Tek degilmdir umarım el işi konusunda çok seviyorum yaş tek tarapim temizlik ve el işi kendimi çok mutlu hissediyorum ikisini de yapınca ahahahhaha buradaki ismi lazım değil bazı şahıslarin dediği gibi tam teyze modundayim Yun işi yaparken 😂😂😂😂
Bende çok severim kızıma atkı örüyorum ama bugün hiç alamadım stresten
Ayy yok 5 dakika da olsa elime almam lazım kaşla göz arasinda
Bende alırdım da iki gündür gözüm görmüyor . Çok güzel olmuş eline sağlık ♥️
Teşekkürler canım tabiki sağlıktan önemli değil olmasa da olur canim
ayy ne guzel hamıleyken kızıma yelek tulum bere örmüştüm böyle postlar gorunce heves edıyorum yapasım gelıyorr ama kız bırakmaz suan 😂😂
Alışır kuzum yaş ben çok dolaşan ip boşa verdim açamadım kızım dolastirirdi ama şimdi oda alıştı artik
yok kız ip dolaşmasından bişey olmazda bu aralar diş cıkartıyor sankı bı huzursuz bı huzursuz yere koyup bı yere gıtsem aglıyor bırakamıyorum illa ikiz gibi dolaşcaz 😂
Ben nakış yapardım bir Ara balım ama ikinci çocukla hepsi kaldı çok güzel olmuş yelegin siyah severim 🫠
Bnde dikişe merak saldım eşim aldı makina ama benlik değilmiş ben iğne oyası ve Yun insaniymisim😂
Piko falan sarıyorlar canım aslında ek gelir de olur gibi 🫠
On numara rituel uyku öncesi 😍
Ellerine sağlık canım kapanış kahvemi içiyorum
Kahvem bitince bunları uyumaya götüreceğim
Ben bunlarda uyuyacak göz göremedim ama neyse😂😂😂😂 senide kendim gibi umutsuz yapamayim
Hahah ben beraber geçirdiğimiz her dakikaya şükür ediyorum 🌸
Uyudular teyzesi
Ayyy yazman çok güzel Nuray hocam ellerine saglik
Ayy eline sağlık ne güzel keşke bu konuda bnde anneme çekseydim o da yetenekli böyle şeylerde kızıma kendine yelekler ördü keşke bnde yapabilsem
ben bi bu örgüyü örebiliyorum bide zincir atmasını biliyorum onu da çocukken öğrendim
Bende anneme yAzma yapiyom bebemi uyuttum acaba bende yapabilirmiyim yelek çok yelegim var hep ince iple yapilmis
Kız ben netten baka baka yapıyor yapılır tabi
Diniyecem bunuda yapabilirsem yegenlerime yapacak ceyizlerine
Ben de örgüye basladim 4-5 yillik aradan sonra bana da iyi geldi patik örüyorum nine olmakla alakali degil bircok faydasi var beyni regüle ediyor,stresi aliyor vb
Ahaha burda bi arakdas bana teyzeee diye dalga geçiyordu ona ithafen dedim canim
Bu konuda çok beceriksizlik sana maşallah maşallah. Bu Allah'tan bir nimet bence
Çok seviyorum kuzum yaş resmen rahatlıyorum
Emeğine sağlık el işi diyip geçme valla zahmetli iş bende lif yapiyorum ortak yönümüz hem temizlik hem el işi ikisini yapınca kendimi iyi hissediyorum bende şuan tabi bebeğim küçük olduğu için yapmasamda
Bende her yaştan var biliyorum canım 17 15 12 1 ne veriyim anlama😂
Aman anam yok ben almim 😂😂😂😂 hepsinin tadına baktım 23 um var 18 im var 10 yaşım var 5 yaşım var 3 yaş torunce var yolda. Bir torun daha var maşallah
Ooo maşallah
Aslında senin nick benim olacakmış😂😂
Yok bacım bende kalsın😂
1,496,470 soru
24,445,650 cevap
353,639 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın