Mübarek gün şu postu açmak istemezdim artık bıktım yemin ederim eşimin her gün aynı teklif de bulunmasından şöyle bir günde bile ısrar ediyor şimdi tartıştık salon da uyuyor çocukla ben yatak odasında
P.orno bağımlısı kaç kere banyoda birşeyler yaparken duydum chat sitelerine üye olmuş baska kadınlarla karşılıklı fotograflasma yapmışlar aldırış edip yüzüne vurmadım belki düzelir dedim yok düzelmiyor aksine daha da kötüye gidiyor ama bu son ısrarları yetti beraber izlemek istiyor değişiklik olsun anlık birşey zaten dedi bende kavga ettim böyle bir günde bunu benden nasıl istersin küfürler etti yattı zibardi şimdi pislik kızlar sizce bu durumu ailesine söylemeli miyim
Azmış artık böyle bir gün de bile yani
Bak bacım bu adam yarın birgün size ortak getirir şu cuckold swinger olaylarını duymuştum şok oldum çünkü normal bir erkek eşini sevdiğini kıskanır seviyorsa ama senin ki konya ovası mübarek başkalarını izleyip banyoda kendini tatmin etmesi. Filan hiç normal insan sınıfında değil bilgin olsun imkanın varsa boşan bence
Ay Allah korusun düşüncesi bile ürkütücü boşanabilirim ailem destekler bunun durumlarıni anlatsam
Kendı ızlemesı gectım mübarek gun dedıgın gibi senı niye günaha sokmaya calısıyor istediği birlikte olmaksa izlemeden olmuyomuymus bode haklı gıdı kufur eıyor
Aynen öyle yani günahların affoldugu bir günde adam ters tersi iyice günaha giriyor ve beni de ortak etmeye çalışıyor günahlarına ruh hastası işte başkasını izlemekten keyif alıyor
Allah ıslah etsin
Amin canım Amin
Söyleyecek söz bulamadım aileye yansıtılacak kadar büyük Bi olay hemde Bi o kadar söylenmeyecek kadar acı ve utanılacak annesi eğerki anlayacak birisi ise annesini de dinleyecek biri ise annesine söyle baktın daha da kötü oldu babasına söyle bu iş zina Allahım sana doğru yolu göstersin kardeşim benim düşüncem budur sakin kal heleki çocuk ta varsa.. Diyecek başka bir şey bulamadım gerçekten
Yemin ederim aynı düşüncedeyim söylesem yüzüm kızarır söylemesem içim sogmaz amin Allah razı olsun canım hayırlı kandiller
Allah ıslah etsin gerçekten bunlar nasıl nefis taşıyolar normal de zaten çirkin bir davranış ama böyle bir günde de ne biliyim diyecek birşey bulamıyorum utanmıyor mu başkalarının birseyleri izlemeye ve sana izletmeye birde beraber izlemek ? Bence kork bu adamdan aklıma götü şeyler geliyor
Amin inşallah ıslah eder rabbim su günlerin yüzü suyu hürmetine
3 gün once hesap açıp ilk bu tarz bir soru sormak burdakileri platformu vs bilmeden değişik geldi ben kendimi hatırlıyorum önce ne nedir diye öğrenip 1-2 ay sonra yazmıştım sorumu haaa eski kullanıcı isen sahte hesaptan yazarsan bilemem
Benim burada 2022 de hesabım vardi giriş yapamadım
Alışmış kudurmuştan beterdir malesef ne yaparsa. Yap alışmış Bi kere hayata bırakmaz
:( şeytan artık ete kemiğe bulanmış malesef Allah yardımcın olsun inşallah
İnşallah düzelir gerçekten artık çekemiyorum sen öyle diyince de ne biliyim biraz kötü oldum düzelme olmaz mı
O göz zinasıdır maalesef ayrılmak çok zor. Bnm Bi tanıdığım vardı eşimde böyleydi kadın peder tarafına şikayet etmişti peder tarafı geline demişti sen hiç utanmıyormusun eşini doyuramadığın için hep gözü dışarıya kayıyor falan çok büyük kavga olmuştu malesef o gelin artık susmuştu ve çok pişman söylediği için
Ay inanmıyorum yaş birde kadını suclamislar o da deseymis ya çeşke doyuracak kişiliğe sahip değil diye utanmaz ailesi demek ki
Evet malesef Bi kere bana anlatı şok oldum ama kaç yıl önceydi şimdi nasıl hiç bilmiyorum
Çocuğun var mı bacım
Evet var 4 yaşında oğlum var
Arkamda duran bir ailen varsa arkana bile bakma sapitmis bu
Ailem elhamdülillah arkam da durur bunun pisliklerini anlatsam çocuğuma kıyamıyorum ondan yoksa bir dakika bile durmam
Allah yardımcın olsun bacım
Allah razı olsun canım
Sen geçen gün pis şeyler izledim eşim gördü evi terk etti diye post açan sahis degilmisin kızlar ne çabuk unutuyonuz ya dalga geciyor yada erkek bu
Hayır benim ilk sorum burada eşim sürekli ters cevaplar veriyor ve beni dalgaya alıyor diye post açmıştım
erkeklerin yüzde 90 o izliyor malesef çoğu gizli çoğunun da eşi biliyordur bunun önüne gecemezsiniz kendi nefsini kendi yenmesi lazım ama böyle mübarek bir gecede de istediği çok kötü kendi şeytana uyuyor da seni neden günaha sokuyor
Bence sen bunu direkt bosa cok ciddiyim.Bu sadece aldatmiyor bildigin sapik kusura bakma
1,497,123 soru
24,456,182 cevap
354,338 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın