İyi akşamlar annisler ve annis adayları geceniz güzel sağlıklı keyifli ve bol uykulu geçsin İnşallah
Benim sizin düşüncelerinize ihtiyacım var az önce markete gidip geldik eşimle sonra sofra kurmaya başladım 15 yaşında kızım var yüzünde bı tuhaflık vardı daha içeri girer girmez farkettim ne oldu gibisinden göz kirptim bişey yok diye başını salladı ama vardı bişey biliyorum
Neyse yemek vs yedik 2 yaş kızımı uyutmaya gittim anne bişey dicem dedi neoldu dedim regl oldum dedi
İçim bı tuhaf oldu kızım büyüyor diye sevinç mi yoksa ağrısı vs olur uzulmekmi bilemedim
Ped koydunmu dedim bulamadım dedi hemen verdim vs çünkü daha önceden durumu anlatmıştım liseye gittiği için hatta cantasinda vardı kullansaydin onu dedim anne okulda arkadaşıma gerekli oldu ona vermiştim dedi
Şimdi benim esas sorum esime bu durumu soylesemmi açık açık yoksa kız biraz rahatsız mı desem çünkü bazen kahve yap veya şunu ver vs tarzı işler verir benim bu aralar belimden rahatsizligim olduğu için
Hani soylesemmi soylemesemmi bilemedim bunu soruyorum çünkü annem babama bizim yanimizda demişti ve ben çok utanmistim kiziminda utanmasini istemiyorum evet normal bir durum ama ne bileyim napacam bilemedim birde işin kötüsü benim Ergen irisi bitane 17 yaş abisi var devamlı kardeşiyle savaş halinde korkuyorum kıza dengesiz bir hareket yaparsa canı yanar diye
Ben söylerdim annem babama benim ve kız kardeşiminkini söylemişti bence baba bilmeli ama bildiğini çaktırmamalı
1,498,000 soru
24,470,538 cevap
355,144 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın