Kaç haftalıksınız
Kaç haftalık sınız? Kırmızı kan tehlikeli dir pembe ise korkmayın gelebilir şuan geliyor mu hala
Evtte şimdide akıntı geldi paylaşıyor mideniz bulanirsa bakmiyin lütfen
Aynısı oldu ben de de muayene sonra sı.. Resimde ki akıntı da nişan denilen şey doktoruma atmıştım bende bu resimden gel hemen demişti akşam gitmiştim hemen
Altan muaneden sonramı gelmişti cnm
Evet muayene sonra sı oldu sizde olanların aynısı sonrasında nst falan çekildi derken gece doğuma alındım
Ay inşallah cnm yaaa
Kanama hiçbir haftada normal değil Allah korusun bebek için tehlikeli ve gününüz gelmiş çoktan acilde olmanız gerekiyordu ihmal etmeyin bebege bisey olursa iş işten geçer lütfen hastaneye gidin
Evtte cnm bugün Altan muane Etiler ondn geliyor olblrmi acaba
Olabilir de olmayabilirde doktorlar bas bas bağırıyor kanama normal değil hastaneye gidin diye burda bir kişi vardı hareketini hissetmiyordu bebegin kalbi durmuştu hastaneye geç gitmişti sen git hastaneye
Kardeşim açılman varken durman kabahat.bu haftada herşey olabilir durma git hemen
Gidicmde cnm bugün Altan muane ettiler ondn geliyor olbilirmi acaba
Bacım nisanın gelmiş git durma
nisan gelmis dogum heran baslayabilir
Evet cnm bugün Altan muanede oldum
ondan sonra geldiyse dogum heran baslayabilir xatem acilmanda baya iyi sen git hastaneye
Kiz bu nisan degil mi
Alttan ilk defa mi muayene oldun acilman da varmis nisan gelir gelmez hastaneye kosman gerekmiyo suyun gelmediyse korkma yarin bi git ama baksinlar
İlk defa dgln
Olsa daha oncede olurdu bu nisan belliki hadi ogzun aydin bi avazda dogur insaAllah saglikla kucagina almak nasip olsub
Ann inşallah baklm nezmn ağrılar yada suyun.gelur
Nisan hemen dogum baslangici demek degil suyun ya da sancin sabaha da gelebilir 1 hafta sonrayada sen bol bol yuruyus yap merdiven falan cik comelme pozisyonu yap plates topun varsa yoksa da pozisyonu yapsan yeter yabi cok onemli degil
İlk bebeğimde alttan muayene sonrası (40.1 haftalıkken) aynı bu akıntıdan gelmişti bende de ama 4 cm açıklığım olduğu için zaten yatış yapılmıştı doktor normal demişti ama dediğim gibi ben yatışta gözetim altındaydım bence sen bi git görün nolur nolmaz
Yani ben 39+3'te kanama gördüm yani nişan Ford önce 3 gün boyunca da ara ara kanama gördüm. Attığınız resim nişana benziyor. Şahsen ben hastaneye gitmedim 39+5'te gittim. Yani 2 gün boyunca ara ara kanamam vardı ve bel ağrım vardı. 39+5'te sancılarım artıkça gittim bana 3 4 cm açıklık var dedi. Yaniben gitmedim ama eğer endişe ediyorsanız bir görünün doktora birşey yoksa geri dönersinjz izin verirlerse
1,502,563 soru
24,533,654 cevap
360,090 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın