0 oy
215 göst.
önce Diğer kategorisinde (99 puan) tarafından

kızlar 36 haftalık hamileyim ağrılarım çok sık oluyor bide doğuma az kaldı randevu bulamıyorum ama hastaneye de gitmek istiyorum genel bı kontrol için acaba yarın randevusuz gitsem bakar mı ya acilden gidince direk Doğumhaneye alıyorlar orda da hiç ultrasona fln bakılmıyor ben doktorun bakmasını istiyorum 

9 Cevaplar

0 oy
önce (9,715 puan) tarafından

son haftalarda alıyorlar diye biliyorum 

önce (99 puan) tarafından

ay bziim buradaki doktorlar çok tuhaf kapıda dogursan da randevu diyo yarın gidip şansımi deniycem bklm 

-Reklam-
0 oy
önce (456 puan) tarafından

devlette 35.haftadan sonra randevusuz bakılıyor dıye bılıyorum ben 35inci haftadan sonra hep randevusuz gittim ilk nst cektir sonra tansiyonuna baktır gıt doktorun yanına de benım haftalık kontrolum vardı sıra bulamadım falan kagıt verıp sıra actırıyorlar 

ay teşekkür ederim yarın deniyim 

önce (456 puan) tarafından

rica ederim canım sag salim kucagına alırsın inşallah 🥰 bu gunler zor gecıyor ama gecıyor elbet 

hemde çok zor ya

0 oy
önce (1,568 puan) tarafından

Sabah erken gidersen randevu alamıyorum dersen sıra veriyorlar 

burda öyle değil ya sıra vermiyo direk doktorun kapısına gitmem lazim

0 oy
önce (6,449 puan) tarafından

Qxildede bakıyorlar gerekirse nstye bile sokuyorlar

nts evet bakıyorlar ama doğumhanede doktor bakmıyo yani ebeler stajyer fln bakıyor bn ultrason istiyorum çünkü en son bna bebeğin karın çevresi küçük dedi haftasına göre iki hafta geride öyle devam ederse erken doğuma alırız dedi o yüzden gidicektim ama randevu yok doktor bakmalı 

önce (6,449 puan) tarafından

Canim ben bir kere devlette gittim gece bir ağrı hisetmistim orda ultrasyondada baktılar alttan kontrol yapacaklardı ben yaptirmadim sadece nsteyede bağlıyorlar yani randevu bulamazsın böylede yapabilirsin

0 oy
önce (4,245 puan) tarafından

Karnımda Ağrı hissettiğim de gittim acilden hep baktılar ultrason ile hem şehir hem araştırma hastanesinde 

burda nie öyle bişey yok yaaa delircem bazen hiç bıkmadan gönderiyorlar

0 oy
önce (4,039 puan) tarafından

Hastanenin acil kadın doğumu var mı yoksa bakmayabiliyorlar bende 35. Haftada sancım başlamıştı 2 hastane aradım kadın doğum acil yok diye bakamadılar şehir hastanesnde kontroldeydim zaten uzak diye gitmek istememiştim en sonu bi tuhaflık var diye gittim acilden baktılar herşeyime doğum yaptım zaten o gün sancım varmış meğersem 

ay 35 TE mi doğum oldu

Evet canım şimdi 8 aylık oldu şükür 🤲 13 gün felan küvezde kaldı 

az kalmış çok şükür ki ay bilmiyorum bebeğime biran önce kavuşmak istiyorum ama daha erken die de korkuyorum yaşama şansı için 

Çok şükür canım 🤲canım Allahın izniyle şuan doğsa bile yaşama şansı yüksek belki küveze bile girmeden atlatır sadece insan zamanında doğsun istiyor 

0 oy
önce (113 puan) tarafından

Almiyo canim bizim burda dogum hastanesi var ora bakiyor acil olursa onun harici diger hastaneler bakmiyo ya şehir hastanesi yada dogum 

çok kötü ya nie böyle 

0 oy
önce (774 puan) tarafından

Ben kızıma hamileyken devlet Hastanesi'nde doktora kontrole gidince son haftalarda hep bu kaşeli kağıt isterdim dr umdan acil durumda randevu bulamıyorum diye oda saolsun verirdi son haftalarda hep sabah 8 gibi gider o kağıtla Dr çağırdı diye giriş yapardim

0 oy
önce (2,172 puan) tarafından

Her hastane öyle mi bilmiyorum ama ben 36 dan sonra kontrollere randevusuz gittim sıra da bulamadığım için doktor içeriden sıra veriyordu 

Mecburiyetin var yaparlar diye düşünüyorum benim doktorum kendisi demişti siz hamile olduğunuz önceliklisiniz sıra almakla uğraşmayın diye 

bizim buradaki doktorlar çok çok kötü kapıdan kovuyolar sinirlenince kalkıp gidiyorlar bağırıp çağıryolar öyle aşağlıyorlar ki insanları çoğu hasta çıkıp gidiyor 

Öyle doktorlar da var malesef keşke hepsi iyi davransa bana da bir kere denk gelmişti hemen değiştirdim 

öyle bı yerde yaşıyorum ki bildim bileli hep doktor sıkıntısı var koca memleket bir doktor oda sinir küpü 

Çok merak ettim nerde yaşıyorsunuz 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 147 göst.
20 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (628 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 159 göst.
30 Aralık 2023 Diğer kategorisinde Pembevisnee (2,922 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 237 göst.
2 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu