0 oy
208 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (6,407 puan) tarafından

Atlas bey çok çalıştı kendi tabletini kendi aldi 😁😁

Kucuk işçi çalıştırabilir cikabilir lin tayfalarinin çoğunu engelledim çoğuda beni engelledi şükür 😊

Çocuğun parasını altin yapsam dert yapamazsam dert bende onu  parasi ile böyle tabletmis oyuncak falan alıyorum.

image

9 Cevaplar

+1 oy
önce (9,661 puan) tarafından
önce tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

katalog çekimine falan gidiyor diye mi linçleniyorsun? 😂

önce (6,407 puan) tarafından

Cocuk üstünden para kazanıyorum.diye 😂 yani parasi için yapıyormusuz 😊

yani ister para için yap ister keyfi 😅 kime ne😅

o zaman reklamlarda dizilerde bir sürü çocuk oyuncu oluyor, hepsini protesto etsinler 😂

Aynen inanki çok var ben gidiyorum 1 2 saat en fazla duruyorum 4 5 kişi geliyor çekime inanki hepside birbirinden güzel çocuklar hepsinin bir güzelliğine var durumu iyi olanlarda var o yolda ilerlesin diye yapanlarda yani bende geriye dönüp baktiginda annesinin ona belkide bir kapı açmasına vesile olacağım.duye biryerden başlıyorum işte kendimce

çocuktan al haberinde bi şişko çocuk vardı, o şekilde sempatik diye aile yedirdikçe yediriyordu. bak bu ailenin çocuğu istismar etmesi ama onun dışında sorun değil. şu an günümüzde ünlü bir çok kişi çocuk ünlü 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,644 puan) tarafından

Acil durumlar için tablet kurtarıcı oluyor aslında bende direniyordum almam diye ama bu sene alacam gibi gözüküyor zaten çocugunuz için süre zarar kar hesabını bilirsiniz 1 yaşında bile olsa alnın teri ile aldıgı için inşallah kırmaz 😁

Kirsada birsey olmaz babası kasko yaptırmış 😊 ama yani gerçekten bazen sussun istiyorsun onu göre birsey aciyorum bende zaten kendide biraz izleyince sıkılıyor oyuna dönüyor..

Birde telefonlar daha kötü küçücük ekran çocuk açmaya çalışıyor senin elinden almaya çalışıyor.

Gunluk 15 dakika izlemiş çok değil aslinda renkleri hayvanları şekilleri eğitici şeylerde ohreniyorlar

önce (2,644 puan) tarafından

Uçak yolculukları için bu zamana kadar almadığıma çok pişmanım en çok orda işe yarıyor bide türkiyede bebeklerden çocuklardan sürekli kan alınmak zorunda oldugu yada iğne serum zamanları özellikle hayat kurtarıyor

Yemek yerken bizde hayat kurtariyor 😁😁

+1 oy
önce (8,128 puan) tarafından

Güle güle kullansın paşa bizde öğle yapıyoruz çocukların paralarını hiç harcamam kızımın iki tane çeyrek altını var bayram paraları ile yaptı kulaklık tablet saç düzleştirici aldı şimdide küpe gibi duran kulaklık varmış anne bayram paramlar onu alıcam diyor 😊 para onun ne isterse yapsın

Aynen canim simdi aklı ermiyor bende ona işte oyuncak falan aliyorum onu  parasını ellemiyorum hiç 😊

Büyünce yapmak isterse kendine istediğini alabilir

0 oy
önce (1,242 puan) tarafından

Herkesin kendi tercihi kuzu. Güle güle kullansın... 

Valla ben suan böyle tercih ediyorum 😊 teşekkür ederiz

0 oy
önce (170 puan) tarafından

1 yaşında ki çocuk napıcak tableti ki? Ekran için doktorlar en az 3 yaş sonra diyorlar birde. Bence siz oyuncaktan devam edin. 

Valla arada ben karpuz adam aciyorum 15 dakika en fazla sonra kapatıyorum telefona alınmasın dedim televizyonuda çok açmıyorum zaten bunda izlesin ayrica çok katı kurllarla bütün anne değilim ben😊

önce (170 puan) tarafından

Çocuk sizin risk sizin tabi ama ekran izletmemek çok katı kural değil. 

Izletmemekte cok katı kural değil 😊ilerleyen zamanlarda bakariz..

Oyle ekran başında günde 3 saat durursa tabi herizekali bir çocuk olur

0 oy
önce (1,206 puan) tarafından

Abla benim haddime değil de atlas küçük daha ya alismasin sonra şimdiki bebeler hemen alışıyor benim kız 2 yaşında telefon falan vermeyiz de arada kedi kedi diyo açıyorum hemen alışıyor hergün istiyor vermemeye çalışıyorum 

Valla bakacaz alışırsam kaldırmam 3 yasinda alir😊 cok ekran düşkünlüğü yok müzik falan seviyor oynamayı oyle kullanırız 

önce (1,206 puan) tarafından

Öyle ise iyi tabiki 🥰

0 oy
önce (348 puan) tarafından

Tablet için henüz erken 

Benimkilre 5-6 yaştan sonra aldm

Bakalim gerizekali olmaz inşallah 😊

Benmkiler şuan 8 yaş 5 yaş sürekli tabletteler kural koydum saati gelince alyrm biraz hırçınlaşyrlr vs zorlanyrz da 

Bağımlılar çünkü 

Inanki hepsi aynılar alsan dert almasan dert..

Hic sorma alayım günde yarım saat bı saat oynasnlar dedim 

Ama yok 24 saat oynasalar doymyrlr onun için 2 saatin sonunda ikisinden de alyrm 

Hatta oturup ağlyrlr bazen , çoğu zaman saklyrm babanz işe götürdü diyrm fln yoksa baş edilmiyor 

Görüyorum bende eylemlerde var anneleri alsada bu Seger annenanesinin dedesinin telefonlarına sanıyorlar 

0 oy
önce (402 puan) tarafından

😅 12 13 yaşında falan zanetim güle güle kullansın inşallah  

😄 o zaman bilgisayar aliriz 

0 oy
önce (1,080 puan) tarafından

İyi gunlerde kullansin abla

Amin canim

İlgili sorular

+4 oy