0 oy
426 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (1,556 puan) tarafından

Selam hanımlar ahaha sizede yazmak istedim 3. Oğlum 12 yaşında cumaya gitti bugün sohmete kaldı geldi neyse az önce dediki anne hoca dediki beyler beden temizliğine dikkat edin koltuk altı tüyleriniz arpa boyunu geçmesin felan dini sohbet işte neyse oğlum geldi diyo anne hoca böyle söyledi yarın bana ağda yapalım😂😂😂😂

Ne agdasi dedim başladık gülmeye ulanbu çocuk nerden biliyo agdayi😂

7 Cevaplar

0 oy
önce (3,789 puan) tarafından

Artık küçük değil etraftan duymuştur ya da okulda kız arkadaşları filan konuşurken duymuş olabilir. 😀

önce (1,556 puan) tarafından

Olabilir bide kolunu kaldirmis diyocanne ağda yapmamız lazımmış😂

önce (3,789 puan) tarafından
+1

Hay Allâh iyiliğini versin ya çocuklar çok değişik 😀

-Reklam-
0 oy
önce (1,463 puan) tarafından

Bu işi babasına postalayın uygun dille anlatır ne yapılcağını zamanı gelince söyler 😅

Valla büyük oğlum 17 yaşında aldım karşıma oğlum gusül böyle alınır işte tuylerini böyle temizle bı çok doğal felan diye az konuştum ama utandı kaçtı yanımdan babasına kalsa oooo kendine hayrı yok suan

önce (1,010 puan) tarafından

Pardon da siz şaka misiniz hangi devirde yaşıyorsunuz bu devrin 13 yaşındaki çocuğu maasallah babalarından daha iyi biliyor siz sadece korunma yöntemini anlatırsınız bence onu da biliyorlardır ellerinde telefon masumca oyun oynuyorlar mi saniyorsunuz onlar eskide kaldı 

Elinde telefon olduğunu nerden biliyon gi orda şaka amaçlı nerden biliyo dedim yoksa televizyonda bile reklamı olan birşeyi bilmeyecek kadar saf değiller şükür 😂

önce (1,010 puan) tarafından

Küfür cinsellik simdilerde malesef ilkokul konusu 

Geçen 3. Sınıf çocukların ağzından duyduğum küfürleri yazmıyorum bile anne baba telefon almıyor ama telefonlarını veriyor internetten YouTube izletiyor

Malesef öyle evde küfür etmiyorlar ama sokakta Allah bilsin 

0 oy
önce (3,969 puan) tarafından

Ohoo kiz şimdiki 12 yaslar bizim 15 gibi her seyden haberleri var telefonlar da çok etkili bu duruma 

Ama madem lafini acmis babasi dogru yolu bi göstersin derim

Babasına kimse zamanında söylememiş eski kafa ya anlata anlata yoruldum sustum evet ama ağda yapmamız lazım öyle bi dediki😂

0 oy
önce (4,491 puan) tarafından

Şimdiki çocuklar zehir gibiler. Her şey parmaklarının ucunda, a dan z ye biliyorlar. 

He valla 

0 oy
önce (1,532 puan) tarafından

O sırada Erkek kardeşimi 12 yaşından 16 yaşına kadar bacaklarına ve koltuk altına ağda yapan ben 🤭🙄 

😂😂😂deme ha hooo😂

önce (67 puan) tarafından

Bacaklarına niye yaptın ki? 

Bide erkeğe ağda ne gerek alsın jiletle kessin

önce (2,957 puan) tarafından

Bende bekliyim 

önce (1,532 puan) tarafından

Kendisi istiyordu 😁 çok fazla kılları varmış çok rahatsız ediyormuş, şuan 20 yaşında artık almıyor ama çok azaldığı için rahatsız olmadığını söylüyor 

0 oy
önce (8,539 puan) tarafından

Ahahhaha çok tatlı 😂😂

He valla ya çok güldüm bide kolunu kaldirmis diyo anne yarın ağda yap

0 oy
önce (984 puan) tarafından

Benim oğlum da 5 yaşında gitti cumaya hoca gofret vermiş eve geldi dedi hoca namaz kıldım diye verdi artık her zaman gideceğim gofret kazanırım

Maşallah canım ne güzel 

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 702 göst.
20 Ağustos 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 95 göst.
18 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Anonim (339 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 598 göst.
26 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde CrazyMomm (196 puan) tarafından soruldu