0 oy
434 göst.
önce Diğer kategorisinde (45 puan) tarafından

Biz yeni eve taşındık sobalı bu ev kızlar neyse balkona odunları koyduk en alt kat ev 2katli ama biz alttayiz neyse eşimin demirleri vardı onlarida koydu balkona ev sahibi gelip bune balkonumu ne hale getirmissiniz dedi bizde bunlari yakıyoruz biz dedik bunlerda eşimin demirleri dedim hayır kabul etmiyorum dedi eşimi arayacağını söyledi  ablamda diyorki siz orda bedava yaşamıyorsunuz siz orayı kiralamissiniz eşyalarınızı balkona koyabilirsiniz eşim akşam gelip konuşacam dedi ama ben çok üzüldüm gerçekten sanki balkona sictikkkk 

9 Cevaplar

+1 oy
önce (26,898 puan) tarafından

Kendini açıklamaya çalışman hata evi bana kiraya vermedin mı verdin her ay paranın alıp yiyor musun yiyorsun evine zarar veriyor muyum hayır o zaman b.k yemek düşer demen gerekiyor 

-Reklam-
0 oy
önce (4,491 puan) tarafından

Ne densiz insanlar var ya. Eve zarar vermedikten sonra hiç bir şey diyemez. Asla ezik görünmeyin karşısında, bazıları tepeye çıkmaya fırsat kolluyor. 

önce (45 puan) tarafından

Eve 13 bin veriyoruz 2 odalı ve mutfak tabandan su geliyor bişey dmeedik ama İstanbul'da değil yani burası küçük bir kasaba

Neresi olduğu önemli değil. Parasıyla oturuyorsunuz ve eve zarar gelmediği sürece kiracı olarak haklarınız da var. 

önce (476 puan) tarafından

balkona sicabilirsinde . ev sahibi karisamazki. kirayi aliyorsa duzenli gelen giden evdeki esya onu ilgilendirmez . kapiya dolaplara banyoya balkona  zarar vermedikten sonra onane istersen sicarsin da yani onu ilgilendiren durum yok. ister demir koyarsin ister celik ister pamuk koyarsin ister yakut zumrut pirlanta ister kömur koyarsin ister odun

önce (5,450 puan) tarafından

13bin mi sobalı eve mi desene benim kıracı 14.000tl ödüyor lüks 9 yıllık site 120m2. Daireyi geçen yaz satın aldım adam 1 yıl sonra çıkacağım dedi bende zam yapmadım.

0 oy
önce (2,653 puan) tarafından

Kirayı düzenli ödüyorsanız nereye ne koyacagınıza karışamaz bu blogtan bağımsız ama size bağımlı olarak bişey sormak istiyorum bi marketteki kasiyer kız sizi eziyor ters davranıyor bi ev sahibi size bağırıp istediği gibi karışıyor siz bu kadar pasif olmayı neden kendinize yediriyorsunuz oldu olcak başka biri gelip sizi dövsün onada ağlayın

önce (2,653 puan) tarafından

Ne alakası var doğulu batılı kuzeyli güneyli olmakla millet sizi sevmek zorunda değil tabi ki ama kendinizi ezdirmemekte sizin elinizde kusura bakmayın yada hiç mühim değil bakabilirsiniz yarın öbür gün biri çocugunuzu dövdüğünde siz yine bişey yapmazsınız bu pasiflikle

Bu ayrımcılığı öncelikle siz kendiniz yaşıyorsunuz ki, otomatik olarak karşı tarafa da bu üstünlüğü sağlamış oluyorsunuz. Önce bir kendinize güvenin. 

önce (772 puan) tarafından

Ne saçma ya doğulular insan degilmi ozaman evini en baştan vermesin normalde yorum yapmayacaktim ama o soze sinir oldum ben doğulu değilim ama eğer sebep o ise en baştan vermeseymis sizde zarar vermedigi sürece her eşyayı koyabilirsiniz hakkı yok laf etmeye 

önce (1,465 puan) tarafından
+1

Markette kız sizin nereli olduğunuzu nerden bilsin. Bunun Doğu batıyla alakası yok. İnsanlara nasıl davranıyorsanız toplum içinde nasıl bir davranış sergiliyorsanız ona göre yargılanırsınız. Herkes size karşı hep bu kadar kötü ise doğulu olduğumuz için diyip çekilmek yerine. Biz nasıl davranıyoruz etrafa acaba diye düşünmeniz gerekiyor. 

önce (45 puan) tarafından

Şiveden canim

0 oy
önce (4,408 puan) tarafından

Ne alaka bacım 😂 adam Deli mi ney 

O balkon sizin ise isteğiniz gibi kullanırsınız 

Sonuçta yıkmadınız ya balkonu mübarek 

Birde sobalı ev

Artı su akıyor 

Haddini bilecek 

0 oy
önce (476 puan) tarafından

ev sahibi kirasini aldiktan sinra karisamazki . ister demir koy balkona ister pamuk. evin esyalarina kapiya mapiya zarar vermedikten sonra onaneymis

0 oy
önce (4,190 puan) tarafından

Sen o evı kıraladıysan ev sahıbı hıv bır halt edemez dıyemez sonucta yasayan sensın onun alakadar eden tek şey eve zarar verılmemesı alındıgı gıbı bırakılması 

0 oy
önce (7,422 puan) tarafından

Bende kiracıyim 8 yılda 4 ev değiştim hele biri vardı aynen bu model o evimiz sobaliydi çok karışır deli ederdi beni hep kavga ederdik bende balkonun birini odun kömür koyardım ezdirme kendini susma sakın 

0 oy
önce (9,708 puan) tarafından

hiçbir şey yapamaz. 

0 oy
önce (65 puan) tarafından

Gelsin kendi otursun o zaman koraya ne veriyor hadsiz 

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 915 göst.
13 Mayıs 2023 Aile & Aşk kategorisinde hanimeli (604 puan) tarafından soruldu
0 oy
25 cevap 1,217 göst.