nasılsınız hanımlar?
anacağzım yoktu 1.5 aydır geldi, bugün bize gelecekler yemek hazırlığına girişmeden kahve içeyim dedim.
menümde
kıbrıs köftesi
dövme pilavı
mercimek çorbası
salata
yoğurtlu köz biber olacak
sizde neler var
ayyy miss gibi eline sağlık, olsa yerdim vallahi😍😍
Sağol canım Keşke komşu olsaydık da uzatsaydım sana
Közlenmiş patlıcanim var sarımsakla kavuracam onu. Dünden de 1 tabak kadar tavuk tavam artmıştı ısıtır beraber yeriz
yoğurtta koy alinazik gibi olur 😋
öksürme şikayet ile gittik işte hafif bronşit, kanında da infeksiyon çıkmış
ah yavrum benim inşallah çabuk atlatır. bu soğuklarda kapalı yerde dura dura hastalıklar arttı
İnşallah canım sağ ol ❤️
Geçmiş olsun dikkat etmek lazım çocuklar için hastalık havası valla
teşekkür ederim canım, aynen valla dün acil bebek doluydu hepsinde öksürük falan , allah yavrularımızı korusun ya
Çok şükür canım boğazım biraz ağrıyor gibi bakalım inşallah hasta olmam
Afiyet şifa olsun sana da şimdiden ellerine kollarına sağlık azcık işlerim kaldı bende bitirip bir kahve içerim inşallah akşam yemeğine de eşim balık alacam dedi yemekte ondan artık ben karışmam 😊
balık iyi de tavuk suyuna çorba yap iç iyi gelir boğazına
geçen hafta benim de boğaz gitti bir çorbalardan falan kendime geldim
Balıktan zaten tiksiniyordum bu aralar tavuktan da tiksiniyorum o kadar sevmeme rağmen kokusu beni mahf ediyor bakalim olmadı eşim gelince artık ona söylerim yapar
ben de hamileyken tavuktan çok tiksinmiştim
Dünden yemegim var bugun evi toparlicam biraz katlanmasi gereken camasirlarim var 2 gundur spor yapmiyorum onu yapicam karnim agriyordu sukur gecti bugun daha iyiyim
şu çamaşır katlama işinden gına geldi ya🤦🏼♀️ perdeleri yıkar cam silerim, her gün banyo yıka de yıkarım ama çamaşır katlamak 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Gunaydin kahveyi içtik bitti😁
Aksama balık yapacagim
bayadır balık yemiyoruz biz de eşimi diyeyim de alsın özledim😂
Kızı kaynanaya gonderdim yataga geçtim birazdan kalkıp hazırlanıp cıkıcam kursum var akşamada makarna yogurtlayacam tekim yeter bana
ohh miss 😂
Sodalı börek ve tuzlu yoğurt çorbası yaptım bide tarator yapıcam gibi kahve anlığı akşama niyetliyim şimdide beslenme hazırlıyorum börek pişsin meloşu okula götürcem ordan çarşıya geçmem lazım
eline sağlık 🤗 tuzlu yoğurt çorbası, yayla çorbası değil herhalde
Teşekkür ederim 🩷 yok canım bizim buranın tuzlu yoğurdu var keçi yoğurdu yazdan Tuzla kaynatılıp kışlık saklanıyor onunla yaptım
Afiyet olsun canım bizde ancak kalhvalti ediyoruz pazar günü hocaya gittim iki gündür hastayım bugün biraz iyiyim hamdolsun kızı okula bırakıp temizliğe girişcem sirkeyle şöyle dip köşe yapcam her yeri sonra oturur bir kahve içerim
Menüm de
Tarhana çorbası
Tavuk etli nohut
Pirinç pilavı
Yoğurt
Rabbim bu günleri aratmasın çok şükür 🤲 birde gece adet oldum 2 hafta oldu biteli soğan kürü içmiştim ondan mı oldu bu stresten mi oldu bilmem 🫣
strrstendir ya, baya dertlerin vardı senin
nohutu tavukla ben de çok yakıştırıyorum hatta kuru fasulyeyi de
Aynen canım birde denk geldin mi postuma bilmem büyü buldum evimde . Hocaya okuyunca ağırlık oldu birde adet olunca kötü oldum gerçekten bu aralar herşey üstüme geliyor .
Evet tavuk etiyle bende çok severim nohutu
Afiyet olsun canım ben kahvemi içtim bugün de burada da hava güneşli ama yine de rüzgar var yoksa çocukları alıp bir sahile götürmeyi isterdim bunlar yemeğim var ya zaten eşim de gitti bugün tekrar yemek yapmam belki yanına tarator falan yaparım
deniz kenarının en büyük avantajı mı sıkıldı git sahile miss😍😍 biz de göl var da o de çekildi iyice su yok😂
Kız ne çekilmesi benim evimin karşısı boş tarla o kadar çok yağmur yağdı ki haftalardır su içinde evimin artık göl manzarası var :) sahil çok güzel evet geçen gün eşim gelmişti bize sürpriz yapmış çocuklarla o gün şansımıza da güneşli gittik ama plaj komple dalga ile dolu yani dalgalar inanılmaz derecede yükselmişti o yüzden tek başıma da gitmeye cesaret edemiyorum çocuklarla
afiyet olsunn bizimde dun menenjit aşısını olduk bakalım bugun fırında tavuk sebze bulgur pilavı yapmayı dusunuyorum tabı kızda rahat durursa yapmaya calısıcam
ateş yapabilir bu aşı, hazırlıklı ol ama korkma. kilosunun yarı ölçüsünde calpol verirsin 38i geçerse ateşi. genelde 1 - 1.5 gün sürüyor ateş.
menü güzel eline sağlık 🤗
aşıdan sonra fitil kullanmıstım geceye kadar idare etti ateşlenmedı ama gece 1.50den sonra ateslendı calpol verdım hepsını cıkardı kucagımda uyuyor yatagında mızmızlanıyor 7 8e kadar öyleydik uyanıkken daha cok ateslenıyor
Yemeğinde yeşil mercimek yemegim var önüne biraz makarna yapicam yeter elhamdülillah
1,497,171 soru
24,456,676 cevap
354,379 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın