Selam hanımlar ahaha sizede yazmak istedim 3. Oğlum 12 yaşında cumaya gitti bugün sohmete kaldı geldi neyse az önce dediki anne hoca dediki beyler beden temizliğine dikkat edin koltuk altı tüyleriniz arpa boyunu geçmesin felan dini sohbet işte neyse oğlum geldi diyo anne hoca böyle söyledi yarın bana ağda yapalım😂😂😂😂
Ne agdasi dedim başladık gülmeye ulanbu çocuk nerden biliyo agdayi😂
Artık küçük değil etraftan duymuştur ya da okulda kız arkadaşları filan konuşurken duymuş olabilir. 😀
Olabilir bide kolunu kaldirmis diyocanne ağda yapmamız lazımmış😂
Hay Allâh iyiliğini versin ya çocuklar çok değişik 😀
Bu işi babasına postalayın uygun dille anlatır ne yapılcağını zamanı gelince söyler 😅
Valla büyük oğlum 17 yaşında aldım karşıma oğlum gusül böyle alınır işte tuylerini böyle temizle bı çok doğal felan diye az konuştum ama utandı kaçtı yanımdan babasına kalsa oooo kendine hayrı yok suan
Pardon da siz şaka misiniz hangi devirde yaşıyorsunuz bu devrin 13 yaşındaki çocuğu maasallah babalarından daha iyi biliyor siz sadece korunma yöntemini anlatırsınız bence onu da biliyorlardır ellerinde telefon masumca oyun oynuyorlar mi saniyorsunuz onlar eskide kaldı
Elinde telefon olduğunu nerden biliyon gi orda şaka amaçlı nerden biliyo dedim yoksa televizyonda bile reklamı olan birşeyi bilmeyecek kadar saf değiller şükür 😂
Küfür cinsellik simdilerde malesef ilkokul konusu
Geçen 3. Sınıf çocukların ağzından duyduğum küfürleri yazmıyorum bile anne baba telefon almıyor ama telefonlarını veriyor internetten YouTube izletiyor
Malesef öyle evde küfür etmiyorlar ama sokakta Allah bilsin
Ohoo kiz şimdiki 12 yaslar bizim 15 gibi her seyden haberleri var telefonlar da çok etkili bu duruma
Ama madem lafini acmis babasi dogru yolu bi göstersin derim
Babasına kimse zamanında söylememiş eski kafa ya anlata anlata yoruldum sustum evet ama ağda yapmamız lazım öyle bi dediki😂
Şimdiki çocuklar zehir gibiler. Her şey parmaklarının ucunda, a dan z ye biliyorlar.
He valla
O sırada Erkek kardeşimi 12 yaşından 16 yaşına kadar bacaklarına ve koltuk altına ağda yapan ben 🤭🙄
😂😂😂deme ha hooo😂
Bacaklarına niye yaptın ki?
Bide erkeğe ağda ne gerek alsın jiletle kessin
Bende bekliyim
Kendisi istiyordu 😁 çok fazla kılları varmış çok rahatsız ediyormuş, şuan 20 yaşında artık almıyor ama çok azaldığı için rahatsız olmadığını söylüyor
Ahahhaha çok tatlı 😂😂
He valla ya çok güldüm bide kolunu kaldirmis diyo anne yarın ağda yap
Benim oğlum da 5 yaşında gitti cumaya hoca gofret vermiş eve geldi dedi hoca namaz kıldım diye verdi artık her zaman gideceğim gofret kazanırım
Maşallah canım ne güzel
1,497,127 soru
24,456,241 cevap
354,346 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın