0 oy
155 göst.
önce Alışveriş-Hediye kategorisinde (4,300 puan) tarafından

Kızım için aldığım çanta hâlâ çok güzel ama biraz büyük onu uzun yolda falan kullanmak istiyorum. Şimdi oğlum olacak. Çok küçük olmayacak, büyük hiç olmayacak çarşıya gidip gelmek için çantaya ihtiyacım var. Önerisi olan var mı kibar kaliteli bir şey olsun istiyorum 

3 Cevaplar

0 oy
önce (378 puan) tarafından

imageben bundan kullanıyorum bacım diger anne bebek çantalarından sıkıldım

önce (4,300 puan) tarafından

Evet herkeste aynı belediye dağıtmış gibi bir de sırt çantası şeklinde olmasını hiç sevmiyorum, bu da çok basit değil mi 🙈

Basit olsun bacım bana fark etmez rahatıma bakıyorum bundan sonra bide giyim tarzına baglı ben ferace giyiyorum  çok şey durmuyor ya 🤣🤣 ama bu boyutlar benim 3 çocuğa yetiyor anca 1 kat yedek bir kaç bez mama ve cüzdan telefon alıyor yani 😍

önce (4,300 puan) tarafından

Ben biraz lüks seviyorum, kalite seviyorum 🙈 evet küçük olsun ama güzel de olsun 🤭

Ahh aşkım bende istiyorum artık Michael cors un telefon çantalarını takıp çıkmayı alsjskakdkdkdjd 

O zaman bebekler için ayrı kol çantanı da ayrı yap bacı ben öylede yapıyorum ama bi market turuna gideceksem mesela attıgım bez çantayı alıp çıkıyorum

-Reklam-
0 oy
önce (11,346 puan) tarafından

Bunu hediye almıştım birçok rengi var bak istersen benimki sırt çantasıydı 5 yıl önce 😅 aldığım kişi baya beğendi bunu

image

Omuz için olanın tekli linki 

https://ty.gl/x1g699qireqes

önce (183 puan) tarafından

Bende bundan aldım ilkinde normal sırt çantası kullanmıştım evde var diye ama bana yeterli gelmemişti, bu çok güzel kocaman bavul gibi 😂 ama cidden ufak tefek bir yere gitmek için çok büyük

Canlı halini görmedim arkadaşım başka ilde ona ilde ama storylerinde hep atıyor kullanıyor görüyorum 

0 oy
önce (1,463 puan) tarafından

image

Ben bunu kullanıyorum hem anne bebek çantası olarak kullanıyorum hem de kendi kişisel olarak kullanıyorum hem hafif hem de her şeyi alıyor içine günlük kullanımı da uygun bence

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 260 göst.
0 oy
0 cevap 92 göst.
25 Nisan 2024 Güzellik-Bakım kategorisinde Hazan (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 200 göst.
10 Ağustos 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Vesile hakan (874 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,939 soru

24,453,519 cevap

354,189 kullanıcı

...