kızlarımın ahı tuttu sanırım
emzikleri ısırıp ısırıp kopardıkları için kzıyordum
oğlumun biberonunu yırtmışım farketmeden 😅
çocuğu taşırken bazen biberonu ısırıp alıyordum yanıma… kenarından yırtılmış azıcık
yeni biberon emziği aldım 😅
ama kızlara bir daha emzik almayacağım onların vukuatları bir değil iki değil.. benim daha bir kere oldu 😅
😂😂😂😂😂
kac yasindalar tek yumurtami cok merak ettim kizlarini
🤣 cok hos yaa isimleri ne
isim söyleyesim hiç gelmiyor ya burada sanki tanıdıklar çıkacakmış gibi geliyo
buranın anonimliğini seviyorum da
ozelden soyle 🤣
iki kişinin bildiği sır değildir 😅
puhahha ama fazla acik verdin ikiz kiz 3 yas 1 oglan falan taniyan tanidi zaten🤣
3 yaşına kadar emziklerini inşallah biraktiririm çok büyük oluncaya ağzında yakışmıyor
amin inşallah 🙏
bizim bunlar son emzikler şuan yaralı 5 emziğimiz var. bunlar bitince başka almicam artık
Benim oğlumda çok seviyor biri elinde biri ağzında bile geziyor 😂 bakalim 1 yasinda 2 yaşına kadar eğlensin sonra yavaş yavaş cekcem elinden
Bende geçen yıkarken parmağımı çok sokmuşum yırtıldı 😅
geçmiş olsun sana da nasıl pahalılarmış bide ya
300 lira verdim
Hangisi canım benimki Philips Avent 600 TL verdim 2li
mamajoo benim de
Benim kızım kabul etmedi ya chicco felanda denedim en son Philips Avent kabul etti oğlumda emzikte onu kabul ettiği için almıştım direk
Benimde iki yaş var biberon başlığı bırakmıyor delik deşik ediyor bazen meyva suyu içiyor bide sabah kahvaltida alıştı çay ver diyip duruyor vermeyince sofrayi burnumdan getiriyor 1 yemek kaşığı çay koyup üzerine ılık suyla veriyorum Allah'tan kanıyor ama biberon dan yana dertliyim bende bir an önce bırakması lazım oysaki ne güzel birsuru ona uygun. Bardak ve ssuluk aldım
hadi dua edelim de hepsi bıraksın inşallah
(oğlum hariç o daha minik)
1,497,077 soru
24,455,501 cevap
354,299 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın