0 oy
720 göst.
önce Ev & Yaşam kategorisinde (251 puan) tarafından

kizlar ben 6 yildir evliyim 2 kizim var cok sukur ikinci kizimin da kiz olmasini cok istiyordum oldu simdi de ara vermek istiyorum bebeislerim buyusun kaynanam da tutturmus bir coxuk daha yap diye kucuk kizim iki yasidna  buyugu temuzda 4' e giricek   eltim de hamile devlete gidiyordu devlet ne dogru cinsiyetini ,soylemis nede haftasini bende gecen gun boyle olucagina ozele git hem cinsiyeti ogrenirsin hemde kac. haftalik onu bilirsin dun gitmisler bende bugun aradim gittinmi dedim ne dedi dedjm dedi  35 haftalik  oglum olucakmis kaynanama ağlan getirecem dedj  e de iyi gozunuz aydin dedim bende oglan pesine duşseydim eger cocuk getirir getirir belji biri oglan olurdu dedim gecen de gorumcelerime demis devlet bana demis erkege benziyor size erkek torun vericem herbiriniz bir altin takarsiniz   yani simdi buna ne demeli zihniyetsiz geri kafali iste 

26 Cevaplar

+1 oy
önce (414 puan) tarafından

sanki sadrazam doguruo. oglan olunca ne olacakmisda boburlenioki kendi capinda . sanki herkes hayran oglana. bi oglu olur hayirsiz . kiz olaydi keske diye inim inim inler vakti gelirde

önce (251 puan) tarafından

hay agzina sagilk 

-Reklam-
0 oy
önce (9,557 puan) tarafından

amaannn boşver. Allah sağlık versin, oğlanı da alsınlar güle güle büyütsünler. marifet pnlara göre 🤦🏼‍♀️

kizlarim dunyalara bedel 😍

önce (1,417 puan) tarafından

Ben de bugün 3 ıslak mendile 100 TL verdim 😂 sorun ne tam olarak anlamadım 

temizlik icin tavlo uzerindeki islak mendilleri bebek icin kullanmasi  hani bebeklerin ciltleri hassasya 

önce (1,417 puan) tarafından

Keşke ekleseydiniz onu bende bebeğe ucuz ıslak mendil alıyorlar diyorsunuz sandım 😅 3 tane bebek ıslak mendili 100 tl ye gayet yeterli diye düşündüm 

hayir canim temizlik gul kokulu islak mendillerini almişlar  

0 oy
önce (33 puan) tarafından

Ben olsam birşey demem hamile ya hormonlardandir o

belki de  ama zaten patavatsiz bir kadindi ilk evledndiginden beri

önce (83 puan) tarafından

Yani patavatsız olduğunu biliyorsun neden kafana takıyorsun 

0 oy
önce (289 puan) tarafından

Öyle geri kafali cahil icin vucudunu psikolojini bozma daha cocuklarin cok kucuk ilerde sen istersen yaparsin ama gercekten sen istersen yap baskalarinin lafi bitmez. 

gecen gun biz gizel beni doldurdular bende bir heveslendim eve geldigimde de delirdim mi ben ya dedim ikisine bakamiyorum zor yetisiyorum 😅😂

0 oy
önce (209 puan) tarafından

Ne saçma bir zihniyet. Önce sağlıklı sıhhatli doğsun da kız erkek olması mühim değil, erkek doğurmak maharet değil. Allah size sabır versin, böyle insanlarla uğraşıyor olmak çok kötü. Ben okurken utandım. 

gelde bana sor  bide saf kalbimle arayip bebegin durumu nasil nasil oldun diyorum

önce (210 puan) tarafından

Sen içinde kötü bişey yok desin desin dursun o kadar çok böbürlenmesin ilerde ne olacağını bilemeyiz daha doğumu var büyütmesi var inşallah bişey olmasın bizim buralarda bi laf var Allâh gök görmediği bi oğlan vermiş şeyini çekmiş koparıvermiş

0 oy
önce (388 puan) tarafından

Aklı sıra sana nispet yapmaya çalışıyo galiba boşver Rabbim hayırlı evlatlar versin inşallah canım

amin insallah

0 oy
önce (2,032 puan) tarafından

Ben bu kafada olan birinin oğlundan hayır gördüğünü hiç görmedim. 

OZamnda goruruz 

0 oy
önce (26,829 puan) tarafından

İyi oldu ilerde tahta o çıkar derdim ben böyle durumlara sinir olmak yerine dalga geçerim. Ama ben eltinden çok kaynanana sinir oldum her şeye burnunu soktuğu için 

zaten herseye burunlarini sokmasalar rahat etmezler yani benim kac tane coxuk getirecegimden kime ne ki arti yasim daha cok genc 

0 oy
önce (36 puan) tarafından

Benim de 2 oğlum var . Keşke kızın olsaydı 3.yu doğur kız olsun diyorlar. Kız evlattan fayda varmış yaşlanınca o bakarmis. Bana bakssin diye çocuk mu doğuracagim. Herkes saçmalıyor. Ben de çok istedim kızım da olsun ama nasip olmadı 

akisina birakmak gerekiyor herkes soyler yapinca da ucu neden yaptin derler

0 oy
önce (4,092 puan) tarafından

Hic konuşmam bile sıfır seviye 

bir yillik gelin ilk geldiginde de patavatsizca konuştu uzaklasiyim evime bile almadim  bir iki seferdir konusuyorum degmiyormuş kalsin

0 oy
önce (12,431 puan) tarafından

2 oğlan doğurdum kimse bana altın takmadı 😂 ulan hayat bize hiç adil davranmadin 🤪 

İşin şakası tabi Rabb'im herkesin gönlüne göre versin kız yada oğlan olacağının garantisi yok... Rabbim herşeyin evladın hayırlısını versin. 

Çok bebekler daha 3. Hu şuan oğlan olsun falan diyerek düşünme sakın sanada bebelere de yazık olur çok zorlanırsınız 

kiz zaten takan yokki altini kendi kendine gelin guvey oluyir 😅  ya zaten kaynanam kafamda diye diye heveslendim eve geldigimde allahim delimiyim ben ikisyle zor ugrasiyorum dedim

0 oy
önce (1,052 puan) tarafından

Sanki sabancılara veliaht doğuracak 

Boşver dogurunca görürsün halini bakmak ne kadar zor.. kızı erkegi yok  Allah hayırlı evlatlar nasip etsin şu devir çok kötü 

kiz sanirsin omu bakar kaynanam bakar cocuga simdiden aman ne cocukmus ben bakmam diyor

0 oy
önce (1,031 puan) tarafından

İki tane kızım var üçüncü kıza hamileyim Allah herkese kız çocuğu nasip etmez onun da kızı olmaz sana imrenir durur

simdiden oyle canem kucuk kizin cok guzel demis gorumceme sanki ondan degil demiş hey allahim ne insanlar var😂

önce (370 puan) tarafından

Ben sizin cinsiyet tahminine kız demiştim sağlıkla gelsin inşallah cenneti garantilediniz maşallah 🧿 

0 oy
önce (36,033 puan) tarafından

Ay ne bu erkek torun merakı ya da kadınların ben erkek doğuruyorum tavırları prens mi doğurdun kraliyet soyundan misin sanki kenar mahalle dilberi 😀 hiç takma boşver aşko 

ay bide havasini gorsen basarsin tokadi😅😂

0 oy
önce (191 puan) tarafından

Çok şey yazmak isterdim ama 💁Allah herkese akıl fikir versin başka bir şey de demiyorum Allah sağlıklı hayırlı evlatlar versin inşallah🤲🏻

Amin canim insallah

0 oy
önce (164,164 puan) tarafından

sacma geldi bana cogu insan devlet hastanesime gidiyo ve gayette haftasi soyleniyo cinsiyet bebegin pozisyonuna bagli ama 35 hafta ne demek dogum gelmis elbette cinsiueti cokdan soylenmistir

bilmiyorum  ilk gittigimde erkek dedi diyor sonra gitmisim kiz diyor   bu sefer tam belli etmis diyor erkek

önce (164,164 puan) tarafından

dogumu gelmis cinsiyeti bi tik anlarimda haftasini bilmemesi cok garip 

bikaç tahtasi eksikpek meraklisi degil

0 oy
önce (5 puan) tarafından

Ay nedir bu erkek bebek merakı ben de de var o eltiden ben hamile kaldım benden sonra o da yapmış en küçük kızı 6 yaşında düşünmüyorlardı güya kocası da istemiyordu ikna etmis 😃

ah bu eltiler 😅

önce (5 puan) tarafından

Hiç sorma bir tane daha var o da yapacak biliyorum geçen diyordu 4. hakkım var sezaryen oluyorum oğlum erkek kardeş istiyor son şansımı deneyeceğim diye nedense benden sonra bunlar oluyor onunda kocası istemiyor söylüyor da yakında haberini alırım 😄 benim daha ikinci kendileriyle bir tutuyorlar ikisininde 4. Olacak 

bacim bence sen bu eltilerden uzak dur  😂

0 oy
önce (50 puan) tarafından

Aman Allah hayırlı evlat versin 

0 oy
önce (370 puan) tarafından

Malesef cnm bu cahillerin türü çok yerde karşımıza çıkıyor ben okadar hastanelerde agladimki anlatamam 1kizdan sonra Dr bebegin erkek di ama olmadı dedi yıkıldım tabi üzüntüm erkek diye değil olmadı bebeğim diye tekrar gittim Dr ben kız istiyorum dedim olsunda kız olsun 1 kızım 1 oğlum oldu

kendini bilmez cahiller gelip dedilerki senin oğlun olduğuna sevindik bizim gibi her zaman doguramiyirsun dediler o an boğazıma düğümlendi Allah'a havale ettim 4 kızı oldu bana öyle diyenin maşallah çok tatlılar çok seviyorum ama Dr kız dediğinde günlerce ağlayıp depresyonlara giriyor buda ayrı bir cahiliyet böylelerini tüp bebek merkezlerine goturecen bir gün akşama kadar otursun bakım o zmn da kız erkek diyeceklermi

Rabbim neyler neylerse guzel eyler

Sonunu seyret bakalım 

0 oy
önce (11,291 puan) tarafından

İnşallah imtihan olmaz etrafımda kaçtane illa oğlan diye direten varsa o çocukla imtihan oldular bende hep diyordum yine olacaksa kızım olsun bunları görünce vallahi hayırlısından başka kelime çıkmıyor ağzımdan 

İlgili sorular

+1 oy
30 cevap 1,306 göst.
17 Nisan 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esha (570 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 837 göst.
16 Kasım 2020 Aile & Aşk kategorisinde 2 cocuk annesi00 (200 puan) tarafından soruldu
+2 oy
19 cevap 619 göst.
16 Haziran 2025 Diğer kategorisinde BirAnne93 (1,994 puan) tarafından soruldu
+3 oy
45 cevap 1,852 göst.

Kategoriler

1,496,464 soru

24,445,475 cevap

353,632 kullanıcı

...