0 oy
705 göst.
Diğer kategorisinde (264 puan) tarafından
Kizlar dün annem geldi sabahtan sonra dayimin eşi geldi kiziyla tamam hoş gelsinler asla sorun etmem yemek yedik cay ictik falan ardindan dayim geldi anneannemle birlikte onlarda aç gelmiş onlarada yemek hazirladim anneannem beni pek sevmez dayimin cocuklarini daha cok sever naparsam yapaym yüzü gülmez 

Her neryse sonra dayimin kizi 16 yasinda ( bir güzel tuvalt yaptımkı içimi boşalttim dedi ) sofranin başinda midem bulandi yiyemedim 25 haftalk  hamileym tuvalete gttm leş gibi kokuyodu giremedim yine bişey demedim neyse sonrada benm kücuk kardeşim var 5 yaşnda evdeki eşyalarima zarar veriyor geçen kulakligimi kesmişti bugunde pecetiligimin süslerini koparmiş bagrdim bu kezde annem küstü ya ben bu insanlara bişey diyemiycekmiyim kendileri o kadar saygisizki  ben bişey desem hemen küserler çok doldum ya

12 Cevaplar

0 oy
(25,193 puan) tarafından
Kardeşine bşy diyemem ama dayının kızı iğrenççç terbiyesiz 
(264 puan) tarafından
Valla çok midem bulandi ya
-Reklam-
0 oy
(135,940 puan) tarafından
Oooff 16 yas sofra basinda denecek lafmi bu koca kiz igrenc yaa
(264 puan) tarafından
lafa gelince onlardan saygilisi yok kizina hic biseyde demiyor
0 oy
(6,361 puan) tarafından
Hem hamilesin hassassın kuzumm hem haklisin kim olursa olsun cocuna dur demeyen insanlara cildiriyorum
(6,361 puan) tarafından
Aslında dur dese küsecek biseyler ortaya cikmayacak
(264 puan) tarafından
Haklisin annem şmartyor kardesimi
(6,361 puan) tarafından
Hem o 16 yaşındaki kiza ne demli saygısız edepsiz
(264 puan) tarafından
Bişey desem suclu ben olurum
(6,361 puan) tarafından
Orası öyle olur kuzumm
0 oy
tarafından
kiz ben olsam kapıyı açmam hastanede sansinlar zaten hamilesin yazıktır ya
(264 puan) tarafından
Annem bendeydi canm
0 oy
(667 puan) tarafından
E canim kulakligi kesmk nedr annen uyarmasa srn uyarmasan cocuk yaramazlik yapmaya devam edcek. Biraz patavatszmis dayinin kizi soylememesi gerekir o sekilde
(264 puan) tarafından
Annemi uyarmiştim kulakligimi kesti diye bisey demiyor
0 oy
(382 puan) tarafından
Kardesini geçtim daha küçük ama 16 yaşındakinin dedigi hiç hoş degil sofra başında
0 oy
tarafından
Ayyy one yahu benimde midem bulandi iyy Allah sabir versin inşallah sana
0 oy
(368 puan) tarafından
Valla canım cok yüz verme burd konuşuyolarya eşimin tarafı rahat bırakmıyo hep gelir giderler falan diye aynı şey kendi tarafın içinde geçerli ben mesela sınırları çizdim baştan öyle sık sık gelip gidilmez toplanılcaksa ya annemde toplanırız ya kaynanamda büyüklerin evlerinde toplanılır yani ben hamileyim sonuçta 
(264 puan) tarafından
Annem bana geldi gelince kendi annesi daymlarda kalyo zaten görmek istedi kiramadim cagrdim onlari cagrmaz olaydim
0 oy
tarafından
Küsen kişi annen kesende kardeşin canım ben olsam şilleyı yapıştırırdım anneninde küsecegı bı durum yok abla kardeşsiniz siz kuzenın boyle pis muhabebt yaptıgında uyarsaydın dırek sofra başında ne biçim konusuosun dıye ananene gelınce senı sevmıosa evındede işi yok bence sen tavrını hep bellı et sen uzulecegıne bunlar uzulsün
(264 puan) tarafından
Canm sevmiyor evet ama gelincede tıka basa yiyor karnini doyurup gidiyor  gelmede denmiyor annem üzülmesin diye ses etmedim
tarafından
Vallaha benım annemde bazen surat yapar ama ben dayanamıyorum ***** yerınee koyuyorlar
0 oy
(9,757 puan) tarafından
Nasıl o aılede saygılı buyumussun hayret.Kafana takmayı bıraktıgın zaman onlar gibi olacaksın.Cunku onlar yaptıktan sonra kafaya takmıyo ;) 
(264 puan) tarafından
Ben onlarla ayni ortama pek girmedim canm evlerimiz cok uzak zaten ama evlenince eşimin evi onlara yakinmiş
0 oy
tarafından
Benim ananemde sevmez beni :)) aynı durumdayız :)) 
(264 puan) tarafından
Sevmezse sevmesinler :)
0 oy
(1,174 puan) tarafından
Kız bu saygısızlık degil pislik igrençlik bunası bi konusma ya ben direk söylerdim gerizekalımısın diye
(264 puan) tarafından
Dedim zaten cnm kapa çeneni salakmisin dedim gevrek gevrek güldü
(1,174 puan) tarafından
Iy ne itici demene ragmen yüzsüzün tekiymi
(264 puan) tarafından
Aynen yüzsüzler

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 498 göst.
17 Aralık 2022 Diğer kategorisinde -anne- (13,943 puan) tarafından soruldu
+1 oy
25 cevap 1,493 göst.
29 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde Hayallerbirolsun (465 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 290 göst.
2 gün önce Aile & Aşk kategorisinde Habibe1 (233 puan) tarafından soruldu
+1 oy
5 cevap 112 göst.

412,679 soru

12,424,405 cevap

45,401 kullanıcı

Kategoriler

...