Arkadaşlar, bundan 1–2 ay önce kasık bölgemde sivilce benzeri bir yara oluştu. Çok üzerinde durmadım; ama sonradan delik gibi görünmeye başladı. Bir süre sonra 2 cm uzağında ikinci bir delik çıktı ve afedersiniz, bu deliklerden akıntı gelmeye başladı. İki delik birbirine bağlı kanal gibi görünüyor (fazla ayrıntı verdim, kusura bakmayın). Doktora gittim ve perianal fistül teşhisi kondu. Ameliyat günü de pazartesiye verildi. Tam olarak ne olduğunu bilmediğim için kabul ettim ve çıktım. Ama eve gelip araştırınca, perianal ya da anal fistülün anüs içerisinde bir yaradan başlayıp kanal oluşturduğunu ve ciltte başka bir noktaya açıldığını öğrendim. Benim arka bölgemde herhangi bir ağrı veya başka şikayet yok, tuvalete çıkmada da problem yaşamıyorum. Doktor sadece fizik muayene ile değerlendirdi; dediğim bölgeye baktı ve tanıyı koydu. Bu durumu yaşayan veya ameliyat olan var mı? Sizce doktor yanlış tanı koymuş olabilir mi?
Anal fistül ameliyatı olan var mı acaba ?
Başka doktorlara da danışın.ilk defa böyle bişey duyuyorum.kuzeniminde doğuştan 2 anüsü vardı.sonrasında ameliyatını olmuştu.ama sizinki sonradan oluşan bambaşka bi hastalık gibi.trk doktorla kalmayın
Kuzeninize geçmiş olsun internette araştırınca aslında oldukça yaygın olduğunu gördüm doğumdan sonra kadınlarda çıkıyormuş genellikle.
Sağolun sizede geçmiş olsun.
Bende şimdi baktımda farklı vakalarmış ben yanlış anlamışım.
Fark ettim ben yanlış anlattım herhalde kusura bakmayın.
İlk defa böyle bı şey duydum bir doktorla kalma bence
Teşekkür ederim
doktor bana herhangi bir konuda ameliyat önerirse muhakkak 2.bir doktor görüşü alırım.
ameliyat olmak kolay bir şey değil, evet yapılması gerekiyorsa yapılır. gittiğim diğer doktor da aynı şeyi söylerse evet ameliyat olurum yapacak bir şey yok. ama diğer doktor belki başka alternatif sunacak, o şansı da değerlendirmek isterim
Bilemedim işte teşekkür ederim
Yorum yapan yok mu acaba ?
Post yukarııı
Bilgi sahibi olan var mı
Neden kimse bilmiyor ya bu ameliyatı
1,498,450 soru
24,477,083 cevap
355,835 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın