Kızlar yerlesik kanama nasil olur bunu yaşayanlar yazabilirmi kan gibi alışkanmi yoksa sünen biseyemi benziyor kac gun sürüyor ne kadar kan geliyor bide idrar enfeksiyonumu zvarken regl olunca az mi geliyor yaşayanlar yazabilirmi lutfen
az geldi kahve tonlarında peçete ile silince
Benim yerleşme kanaması açık pembeydi çok akmadı
Kaçıncı haftada geldi cnm kanama
İlk aylardır canım tam hatrlamıom
Kahve gibi camurumsu silince gelen çok gelmez yani üç gunde sürer tek sefer de gelir idrar yolu enfeksiyonunda evet kanama yanma olur
Idrar enfeksiyonunda regl oldum galiba onula alakası varmidir ondan koyu ve az gelmis olabilirmi
İlaç vs kullandiysan evet o etki eder canim
Yani cnm yerlesme kanamasi varsa kac gunluk haftalık olmuş oluyor
Yerleşme kanaması mıydı bilmiyorum ama ben oglumda üzerine adet görmüştüm zaten kendi adetim 3 gün sürer onda da 3 günlük bir kanama yaşamıştım 12 ay önce de doğum yaptığım için tam olarak anlayamadım ilk adet miydi yerleşme kanaması mıydı ama sanırım yerleşme kanamasıydı tabii ilk adet olması nedeniyle kahverengi ağırlıktaydı
Kan gibi değildi benim adet başı ya da sonunda olan kahverengi akıntı gibiydi iki gün peçeteye geldi devamı olmadı adetten 4 gün kadar önce geldi
Sadece silincrmi geldi cnm ben pet takmıştım biraz biraz geldi
Benim lavaboda silince geldi canım iki gün ped kadarlık değil
Hmm anladim cnm
Benim adet im 5 gün falan geçti sonra peceteyle sildigimde kahverengimsi bı leke geldi bitti bı kere geldi öyle sürekli gelen bişey değil benimki öyle olmuştu akışkan sunen biseyde değildi benimki sadece peceteye sildigimde kahverengi leke olarak geldi bidaha da girmedim
1,497,171 soru
24,456,676 cevap
354,379 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın