Kızım için aldığım çanta hâlâ çok güzel ama biraz büyük onu uzun yolda falan kullanmak istiyorum. Şimdi oğlum olacak. Çok küçük olmayacak, büyük hiç olmayacak çarşıya gidip gelmek için çantaya ihtiyacım var. Önerisi olan var mı kibar kaliteli bir şey olsun istiyorum
ben bundan kullanıyorum bacım diger anne bebek çantalarından sıkıldım
Evet herkeste aynı belediye dağıtmış gibi bir de sırt çantası şeklinde olmasını hiç sevmiyorum, bu da çok basit değil mi 🙈
Basit olsun bacım bana fark etmez rahatıma bakıyorum bundan sonra bide giyim tarzına baglı ben ferace giyiyorum çok şey durmuyor ya 🤣🤣 ama bu boyutlar benim 3 çocuğa yetiyor anca 1 kat yedek bir kaç bez mama ve cüzdan telefon alıyor yani 😍
Ben biraz lüks seviyorum, kalite seviyorum 🙈 evet küçük olsun ama güzel de olsun 🤭
Ahh aşkım bende istiyorum artık Michael cors un telefon çantalarını takıp çıkmayı alsjskakdkdkdjd
O zaman bebekler için ayrı kol çantanı da ayrı yap bacı ben öylede yapıyorum ama bi market turuna gideceksem mesela attıgım bez çantayı alıp çıkıyorum
Bunu hediye almıştım birçok rengi var bak istersen benimki sırt çantasıydı 5 yıl önce 😅 aldığım kişi baya beğendi bunu
Omuz için olanın tekli linki
https://ty.gl/x1g699qireqes
Bende bundan aldım ilkinde normal sırt çantası kullanmıştım evde var diye ama bana yeterli gelmemişti, bu çok güzel kocaman bavul gibi 😂 ama cidden ufak tefek bir yere gitmek için çok büyük
Canlı halini görmedim arkadaşım başka ilde ona ilde ama storylerinde hep atıyor kullanıyor görüyorum
1,496,939 soru
24,453,519 cevap
354,189 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın