32 haftalık hamileyim, hastane çantamı nasıl hazırlamalıyım?

0 oy
221 göst.
Diğer kategorisinde (15 puan) tarafından

32 haftalık hamileler son durum.ne eşyalarınız hazır mı çantaniz hazır mı 

8 Cevaplar

0 oy
(1,921 puan) tarafından

32 değilim de 19 haftalık olduk yavaştan başladım ufak ufak almaya kızımdan kalan takımlar da var biraz ortak renkler beyaz krem sarı onları yıkayacagim 

(15 puan) tarafından

Hayırlısi inşallah sağlıkla kucağına alirsin

(1,921 puan) tarafından

Amin inşallah hepimiz sağ saglim kucağımıza alırız canım 🥰

-Reklam-
0 oy
(5 puan) tarafından

Kıyafetlerini yıkadım bebeğimin utuleyip hazirlyacam cnm

(15 puan) tarafından

Ben daha yeni dün aldim

(5 puan) tarafından

Ben hazırladım çantasını cnm kolay gelsin 

0 oy
(415 puan) tarafından

Hiç iyi değilim sabah her yerim agrır halde uyanıyorum 32+3 git gide zorlaşıyor 🥲🥲🥲

Çantamı da 28. Haftadan hazırlamıştım 

0 oy
(263 puan) tarafından

Her gün kasık ağrısı ve kaburga ağrısı çekmekten bıktım, herşey hazır gibi kıyafet konusunda en azından son alacağım birkaç şey var onları da bu ay halledeceğim nasip olursa inşallah reflü yatağı vs o tarz şeyler kaldı yani kıyafet yatak vs. herşey hazır çantaya yerleştirme kaldı

0 oy
(56 puan) tarafından

Ben 35 haftalık oldum dün hazırladım çantamı hala daha eksiklerim var. 

0 oy
(1,387 puan) tarafından

Benim 33 haftalık oluyor yarın şuan hiç birşey yok ortada :D

0 oy
(29 puan) tarafından

Bende 32yim eşyalarını yıkadım utuledim ama çantaya koymadım. İkinci çocuğum bu ağır gidiyor ya bişey hazır değil ne ev ne valiz esya

0 oy
(74 puan) tarafından

31 haftalık olduk bugün eşyalarını yıkadım yarın utulerim dolabına yerlestiririm cantasinida 35 36 haftalık olunca hazirlıcam Allah'ın izniyle sağ Salim kucağımıza alalım 

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

32 haftalık hamilelikte hastane çantası hazırlığına ne zaman başlamalıyım?
32. hafta, hastane çantasını hazırlamak için en ideal zamandır çünkü bu dönemden itibaren erken doğum riski veya ani doğum süreçleri başlayabilir. Çantayı hazırlarken hem kendiniz için gecelik, emzirme sütyeni ve kişisel bakım ürünlerini, hem de bebeğiniz için hastane çıkışı setini, zıbınları ve battaniyeleri mutlaka hazır bulundurmalısınız.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
32 haftalık gebelikte bebek eşyaları nasıl tamamlanmalı?
32. haftada bebek eşyalarını tamamlamak için öncelikli olarak hijyenik ürünlere, yani kıyafetlerin yıkanıp ütülenmesine odaklanmalısınız. Bebek odası mobilyalarının kurulumunu bitirip, bebek bakım çantasındaki temel ihtiyaçların (bez, ıslak mendil, pişik kremi) tam olduğunu kontrol etmek son haftalardaki stresi azaltacaktır.
32 haftalık hamilelikte çanta hazırlığında neler mutlaka olmalı?
32 haftalık hamilelikte hastane çantasında mutlaka bulunması gerekenler arasında kimlik belgeleriniz, tahlil sonuçlarınız, doğum için gerekli kişisel temizlik malzemeleriniz yer alır. Bebek için ise en az 3-4 takım hastane çıkışı, şapka, eldiven, bebek bezi ve battaniye gibi temel ihtiyaçları içeren bir liste hazırlayarak kontrol etmeniz yeterli olacaktır.
32 haftalık hamileyim, doğum öncesi hazırlıklar neden bu dönemde yapılmalı?
32. hafta, vücudun daha fazla yorulduğu ve hareket kabiliyetinin azaldığı bir dönem olduğu için tüm hazırlıkların tamamlanması büyük kolaylık sağlar. Bu dönemde hazırlıkları bitirmek, ilerleyen haftalarda yaşanabilecek yorgunluk ve ani doğum durumlarında hem sizin hem de bebeğinizin ihtiyaçlarının eksiksiz olmasını garantiler.
32 haftalık gebelikte hastane çantası kontrol listesi nasıl oluşturulur?
Hastane çantası kontrol listesini anne ve bebek olarak iki ayrı kategoride hazırlamak en pratik yöntemdir. Anne için lohusa pijamaları, terlik ve hijyen ürünlerini; bebek için ise zıbın, patikli pantolon, eldiven ve battaniye gibi setleri listeleyerek her bir parçanın temiz ve hazır olduğundan emin olmalısınız.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 117 göst.
24 Kasım 2022 Diğer kategorisinde 1tirtil1cicekannesi (1,450 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 155 göst.
14 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cngls (897 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 228 göst.
10 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Edanurkpln (346 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,507,954 soru

24,613,088 cevap

364,182 kullanıcı

...