0 oy
706 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (842 puan) tarafından

İyi akşamlar annisler ve annis adayları geceniz güzel sağlıklı keyifli ve bol uykulu geçsin İnşallah 

Benim sizin düşüncelerinize ihtiyacım var az önce markete gidip geldik eşimle sonra sofra kurmaya başladım 15 yaşında kızım var yüzünde bı tuhaflık vardı daha içeri girer girmez farkettim ne oldu gibisinden göz kirptim bişey yok diye başını salladı ama vardı bişey biliyorum 

Neyse yemek vs yedik 2 yaş kızımı uyutmaya gittim anne bişey dicem dedi neoldu dedim regl oldum dedi 

İçim bı tuhaf oldu kızım büyüyor diye sevinç mi yoksa ağrısı vs olur uzulmekmi bilemedim 

Ped koydunmu dedim bulamadım dedi hemen verdim vs çünkü daha önceden durumu anlatmıştım liseye gittiği için hatta cantasinda vardı kullansaydin onu dedim anne okulda arkadaşıma gerekli oldu ona vermiştim dedi 

Şimdi benim esas sorum esime bu durumu soylesemmi açık açık yoksa kız biraz rahatsız mı desem çünkü bazen kahve yap veya şunu ver vs tarzı işler verir benim bu aralar belimden rahatsizligim olduğu için 

Hani soylesemmi soylemesemmi bilemedim bunu soruyorum çünkü annem babama bizim yanimizda demişti ve ben çok utanmistim kiziminda utanmasini istemiyorum evet normal bir durum ama ne bileyim napacam bilemedim birde işin kötüsü benim Ergen irisi bitane 17 yaş abisi var devamlı kardeşiyle savaş halinde korkuyorum kıza dengesiz bir hareket yaparsa canı yanar diye

📊 Tek Seçim
52.5% (21 oy)
47.5% (19 oy)

21 Cevaplar

0 oy
(2,006 puan) tarafından

Ben söylerdim annem babama benim ve kız kardeşiminkini söylemişti bence baba bilmeli ama bildiğini çaktırmamalı

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 238 göst.
2 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 413 göst.
2 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Ahsenbennn (1,789 puan) tarafından soruldu
0 oy
20 cevap 735 göst.
24 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Lamelif (2,045 puan) tarafından soruldu
+3 oy
9 cevap 404 göst.
14 Nisan 2025 Yemek-Tarifler kategorisinde Linkin (24,283 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,498,000 soru

24,470,538 cevap

355,144 kullanıcı

...