Kızlar bu aralar iyice y.amuk gibi duruyor sol taraf daha önde bebeğim sol tarafta ondan dolayı mı ve normal mi bu durum
Tek tarafa toplanmış minik annesi normal
Ay içim rahatladı çok sagol canım ya korktum hep solda
Sol tarafi daha cok seviyor demekki💜isme karar verdinmi canim
Ondan o zaman bende diyorum kac gündür niye böyle y.amuk duruyor isim daha karar vermedik ya doğuma 4 ay var anca karar veririm😂
Bizde son ana kadar karar vermedik😂
Erkek isimleri zor ya kızımda eşim koymuştu hemen
Evet bizde zorlandik ,kizlarda hic zorlanmadik
Kız isimleri kolay ondan 🥰
normal canım bebek hareket ettikçe değişik değişik şekillere girer😂
İçim rahatladı sağol canım hep solda beyefendi🥰 kızım da sağ tarafı seviyordu
Ay ne güzel bir his varyaaa😊🤲 sen şimdi anlatınca hamileligim aklıma geldi böyle içimde hareket ediyordu birtarafta toplanıp sıkardi beni ,gün ilerledikçe o sert tekmeleri 🙈 Rabbim hamileliğini güzel eylesin ,güzel geçsin herzaman
Evet canım benimde 2.gebeligim ilkte böyle değildi tedirgin olmuştum o yüzden ve 6 aylık doğdu kızım hamileligimin tadını bile çıkaramadım hicbisey anlamamıştım bunda inşallah güzel geçer ve oğlum inşallah ablası gibi erken gelmez
O tarafta toplanmış canım arada benimde oluyor kaç haftalıksın
19 haftalık oldum canım hep solda o zaman 😂
Olabilir canım benimde kızım şuanda aynısı 28 haftalık oda solda toplanıyor genel olarak 😊
Demek o tarafta daha keyifliler 😂
Çok normal canım bazen bebekler uzun süre tek tarafta toplu kalabiliyor 😍😍 maşallah 🤲ay o his geldi birden çok tuhaf ama güzeldi 🥹
Oh içim rahatladı çocuk aşağıya mi kayıyor acaba dedim annem diyordu sen hep düşüyordun ebe düzeltiyordu😂
Korkma canım Allahın izniyle sağlıka zamanında gelir inşallah 🤲☺️ erken doğum yaptığın için korkun çok normal ama kendinide yıpratma keyfini sür ❤️
İnşallah canım çok sagol🥰
Sanane ya istediği şekle girer 😂Rahat rahat takılıyor bırak işte sağda solda dedikodusunu etme☺️
Benim iç karnım geniş çok çıkmazdı karnım çıkanda hep solda ***** olurdu normal yani
Beyefendinin keyfi yerinde o zaman solda takılıyor hep😂
Son hamilelegim aşırı kötü geçti benim 9 ay bı Allah bilir bı ben olaylar ağrılar hep yattım doğsun diye gün saydım resmen şuan 16 aylık oldu valla zaman geciyo ya tadını cikar
Kıyamam neyseki büyümüş paşa azda olsa duzelmistir sorunlar. Benim de kızım 6 aylık doğmuştu hamileliğim den bisey anlamamıştım umarım oğlum zamanında sağlıkla doğar da
İnşallah zamanında sağlıkla al kucağına.bin şükür şuan iyi yani yürüyüp heryeri karistirmasini saymazsak
İnşallah canım
Sol tarafa toplanmış canım benimkide ikizdi her biri bir tarafta toplanırdi karnım kalp şeklinde olurdu 😂
Ya solu çok seviyor herhalde 😂 hep solda bizimki
Sağlıkla kucağına alırsın inşallah evet bebekler sevdiği yere toplanıyor hep ☺️
Sağol canım akşam bakıyorum başka yerde sabah yine solda 😂
1,497,257 soru
24,457,961 cevap
354,463 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın