor fenomenlik gerçekten bu kadar kazandırıyor mu . İnsanlar yıllarca okuyup anca bi meslek edinip yıllrcada çalışsada ev alamıyor . Boşunamı okuyor İnsanlar.  Bi adaletsizlik var bu kadar kolaysa onca insan yıllarca boşunamı çalışıyor. 

10 Cevaplar

+1 oy
(11,381 puan) tarafından

Çok mal haramsız çok laf yalansız olmaz demiş atalar onlarında o hesap 

(1,091 puan) tarafından

Muhtemelen öyle canım

-Reklam-
0 oy
(959 puan) tarafından

Her şeyin bir kuralı vardır. Normal hayat şartlarında maaşı üç haneleri bulan insanlar bile kiradan kurtulamıyor ya da ev araba sahibi olmak için yıllarca birikim yapmaları gerekiyor. Orta ya da alt gelirden kısa sürede üst gelire atlamak normal değil zaten ama nasıl bir alavere dalavere var bilemem. Haram izlemeye, haram yemeye, normal algıları alt üst etmeye yaşamaktan başka bir şey değil bu sosyal medya. Aklı olan uzak durur ya da bunları bilerek kullanır. 

(1,091 puan) tarafından

Kesinlikle öyle Mesela ben hayatta onlara özenmem ama maalesef yeni nesilde bu var mesela çok denk gelmişimdir küçük çocukların büyüyünce Fenomen olacağım ya da Fenomen taklidi yaptıkları üzülüyorum açıkçası onca emek veren insanların yaşam savaşı vermesini ve Böyle insanların bir anda yükselmesine üzülüyorum açıkçası

0 oy
(7,758 puan) tarafından

Onların hayatı rezillikten baska bişey değil. Çocuklarını bile içerik malzemesi yapacak kadar satmışlar hayatlarını. Hepsinin hayatı yalan dolan reklam. Hiçbirini takip etmiyorum 

(1,091 puan) tarafından

Orası ayrı bir yer zaten 24 saat vakitleri nasıl oluyor sürekli video çekmeye sürekli bir şeyler atma ya şahsen ben asla elalemin beni ve çocuklarımı Beni tanımayan insanların her yerde beni görmelerini istemem mesela ama bundan ziyade fenomenlikte bu kadar kazanç oluyor mu Onu demek istiyorum

0 oy
(3,788 puan) tarafından

Haram yiyorlar, çoğu vergi kaçırıyor.

(1,091 puan) tarafından

Muhtemelen öyle Yoksa bir iki video paylaşmakla olacak iş değil

(3,788 puan) tarafından

Hayatta evlerine sokmayacakları, ciltlerine sürmeyecekleri ürünleri yalan yere övüp insanların satın almasını sağlıyorlar. Kaç kişi zarar gördü fenomen ürünleri yüzünden. Ben memur olarak bunların hepsinden fazla vergi verdiğime yüzde yüz eminim

0 oy
(6,590 puan) tarafından

Helal yolla para kazanmayı seçmeyen herkes bir anda zengin olabilir. Normal bişey bu

0 oy
(2,001 puan) tarafından

Herhalde çok kazanıyorlar onların oturduğu evün kirası 200 bün küsür çalışan hizmetliler başka giderler sen düşün aylık gideri ki bindikleri araba bmw mercedes kaç milyonluk araçlar gezip yiyip içtiklerini saymıyorum biz bi hafta tatil için bi sene çalışıyoruz onlar yazın 3 ay sürekli tatil. Aylık kazançları milyonlar. Trendyol reklamlarınsan falan çok kazanıyolar. Bazıları aşırı itici benim bi tane sevdiğim takip edip eğlendiğim fenomen var onun dışındakiler çöp benim gözümde.

(2,001 puan) tarafından

Valla af edersinde böyle ekranlarda salaklıkk yapan ünlü oluyor bizim insanımız aptalları takip edip değer veriyor onlara yazılan saçma sapan yorumlar bile onlar için kazanç. Ben keşfetime düşmesin diye öylelerini engelliyorum sinirim bozuluyor dediğin gbi biz bi ev araba için yıllarca çalışıyoruz herşeyden kısarak birikim yapıyoruz onlar aylık milyon kazanıyor 

(1,091 puan) tarafından

Kesinlikle orası zaten öyle yapmadıkları şaklabanlıklar kalmıyor özel hayatlarını ortaya döküyorlar yediklerini içtiklerini her şeyine kadar paylaşıyorlar çocuklarını bile Bir gün gelip de sosyal medya kapansa Muhtemelen hepsi aç kalacak ondan ziyade Belki o çocuklar büyüyünce de üzülecekler istemeyecekler annesi ya da babasına Niye bizi paylaştın diyecekler açıkçası kendi çocuklarının Özel hayatını bile ihlal ediyorlar bana göre huzur bir kere yok orada ama dediğin gibi bizim insanımız gerçekten biraz salaktır ve özenti de var mesela Para parayı çekiyor diyorlar ya zengin olanları çok sık takip ederler etrafımda çok görüyorum   takip edenler var benim ortak arkadaşlarım  Hepsi de vasıfsız insanlar ama insanımız bunları seviyor Sıkıntı orada

(2,001 puan) tarafından

O kadar güzel özetledin ki üstüne diyecek yok ama birçoğunun hayatı sahte keşke bide kamera arkasını izlesek. 

(1,091 puan) tarafından

Tabii canım %90'a öyle zaten, ve maalesef iyi şartlarda yaşamayan ya da hayatında şanssız olduğunu düşünen insanlar böylelerini izleyerek üzülüyorlar niye benim böyle değil ya da ne eşim bana karşı böyle değil ya da ben niye bunu yapamıyorum diye ama asla gerçekler oradaki gibi değil

(2,001 puan) tarafından

Kesinlikle ya insanı yalan hayatlarına özendiriyolar 

0 oy
(113 puan) tarafından

Bunlara özenen kadınlar da çoğaldı.çevremde var en azından 3 kişi.kara para yiyorlar hepsi de.

(1,091 puan) tarafından

Allah ıslah etsin öylelerini cnm haramın olduğu yerde Huzur arınırsa huzur haram olur Tek bildiğim bu

0 oy
(506 puan) tarafından

kicini basini acan yada kendini rezil ke.paze duruma dusurup saklabanlik yapan herkes ilgi ceker ve izlenir . evet milyonlar dönuyor bu islerde.   suanki edebiyle kic bas acmayan fenonenler 2006 li 2007 li yollardan beri yani 20 yildir nerdeyse internet ilk yayginlasmaya basladigi donemlerde komik video cekenler. onlarda ozamanlar saklabanlik yapmislar suan yapmiyorlar vunku ilasacaklari tum kitleye ulasmislar

misal simge barankoglumuyfu ne  yilaaaan korkdunmu diyen kiz. 3 milyondan fazla aylik geliri varmis sadece abonelerinden . kizin resimlerini videolarini gormek icin kiza uyelik ucreti oduyotlar 40 tl mi ne . yani trendyol plus aboneliginden uvuz kargo parasindan ucuz. kic bas meme acik resim video atio. alt tarafi. bukadar basit para kazanmak acan kazanir

(506 puan) tarafından

2017 li yillarda gamze vardi vocuk videolar ceken. vocugu 9 yas on yas olanlar bilir gamzeyi. babasi maymunluklar yapiodu ama para pul luks satafat  okadar bolki hollvood yildizlarindan daha luks yasiuorarmis gercek servetleri

(1,091 puan) tarafından

Onu tanımıyorum cnm anlattığına göre demek ki kötü şeyler paylaşıyor Rabbim öylelerini ıslah etsin inşallah bir iki tane Fenomen tanıyorum ben onlar da açık seçik insanlar değil normal tesettürlü Ama tüm hayatlarını paylaşıyor Tabii bunlar her şeylerini paylaşıyorlar ve özel hayat diye bir şey de kalmıyor zaten insanın kendine de vakti kalmayı Mesela bir yere tatile gidecekler çekim yapmaktan zaten anın tadını bile çıkaramıyorlar

(506 puan) tarafından

e tabi oyle ugrasmak lazim. arka planda iki dakikalik video yayinlicaklar diye birton duzenleme yapiyirlar belki ayni videoyu 30 kere cekim her videodan kes yapistir kes yapistir kirpa kirpa

0 oy
(66 puan) tarafından

Şimdi onları bir bir iceri atıyorlar tabi ki helal para kolay kazanılmaz 

(1,091 puan) tarafından

Öyle vallahi canım az olsun helal olsun

0 oy
(2,652 puan) tarafından

Benim asıl anlamadıgım herkes fenomenleri eleştiriyor dalga geçiyor ama sattıgı ürünleri almaktan linklerine tıklamaktan geri kalmıyor ee hal böyle olunca paraya para demiyorlar

(1,091 puan) tarafından

Öyle valla,  Bu yüzden bazı kadınlar günde ihtiyacı olmadığı halde binlerce liralık ürün satın alıyorlar şahit olmuşumdur Bir nevi alışverişe teşviktir Onlarınki

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,497,409 soru

24,460,037 cevap

354,565 kullanıcı

...