Kızlar kahve köşeniz var mı
Varsa görsel atabilir misiniz
Tasinacagim evde iki tane tezgah var bir tarafına kahve köşesi istiyorum nasıl yapılabilir acaba
Benim yok hiç merak duyup heves etmedim. Gereksiz bir detay.
Kahve köşesi ne ya? Elektrik elektronik aletlerini koyacağın guzel şık bir alan olabilir yaptırırsın da kahve köşesinin anlamı ne? Neyin ihtiyacını karşılıyor? Gereksiz bir özenti kimse kusura bakmasın
Aklımdan gecenleri yazmışsın hemfikirim senle çok saçma geliyor
Senin adına sevindim. Popüler kültürün yön verdiği insanlardan değilsin diye anlıyorum :)
Yapılan kahveyi storiye atmak için yapılan arka plan çalışması gibi gibi birşey 🤭😂
Ay hayır hiç bir zaman populeritenin kölesi olmadım . Hiç bir akıma da uyumadım :) Gereksiz gelen şeyleri yapmam
Benim yok ama bende yapmayı çok istiyorum
Ama nasıl yapacağımı bilemiyorum ya
Bence taşındıktan sonra güzel bir fikir bulursun
İnşAllah cnm
Yok ama çok istiyorum
Bende çok istiyorum
Henüz kendi evimize yerlesmedik diye erteledim onu
Peki aklında bir fikir var mı
Ben kahve köşesi için balkonu düşündüm cam balkon olduğu için mutfaktan daha kullanışlı olur bence oturup birşeyler içmek için
Anladım cnm
Ah keşke bende çok özeniyorum ama mutfağım bit pazarı gibi
İnşAllah daha güzelleri nasip olur cnm
Yok ama yapmayıda dusunmuyorum mutfagı yapacagım vakıt degısık bır kose yapmayı dusunuyorum insallah ıstedıgım sekılde olud
Benim böyle şuan. Kahve köşesinin sağındaki dolap yoktu onu sonradan koyup kulplarını ben taktım aynı olsun diye. Ama normalde soldaki benim
Rabbim enn güzellerini sana nasip etsin inşallah. Benim hayallerimde bile yoktu böyle bir mutfak. Sabır ettim şükür hayal ettiğimin aynısı oldu. Sende sabret istediğin gibi olur inşallah ♥️
İnşallah canım inşallah inşallah 🤲valla canım inan sabrediyorum,geniş balkon görünce mutfak görünce okadar içleniyorum ki Rabbim inşallah nasip eder ,bu mübarek günde banada dua et kardeşim ❤️
Valla geniş balkon benim de hayalim. Hep evim olsundu şimdi evim oldu şükür 1 buçuk yıldır. Şimdi daha büyük mutfak daha geniş balkon. İnsanoğlu çok nankörüz valla. Rabbim hayal ettiğini önüne getirsin inşallah.♥️🙏🏻
Valla istedikce istiyoruz doğru söylüyorsun valla oturdugum evden biraz daha büyük olsa mutfağım yeterdi Rabbim nasip edecek biliyorum 🤲 sağol kardeşim
Benim de tasinacagim evde iki tezgah var yapsam olur herhalde
Mutfağın da çok güzel cnm güzel günlerde güle güle kullan
Yaa çok hoşuma gitti askıda ki trendyolda bulabilir miyim acaba
Bilmemki canım valla . Bi bak bakalım .
Çok teşekkür ederim canım
Rica ederim. Bu arada kavanozlar hepsi Sarelle kavanozu 😂 baharat takımı almam genelde
Reçellik vardı onuda baharatlık yaptım .
Ne güzel cnm.geri dönüşüm ;) güzel duruyor ama
Makinalarim hepsi texgah ustunde canim baska bisi yok
Anladım cnm teşekkür ederim
Ama sarmadiklar buyutuyorum sarkan saksidan onlari yazin kucuk saksiklara alip boyle aralarina fincan falan koymak isterim gri beyaz seklinde radio nostaljik kahvelerim sunumluklarim cicekler falan
Cok kahve sevmem ama yapmayi dusunuyorum renk katsin bana iyi hissettirsin diye insanlar ve hayat yeterince bunaltici 🤣
Evet çok hoş ama nasıl yapacagim onu bilemedim
Benim yok hiç de düşünmedim çünkü kahve sevmem. Annem gelince o yaparsa içerim.
1,497,330 soru
24,458,819 cevap
354,502 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın