60/99 ölçülerindeki park yatağı ne zamana kadar kullanabilirim?

0 oy
329 göst.
Diğer kategorisinde (4,781 puan) tarafından

Kızlar bu yataktan kullanan var mı aranızda. Ölçüleri 60/99 olarak yazıyor. Daha büyük park yatak koyacak yerim yok odamda. Koyduğum zaman adım atacak alan kalmıyor. Bugün bunu mağaza da gördüm boyutu hoşuma gitti ama kaç aylık olana kadar kullanabiliriz bilmiyorum. 

image

10 Cevaplar

0 oy
(13,888 puan) tarafından

normalde 4-5 yaşa kadar kullanılır diyorlar bunlar için ama benim kızım 1 yaşından sonra yatmadı, sığamadı içine dönmekten. sonra tek kişilik yatak aldım, odasını da ayırdım 16 aylık olunca 

(4,781 puan) tarafından

4-5 yaş imkansız biliyorum. Kızımında vardı hatta 70/120 ama 2 yaşına kadar zor yatmıştı. Başka beşiklere de baktım portatif beşik diye geçenlere ama onlara 6 aydan fazla yatamaz diye söylendi

(13,888 puan) tarafından

daha küçük besşiklerde evet 6 aydan sonra yatamaz. bunda da 1 hadi 1.5 yaş

(10,755 puan) tarafından

Benim Park beşik aşırı mi büyük bilmiyorum ama oğlum 4 yaş olacak hala orda yatıyor bir yıl daha yatar resmen 

(4,781 puan) tarafından

Kızımın da vardı Park yatağı, ama asla 2 yaşından sonra yatmadı. Ölüçüleride büyüktü aslında

(13,888 puan) tarafından

benim kız da yatmadı, hep yanımızdaydı en son 90*190 yatak aldık öyle 

-Reklam-
0 oy
(265 puan) tarafından

Kızımın da buna benzer  20 aylık şuan, kızımın boyu 83 cm. zor sığıyor içine.  

(4,781 puan) tarafından

1 yaşından sonra odasını ayırırım diye düşünüyorum. Ablasıyla aynı odaya baza alma planım var. Ama 1 yaşına kadar en azından uyuyabilir mi

(265 puan) tarafından

1 yaşına kadar düşünürsen  sığar. Ama benim kızım sabaha kadar uyanıp  beni emiyor hala. 

0 oy
(6,647 puan) tarafından

Elele markasınıin yatağını aldık ölçü 70*100  şuan 19 aylık sığıyor kullanıyoruz 

(4,781 puan) tarafından

Görsel atar mısınız, nasıl duruyor. Evimde bir park yatak vardı ama kenarı kırıldı. Aynı boyut almak istemiyorum. Odamda adım atacak yer kalmıyor bu sefer 

(6,647 puan) tarafından

Çekip atıyorum. 

image

(4,781 puan) tarafından

Teşekkür ederim 

(67 puan) tarafından

Merhaba bunun ölçüsü 70 *110  bizde de var aynısı oğlum 39 aylık hala yatıyor. Siz özel olarak küçük mu aldiniz bilmiyorum ama

(6,647 puan) tarafından

Yanlış yazmisim evet 70*110

0 oy
(244 puan) tarafından

Benimde bu modele benzeyen var çocuklarım bir yaşından sonra yatmadı, çok yer kaplıyor elimde kaldı satamıyorumda 

0 oy
(987 puan) tarafından

Ölçüleri cok küçük cok fazla kullanamazsın benim oglum bes yasına girdi hala yatıyo büyük ihtimal seneyede yatar cok rahat  ölçüleri büyük benimkinin  

(4,781 puan) tarafından

Daha büyüğünü alırsamda odama zor sığdırırım 

0 oy
(1,577 puan) tarafından

Kızım 3yasında hala yatıyo hiç sıkıntı yasamadık bebeğin sevedebilir sevmeyedebilir huyuna baglı biraz

(4,781 puan) tarafından

Kızımın daha büyük ölçüsü olanı vardı ama 2 yaşından sonra yatmadı. Bende artık o kadar büyük olanı almak istemiyorum. Kızımın yatağınında kenarı kırıldı, mecbur yatak almak zorundayım

(1,577 puan) tarafından

Ben 5-6 yaşındaki 4 yaşındaki çocuklarıma yatak baza aldım Öbürleri de Park yatakta yatıyor 2 tanesi

0 oy
(1,042 puan) tarafından

Bnde park beşik kullanıyorum bendekinin ölçüleri ne bilmiyorum ama oğlum 3 yaşa kadar kullandı  kırıldı diye attım. Şimdi başka bı tane var şuan kızım kullanıyor 1 yaşında oda 3 yaşına kadar kullanır diye düşünüyorum 

0 oy
(775 puan) tarafından

70*110 bizimki oğlum 3 yaşına girecek hala yatıyor . Seninkinin ölçüsü küçük ama 

(4,781 puan) tarafından

70/110 olan kızımın vardı, odamda zaten o kadar alan var. Yatağıda koyunca adım atacak yer kalmıyor. Kızımı  yatağının kenarı kırıldı, mecbur yenisi alınacak. Bende o kadar büyük almak istemiyorum açıkçası 

0 oy
(67 puan) tarafından

1.5 en fazla yatabilir bu ölçülerde sonra odasını ayıracaksaniz olabilir

(67 puan) tarafından

E siz el ele madre modelini alsanız ? 70*110 ölçüsü oğlum şuan 3 yaşını geçti hala yatıyor 

(4,781 puan) tarafından

1 yaşından sonra odasını ayırırım bu bahaneyle diye düşünüyorum. 

0 oy
(1,625 puan) tarafından

Genelde cocuklar 50 cm civari doguyolar zaten 1 yasinda 75 80 cm olmus oluyolar 2 yasinda 1 metreyi buluyolar boydan hesaplasan 2 yasina kadar yatamaz enine basan 60 cm cocuk hic mi sagindan soluna solundan sagina donmeyecek 1 yasa kadar yatarsa buna sukretmek lazim 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

60/99 ölçülerindeki park yatak kaç aylık olana kadar kullanılır?
60x99 cm ölçülerindeki standart mini park yataklar genellikle bebeklerin hareketlenmeye başladığı 6 ile 9 ay arasına kadar güvenle kullanılabilir. Bebek dönmeye veya kendi başına ayağa kalkmaya başladığında güvenlik gerekçesiyle daha geniş alanlara geçiş yapılması önerilir.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
Mini park yatak alırken nelere dikkat etmeliyim?
Mini park yatak alırken ürünün taban desteğinin sağlamlığına, kumaşın nefes alabilir yapıda olmasına ve yan parmaklıkların bebeğin parmaklarını sıkıştırmayacak dokuda olmasına dikkat etmelisiniz. Ayrıca yatağın katlanabilir mekanizmasının güvenli kilit sistemine sahip olması ve tekerlekli ise fren mekanizmasının kaliteli olması önemlidir.
Küçük odalar için 60/99 park yatak uygun mudur?
60x99 cm boyutlarındaki park yataklar, dar odalarda kullanım için en ideal kompakt çözümlerden biridir. Sınırlı yaşam alanlarında hem bebeğin güvenli bir uyku alanına sahip olmasını sağlar hem de odada hareket edebileceğiniz fiziksel alanı kısıtlamaz.
Bebek park yatağı seçerken hangi boyutları tercih etmeliyim?
Bebek park yatağı boyutunu belirlerken odanızın ölçülerini ve bebeğinizin gelişim hızını baz almalısınız. Eğer alanınız çok kısıtlıysa 60x99 cm ölçüleri yeterli olurken, uzun süreli kullanım planlıyorsanız 70x110 veya 70x120 cm gibi standart büyük boy park yataklarını tercih edebilirsiniz.
Park yataklarda bebeğin güvenliği nasıl sağlanır?
Park yatak içinde bebeğin güvenliğini sağlamak için yatak içerisinde yastık, peluş oyuncak veya battaniye gibi boğulma riski yaratabilecek yumuşak eşyalar bulundurmamalısınız. Ayrıca bebek kendi başına ayağa kalkmaya başladığı andan itibaren park yatağın derinliğini en alt seviyeye indirerek düşme riskini ortadan kaldırmanız gerekir.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 134 göst.
13 Nisan 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 212 göst.
31 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Tbioltt (241 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 1,073 göst.
22 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Melek8663 (2,151 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 184 göst.