0 oy
242 göst.
önce Aile & Aşk kategorisinde (13 puan) tarafından

Kızlar yerlesik kanama  nasil olur bunu yaşayanlar yazabilirmi kan gibi alışkanmi yoksa sünen biseyemi benziyor kac gun sürüyor ne kadar kan geliyor bide idrar enfeksiyonumu zvarken regl olunca az mi geliyor yaşayanlar yazabilirmi lutfen

6 Cevaplar

+1 oy
önce (1,516 puan) tarafından

az geldi kahve tonlarında peçete ile silince

-Reklam-
+1 oy
önce (15 puan) tarafından

Benim yerleşme kanaması açık pembeydi çok akmadı

önce (13 puan) tarafından

Kaçıncı haftada geldi cnm kanama

önce (15 puan) tarafından

İlk aylardır canım tam hatrlamıom

0 oy
önce (185 puan) tarafından

Kahve gibi camurumsu silince gelen çok gelmez yani üç gunde sürer tek sefer de gelir idrar yolu enfeksiyonunda evet kanama yanma olur

Idrar enfeksiyonunda regl oldum galiba onula alakası varmidir ondan koyu ve az gelmis olabilirmi

önce (185 puan) tarafından

İlaç vs kullandiysan evet o etki eder canim

Yani cnm yerlesme kanamasi varsa kac gunluk haftalık olmuş oluyor

0 oy
önce (82 puan) tarafından

Yerleşme kanaması mıydı bilmiyorum ama ben oglumda üzerine adet görmüştüm zaten kendi adetim 3 gün sürer onda da 3 günlük bir kanama yaşamıştım 12 ay önce de doğum yaptığım için tam olarak anlayamadım ilk adet miydi yerleşme kanaması mıydı ama sanırım yerleşme kanamasıydı tabii ilk adet olması nedeniyle kahverengi ağırlıktaydı

0 oy
önce (16,229 puan) tarafından

Kan gibi değildi benim adet başı ya da sonunda olan kahverengi akıntı gibiydi iki gün peçeteye geldi devamı olmadı adetten 4 gün kadar önce geldi 

Sadece silincrmi geldi cnm ben pet takmıştım biraz biraz geldi

önce (16,229 puan) tarafından

Benim lavaboda silince geldi canım iki gün ped kadarlık değil 

Hmm anladim cnm

0 oy
önce (1,455 puan) tarafından

Benim adet im 5 gün falan geçti sonra peceteyle sildigimde kahverengimsi bı leke geldi bitti bı kere geldi öyle sürekli gelen bişey değil benimki öyle olmuştu akışkan sunen biseyde değildi benimki sadece peceteye sildigimde kahverengi leke olarak geldi bidaha da girmedim 

İlgili sorular

+2 oy
9 cevap 698 göst.
7 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Pakize333 (8,472 puan) tarafından soruldu
+6 oy
20 cevap 576 göst.
3 Nisan 2025 Diğer kategorisinde NuReLLa -_- (36,165 puan) tarafından soruldu
+4 oy
24 cevap 869 göst.
+1 oy
10 cevap 697 göst.
13 Şubat 2025 Güzellik-Bakım kategorisinde Yaralibikiz (145 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,171 soru

24,456,676 cevap

354,379 kullanıcı

...