0 oy
198 göst.
önce Diğer kategorisinde (4,493 puan) tarafından

Selamlar, 

Çok kötü bir durumla karşılaştıktan sonra, ardına güzel bir yol çizdiniz mi?

Yani, kötü diye düşündüğünüz bir şeyin, aslında daha iyisini, daha güzelini getirdiğini düşünüyor musunuz? 

3 Cevaplar

0 oy
önce (521 puan) tarafından

her kotu  sey devaminda iyiyi getirir. kotuyu yasadiktan sonra neyden uzak duracagini bilirsin. iyiyi belki bilmiyorsundur ama iyiyi bulmak icin kotu duruma seni goturen yollari biliyorsun. ayni yoldan yurumessin.

yani iyiye ulasmak ivin iyiyi degil kotuyi arac olarak kullanirsin.  neyi istediginden cok neyi istemedigini bilirsen daha kolay eleme firsatin olur

önce (521 puan) tarafından

atiyorum nasi biriyle evlenmek istedigimi bilmiyordum ama nasi biriyle evlenmek istemedigimi çok iyi biliyordum cok iyi ogrendim. karar verirkende istemedigim ozellikler bunda yok diye baktim. istedigim ozellikler varmi diye bakmadim. 

önce (4,493 puan) tarafından

Bu açıdan haklısın. Doğru, iyiye kullanmak da bizim elimizde.

-Reklam-
0 oy
önce (9,758 puan) tarafından

ölümden başka her şeye çare var. ders almak lazım her şeyden. insan bu dibi de görür ama kendini bırakmazsa aydınlığa da çıkar yeniden

Evet, çok doğru açıkladın. Güzel günlere umarım. 

0 oy
önce (110 puan) tarafından

Tam da bununla ilgili bir post paylaştım okuman tavsiye ederim

Okudum şimdi. Dediğin şey o kadar doğru ki. İnancım var diyorum ama Allaha yakınlığım, onu anmam çok az seviyede. Dediğin gibi imtihan edilmemizin mutlaka iyi bir sebebi de var. 

önce (110 puan) tarafından
+1

Böyle düşünmene sevindim kendini hiç yalnız hissetmez her zorlukta Allah'la beraberiz

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 500 göst.
6 Aralık 2025 Diğer kategorisinde ecalased41 (130 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 171 göst.
18 Mart 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde eslemree (1,225 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 322 göst.
20 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde aysenurcan1906 (38 puan) tarafından soruldu
+1 oy
9 cevap 2,790 göst.
20 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde aysenurcan1906 (38 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,510 soru

24,461,962 cevap

354,661 kullanıcı

...