0 oy
77 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,292 puan) tarafından

Ayın 6da kaynım gelecek kendisi içli köfte istedi benden bende bugünden yapıp dolaba atsam pişireceğim gün suda dağılır mı? 

Kimisi haşla buzluğa at diyor 

Kimisi buzluğa at çıkar 20 dakika bekle kızart haşlama diyor bana püf nokta verin kızlar. Bebeğim olduğu için şimdiden yapayim o gün yapamam bişey olur ilk defa benden bir şey istiyor çocuk cagız

7 Cevaplar

0 oy
önce (58 puan) tarafından

Valla ben atıyorum buzluğa. O gün çıkarıp hasliyorum birşey de olmuyor 

önce (1,292 puan) tarafından

Tarif verir misiniz? Püf noktası

önce (58 puan) tarafından

Püf noktası içli köfteni direk kaba koyma önce tepsideyken dondur sonra kaba koyup dondurucuya at. Çıkarırken de önce buzun çözülmesini bekle sonra haşlan. Ben öyle yapıyorum canım çok da güzel oluyor 

-Reklam-
0 oy
önce (17,788 puan) tarafından

Yapip önce tepsiyle dondur sonra poşete koyup dondurucuya at. Dolaptan çikarinca yarım saat falan beklet öyle pişir. Donuk halde pişirirsen dağılır. Kesinlikle haşlayip koyma iyi olmuyor.  

0 oy
önce (575 puan) tarafından

Ben yaptim buzluga attim ramazan icin

0 oy
önce (849 puan) tarafından

1 kere haslamadan attım çıkardım hep dağıldı buseferde haşlayıp attım çıkarıp istiyorum tereyağı döküyorum ustune

0 oy
önce (4,140 puan) tarafından

Ben haşlayıp atmıştım.yiyeceğimiz zaman çıkarıp ısıttı yeni yapılmış gibiydi tadı.çiğden de koyabilirsin sorun olmaz öylede

0 oy
önce (1,892 puan) tarafından

Buzluğa atiyorum pişirmeden . 

Pisirecegim gün tepsiye diziyorum çözülünce haşlıyorum hiç bir şey de olmuyor canım 

0 oy
önce (7,489 puan) tarafından

Ben yapıp dolaba atıyorum hiç dağılma olmuyor çıkartıp hiç beklemeden bol yağda kızartıyorum

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 655 göst.
28 Aralık 2021 Diğer kategorisinde Eda06 (3,740 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 147 göst.
25 Aralık 2025 Diğer kategorisinde Zanaxx (104 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.
+1 oy
5 cevap 298 göst.
6 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu