0 oy
285 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (1,163 puan) tarafından

Evet kızlar oğlum oluyor çok duygusalım bugün çok şükür bir kızım var 2 yaşında birde oğlum oluyor. Öncelikle sağlıklı olmasıydı tabiki 💙

14 Cevaplar

0 oy
önce (324 puan) tarafından

E hayırlısıyla kucağına almakta nasip olsun inşallah canım benim💕bende bı kız bi oğlan olsun yeter derim bakalım oğlum var şimdilik inşallah bi kızımda olsa ileride yeter bana😁

önce (1,163 puan) tarafından
+1

Amin canım bende hep derdim 1 kızım 1 oğlum olsun diye çok şükür oluyor inşallah anneler hissediyor bence kızımda hissettim bu bebiste de hissettim🥰

-Reklam-
0 oy
önce (2,613 puan) tarafından

Hayırlı olsun sağlıkla kucagınıza alın

Çok sağol canım 🥰

0 oy
önce (1,476 puan) tarafından

Ooo masallah sağlıkla doğsun canım rabbim iki meyveyide nasip etti ne güzel 

Çok teşekkür ederim canım evet çok şükür 🥰

0 oy
önce (191 puan) tarafından

Bende az önce öğrendim kızım oluyo üçünçü kızım gelıyo ❤️

önce (2,381 puan) tarafından

Anam Zeyno öğrendin mi sende bacım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🥰🤲

Ayliz teşekkür ederim canım Allah razı olsun 20 hafta 4 günlük❤️

Evet hulyacım ıkı saat önce ogrendım canım❤️akşam sana mesaj atacaktım vala😂

Yaa darısı başıma inşallah haftaya artık Zeynep sen detaylı yaptırdın demi canım 🥰

Amin amin inşallah canım🤲🏻❤️Normalde detaylı için bana perinatölöji acmiştı doktor ama gıttım perınatolojı detaylı degılmiş ya batmanda var randevu bulursam güderim bulmazsam gıtmicem canım

0 oy
önce (413 puan) tarafından

ayy masallah ben kızıma hamıleyken erkek hıssedıyordum ruyamda bıle goruyordum ama ikinci olarak 😂😂 bu bunye ikinciyi kaldırırmı hıc sanmıyorumm😂😂 saglıkla kucagına alırsın inşallah ❤️🥰

Sağol canım ya tersi olmuş senin 😂 bence 2 çocuk iyi ya

önce (413 puan) tarafından

kaynanaya kalsa 5 ıstıyor 😂 kendısı 10 tane dogurmus en küçük oğlu benle yasıt düşün kaç yasında dogurdugunu 😂 en büyükleri 49 yasında 

Ay onlara kalsa 2 az en az 5 6 olmalı 😂 

0 oy
önce (268 puan) tarafından

Benimde bir kızım var 8 haftalıkda hamileyim ilk günden beri erkek hissediyorum mide bulantım gibi belirtilerin asla kızımla aynı değil hiç bulantım falan yok sizin var mıydı belirti Allah sağ salim kucagınızada almak nasip etsin

Sağlıkla gelsin ben hep erkek hissediyordum. Bulantı hiç yok gibi ilk turşu aşerdim uykum çok gelir. Bebeği ve hareketini solda hissediyorum kese de fasulye gibi yuvarlak degildi

önce (268 puan) tarafından
+1

Bende aynı tatlıyı çok severim normalde ama hiç aramıyorum şimdi bakalım nasip

Bende canım hep biber turşusu varya acı olan onu yemek istiyorum nedense

0 oy
önce (4,132 puan) tarafından

Sağlıkla gelsin canım.sende hunili anneller derneğine hoşgeldin🎉

Sağol canım 😂 hoş buldum şimdiden 

0 oy
önce (1,333 puan) tarafından

Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah belirtilerin nasıldı cnm 

Aslında benim ilk gebelikte de aynıları olmuştu bulantı kusma neredeyse yoktu hiç göğüste ağrı ilk canım turşu çok istemişti hala acı biber turşusu yerim kese fasulye gibi bebek ve hareketleri sol tarafta kızım sagdaydi hep. Cildim kotulesmedi kızımda hep sivilce olmuştu 

önce (1,333 puan) tarafından

Bnmde bildiğin fasülye gibi yüzümde hamilelikten önce sivilcelerim vardı geçmedi sabahları öğürüyorm kusuyorm halsiziliğim çok var ama bu 1 haftadır iyim 11 haftalık olduk 

0 oy

Gözün aydın canım sağlıkla sağ salim kucağına alırsın inşallah 🥰 detaylıya mi girdin ?

Yok canım detaylı ultrason 9 şubatta özele gittim geçen hafta erkeğe benziyor demişti bugün kontrole gittim kesin erkek dedi 

Çok teşekkür ederim canım 🥰

0 oy
önce (6,373 puan) tarafından

Hayrilsi sağlıklı evlat olsun 💙

Amin canım inşallah 🥰 çok sağol 

0 oy
önce (35 puan) tarafından

Hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin Ben 16 haftalığım daha öğrenemedim cinsiyeti siz kaçıncı haftanızda öğrendiniz bana yorum yaparmısınız

image

Bence erkek bebek canım seninki de

Nasıl anladınız acaba yani tahmini olarakta olsa

İçimden erkek geçti canım bide yapay zekaya sordum oda erkeğe benzetti 

+1

Çok teşekkür ederim yorumunuz için 

Rica ederim canım 

0 oy
önce (372 puan) tarafından

Hayırlısı olsun canım 

Çok sağol canım 🥰

0 oy
önce (138 puan) tarafından

Benimde bir kızım bir oğlum var ikisini de tatmak çok güzel sağlıkla kavuşun 

Çok teşekkür ederim canım gerçekten öyle 🥰

0 oy
önce (632 puan) tarafından

Elhamdülillah masaAllah Rabbim saglikla kucagina almayi buyutebilmeyi nasip etsin insaAllah bende cok heyecanliyim haftaya tekrar gitcem belki soyler bakalim 

Çok sağol canım çok heyecanlı oluyor ya hele kontrolde yüreğim ağzımda gidiyorum riskli gebeyim diye birde sen kaç haftaliksin🥰

Ayyy son kontrole kadar bende riskli gebeydim sukur bisey kalmamis rahatladim anliyorum seni ama yinede insanin icin rahat olmuyo bi turlu ben 12 haftaligim suan ben aslinda gecen hafta 2li tarama icin gittim ama idrarda enfeksiyon cikmis antibiyotik verdi kullan bitince tekrar test yapmamiz lazim dedi onun icin tekrar gitcem 13 haftalik olcak belki soyle ya bilemiyorum bi oglum var bi de kizim olsun cok isterim tabiki onceligim saglikli olsun gecrn kayinbabam ultrason resmini gordu masaAllah ogluma dedi yanlislikla dun umreye gittiler iner inmez hemen bi tavaf yapmislar kayinvalidem de gidince oglanlara dua edelim demis benim cocuklardan bahsederken bilmiyorum agiz aliskanligi mi Allah mi soyletiyo acaba 

Öyle hissetmisler belki sen ne hissediyorsun canım kızımda hissettim bu bebiste de hissettiğim çıktı gibi sağlıklı olsunlarda tabiki bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı antibiyotik bi kere kullandım hala enfeksiyon var ama kültür temiz doktor ilaç kullanmayalım şu anlık ağrın şikayetin yoksa dedi

Ya ben bilemiyorum ki ilk oglumda mesela ben kiz cocuklarini cok severim ama kendimi hic kiz annesi gibi hissetmiyorum diyodum ama etrafimdaki herkes kiz istiyodu kayinvalidemin kizi yok onlar oyle istiyodu annem benim hep bi kiz kardesim olsun istedi 2 erkek kardesim oldu onlarda oyle istiyodu esim desen o da oyle butun belirtilerimde kizdi ben son zamanlar kiz hissediyorum demeye basladim sanirim cevreden etkilenmistim ama oglum oldu bu sefer de erkek annesi olmaya alisik oldugum icin mi bilmiyorum ama yine erkek gibi geliyo bazende kiz gibi geliyo geminiye attim utrasonunu nub teorisine gore kiz gibi dedi cin takvimi kiz diyo valla artik ne cikarsa bahtima 😂😂

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 102 göst.
0 oy
1 cevap 69 göst.
0 oy
2 cevap 118 göst.
0 oy
8 cevap 368 göst.

Kategoriler

1,496,590 soru

24,447,496 cevap