Güne sıkıldığğğmmm 🫨 diye başlayan çocuuumu oyun parkına getirdim kocayıda işe bıraktım Allah nasip ederse bir saat kafa dinlicem. Şükür tatil bitiyor diyecektim kiii beslenme tantanası ve servis analığı mesaim aklıma geldi 🙄 yarınki beslenmemiz sarma tatil gününün son golüde o oldu daha onu sarcam eve gidince ayyy ayyy
Sizden ne haber bakalım 🌸
Tipik sıkıcı Pazar nedense bugün hiç yapmak istemiyorum Pazar bende tatil yapıyorum 🥲
Pazar bende hep koşturma oluyo ya
Bende hamur yogurdum poğaça yapacağım ama yarın hastaneye gideceğimiz için okula yollamıyacağım salı gününe hazır olsun dedim
İkinizede kolay gelsin bitmişi nasıl merak ettim
Benim ki henüz bitmedi, ama çanta yapmayı düşünüyorum, bakalım.
Çanta sevdası bende de varr gecen makrome ipinden büyük düz sıkı iğneli çanta yaptim fermuar bulamadım aksi gibi yarım kaldı sizinki delikli ya astar dikecek misiniz içine acaba merak ettim bide kızlara ayicikli çanta ördüm 😄çok seviyorum böyle biseyler uretmeyi
Çok teşekkür ederim inşallah bitırebilirsem paylaşırım
@Yumurtabitmis düz model olduğu için başladım bende 8 motifle oluyor elimdeki ipleri değerlendirmek istedim bakalım nasıl olacak 🤗
@crocus flower iplerin çok tatlı, çok güzel olacağı kesin.
@Peripellaaa evet astar da yapacağım. Delikleri olsa da olmasa astar şart bence, diğer türlü temizliği de zor oluyor. Yazlık kıyafetlere böyle triko çantalar çok hoşuma gidiyor 😊
Hem regl ağrısı hem belden rahatsızım evi üsten topla yemek yap tatlı yap bittim ben yarın 3 tane öğrenci okula belki ozaman kafa dinlerim tabi 2 yaş bicirik rahat birakirsa
Ay Allah kolaylık versin
Yarın okul başlıyor çok heyecanlıyız ( dermişim )
Sorma sorma bende 🙄
Afiyet olsun ıyı dınlenmeler
Dun bır gaflete dusup hıc yapmayacağım brsey yaptım ve suan onun ceremesını cekıyorum
Tunık arıyorum kendime boyle uzun ama sade ve şık kalıtelı🤣🤭
Sağol kuzum
Hayrola ne yaptın
Ande tesettüre bak takım eklemişlerdi
Dışarıda da kahveyi, çay bardağında mı veriyorlar 🤔 Ben de kahve içeyim dedim. Üstümde dünden kalan yorgunluk var da 🙂
Evet koyu aslında her çeşit satılıyor açık orta koyu ama tercih ettiğimiz koyu
adını unuttum tarihi bir kahveci vardı, yıkıldı depremde. orda içmiştim o acı kahveden baya güzeldi
Affan mı
evet evet oydu
Açıldı tekrar ama eski atmosferi yok
kahve sevgimiz belli bardaktan 😅
Kahve aşkımız sorgulanamaz afiyet şifa olsun ikilemdeyim tatil bitiyor diye sevinsemmi üzülsemmi 🙄😅
okul iyi oluyor da dediğin gibi beslenmesi getirmesi götürmesi hepsi ayrı mesai
Ay böyle kahve içmeyi bı ben mi sevmiuom acaba herkes çay bardagiyla iciyo ben fincanda içerken tad alıyom çay bardagi sevmiyom😄😄
Bende fincanda tad alamıyorum pek 😅 alışkanlık galiba
fincan ne tek yudumda bitiyor 😂 utanmasam kupada içecem😂😂
Afiyet olsun canım bizde 10da uyandık eşim izinliydi hazırlanın dışarı çıkalım dedi kafeye gittik kahvaltı yaptık sonra alışveriş yaptık biraz yürüdük biraz iyi geldi hamileyim yürümek iyi oluyor arada eve geldik kızım orda yememişti evde biseyler yedirdim sonra kaşımı bıyıgımı ağdayla aldım watsons dan almıştım ağdayı 70 tlye beklediğimden iyiydi az önce de yemek yedik kahve içiyorum şimdi 🥰
Afiyet olsun 🌸
Sağol canım 🥰
Ay o beslenme derdi beni benden alıyo yeminle ya
Ya birde öyle şeyler yazıyorlarki bazen sinir oluyorum
Bizde Allah'tan liste yok ama o dert yetiyo Allah'tan haftada bir gün kantin günleri okulda corba pişiyor çorba içiyorlar
Bende çocuk odasını toparladım kıyafetler birbirine girmiş kızlar alt üst etmiş her yeri bitmis durumdayım canım kaçtı valla anlık mod😂
Ah bu kızlar benim kızımda aynı habire kıyafet deniyor dolap hallaç pamuğu
Afiyet olsun 🤗
Bizde bugün tatil sonu babamın bahceye gittik ilk öğlen iyiydi hava sonra baya soğudu saat 4 gibi mangal yaktık yedik 6 gibi çıktık yola şimdi evde çay demlicem içim ısınsın
Yarın 3 çocuk okullu . Nys ki doydum uykuya tatilde 😁 artık isyan etmeden kalkarım 6 da
Sarma nedir Allahını seversen her pazartesi sarmamı koyuyorsunuz🤦🏻♀️
Allah kolaylık versin yok şükürki her pazartesi sarma değil ama listemizde içli köfteden kaygaz böreğine lahmacuna kadar herşey var
Sabahtan 2 kahvemi içtim. Öğlen uykusuna oğlumu yatırdım uzanacagim ben de 1😄
Afiyet olsun benimkide akşam uykusuna yatacak birazdan 😅
kıza duş aldırdım yarın aşısı var bakalım uyudu şimdi kalkıp ortalıgı toplayıp uyuycam ınsallah
1,496,951 soru
24,453,699 cevap
354,203 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın