0 oy
287 göst.
önce Diğer kategorisinde (11,348 puan) tarafından

Güne sıkıldığğğmmm 🫨 diye başlayan çocuuumu oyun parkına getirdim kocayıda işe bıraktım Allah nasip ederse bir saat kafa dinlicem. Şükür tatil bitiyor diyecektim kiii beslenme tantanası ve servis analığı mesaim aklıma geldi 🙄 yarınki beslenmemiz sarma tatil gününün son golüde o oldu daha onu sarcam eve gidince ayyy ayyy 

Sizden ne haber bakalım 🌸

image

13 Cevaplar

0 oy
önce (3,501 puan) tarafından

Tipik sıkıcı Pazar nedense bugün hiç yapmak istemiyorum Pazar bende tatil yapıyorum 🥲

image

önce (11,348 puan) tarafından

Pazar bende hep koşturma oluyo ya 

-Reklam-
0 oy
önce (74 puan) tarafından

image

motifli hırka yapmaya başladım inşallah bitirebilirim 🫡

Bende hamur yogurdum poğaça yapacağım ama yarın hastaneye gideceğimiz için okula yollamıyacağım salı gününe hazır olsun dedim 

İkinizede kolay gelsin bitmişi nasıl merak ettim 

önce (4,491 puan) tarafından

Benim ki henüz bitmedi, ama çanta yapmayı düşünüyorum, bakalım. 

önce (1,446 puan) tarafından

Çanta sevdası bende de varr gecen makrome ipinden büyük düz sıkı iğneli çanta yaptim fermuar bulamadım aksi gibi yarım kaldı sizinki delikli ya astar dikecek misiniz içine acaba merak ettim  bide kızlara ayicikli çanta ördüm 😄çok seviyorum böyle biseyler uretmeyi

önce (74 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim inşallah bitırebilirsem paylaşırım 

@Yumurtabitmis düz model olduğu için başladım bende 8 motifle oluyor elimdeki ipleri değerlendirmek istedim bakalım nasıl olacak 🤗

@crocus flower iplerin çok tatlı, çok güzel olacağı kesin.

@Peripellaaa evet astar da yapacağım. Delikleri olsa da olmasa astar şart bence, diğer türlü temizliği de zor oluyor. Yazlık kıyafetlere böyle triko çantalar çok hoşuma gidiyor 😊

0 oy
önce (753 puan) tarafından

Hem regl ağrısı hem belden rahatsızım evi üsten topla yemek yap tatlı yap bittim ben yarın 3 tane öğrenci okula belki ozaman kafa dinlerim tabi 2 yaş bicirik rahat birakirsa

Ay Allah kolaylık versin 

0 oy
önce (26,879 puan) tarafından

Yarın okul başlıyor çok heyecanlıyız ( dermişim ) 

Sorma sorma bende 🙄

0 oy
önce (512 puan) tarafından

Afiyet olsun ıyı dınlenmeler

Dun bır gaflete dusup hıc yapmayacağım brsey yaptım ve suan onun ceremesını cekıyorum 

Tunık arıyorum kendime boyle uzun ama sade ve şık kalıtelı🤣🤭 

Sağol kuzum 

Hayrola ne yaptın

Ande tesettüre bak takım eklemişlerdi 

0 oy
önce tarafından düzenlendi

Dışarıda da kahveyi, çay bardağında mı veriyorlar 🤔 Ben de kahve içeyim dedim. Üstümde dünden kalan yorgunluk var da 🙂

Evet koyu aslında her çeşit satılıyor açık orta koyu ama tercih ettiğimiz koyu 

önce (9,673 puan) tarafından

adını unuttum tarihi bir kahveci vardı, yıkıldı depremde. orda içmiştim o acı kahveden baya güzeldi 

Affan mı 

evet evet oydu

Açıldı tekrar ama eski atmosferi yok 

0 oy

image

ben de kaynanamlardayım. görümcem gidecek, tatil bitiyor. benim de tatil bitiyor 😂 görümcem burdayken tatildeyiz 😅

kahve sevgimiz belli bardaktan 😅

Kahve aşkımız sorgulanamaz afiyet şifa olsun ikilemdeyim tatil bitiyor diye sevinsemmi üzülsemmi 🙄😅

okul iyi oluyor da dediğin gibi beslenmesi getirmesi götürmesi hepsi ayrı mesai 

Ay böyle kahve içmeyi bı ben mi sevmiuom acaba herkes çay bardagiyla iciyo ben fincanda içerken tad alıyom çay bardagi sevmiyom😄😄

Bende fincanda tad alamıyorum pek 😅 alışkanlık galiba 

fincan ne tek yudumda bitiyor 😂 utanmasam kupada içecem😂😂

0 oy
önce (1,220 puan) tarafından

Afiyet olsun canım bizde 10da uyandık eşim izinliydi hazırlanın dışarı çıkalım dedi kafeye gittik kahvaltı yaptık sonra alışveriş yaptık biraz yürüdük biraz iyi geldi hamileyim yürümek iyi oluyor arada eve geldik kızım orda yememişti evde biseyler yedirdim sonra kaşımı bıyıgımı ağdayla aldım watsons dan almıştım ağdayı 70 tlye beklediğimden iyiydi az önce de yemek yedik kahve içiyorum şimdi 🥰

Afiyet olsun 🌸

önce (1,220 puan) tarafından

Sağol canım 🥰

0 oy
önce (2,535 puan) tarafından

Ay o beslenme derdi beni benden alıyo yeminle ya 

Ya birde öyle şeyler yazıyorlarki bazen sinir oluyorum 

önce (2,535 puan) tarafından

Bizde Allah'tan liste yok ama o dert yetiyo Allah'tan haftada bir gün kantin günleri okulda corba pişiyor çorba içiyorlar 

0 oy

Bende çocuk odasını toparladım kıyafetler birbirine girmiş kızlar alt üst etmiş her yeri  bitmis durumdayım canım kaçtı valla anlık mod😂

Ah bu kızlar benim kızımda aynı habire kıyafet deniyor dolap hallaç pamuğu 

0 oy
önce (6,552 puan) tarafından

Afiyet olsun 🤗 

Bizde bugün tatil sonu babamın bahceye gittik ilk öğlen iyiydi hava sonra baya soğudu saat 4 gibi mangal yaktık yedik 6 gibi çıktık yola şimdi evde çay demlicem içim ısınsın 

Yarın 3 çocuk okullu . Nys ki doydum uykuya tatilde 😁 artık isyan etmeden kalkarım 6 da

Sarma nedir Allahını seversen her pazartesi sarmamı koyuyorsunuz🤦🏻‍♀️

Allah kolaylık versin yok şükürki her pazartesi sarma değil ama listemizde içli köfteden kaygaz böreğine lahmacuna kadar herşey var 

0 oy
önce (4,846 puan) tarafından

Sabahtan 2 kahvemi içtim. Öğlen uykusuna oğlumu yatırdım uzanacagim ben de 1😄

Afiyet olsun benimkide akşam uykusuna yatacak birazdan 😅

0 oy
önce (434 puan) tarafından

kıza duş aldırdım yarın aşısı var bakalım uyudu şimdi kalkıp ortalıgı toplayıp uyuycam ınsallah 

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 703 göst.
30 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,763 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 702 göst.
0 oy
44 cevap 1,715 göst.
26 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde BURSALI& (1,511 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,371 göst.
5 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde 2prensannesi1 (2,520 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,496,951 soru

24,453,699 cevap

354,203 kullanıcı