Merhaba canım kızlar babam ve annemle 2 yıla yakındır konuşmuyoruz biz 8 kardeşiz ve annemizin sayesinde birbirimize hep uzak kaldık babamda oyle çünkü annem ileri derece NARSİST çok acılar çektik evliliklerimiz bile hep hatalı çünkü annem bizi fazlalık olarak gördü nede olsa 8 tane çocuk hepimize ayrı ayrı dönemlerde çektirdi hep küstü neyse babam ocağın başında acile gitmiş ve bugüne kadar hep yoğun bakımda geçti böbrekler çalışmıyor denildi tüp takıldı karnında kötü bi kist çıktı ve sonra prostat kanseri denildi bunu hep diğer kardeşlerinden duydum ve gittim oda annemden korkusundan istemedi beni 15 tatil de hep gidip yanlarında olmaya çalıştım ben burada Gaziantep te ikamet ediyorum onlarda bı saatlik bi sehirde evden kovdu annem beni şimdi diyeceksiniz ne yaptın inanın hiç bsey yapmadım konuşmadığı ablamla konuştum diye 3 cocukla bekar erkek kardesime sığındım yine gittim ama kabul görmedim neyse şimdi babamı hastaneden eve göndermişler yapacak bsey kalmadı diye Dünya başıma yıkıldı çünkü babam iyi adamdı annem yüzünden bizden uzaklaştı ama Dünyam karardı sizden ricam başına böyle bsey gelen varsa ne yapabilirim bana yol gösterin 3 aylar yüzü suyu hürmetine Gaziantep te yim onlarda küçük bi sehirde hep buraya getirmek istedim tedavi için ama istemediler artık istemeseler de yapacam ama ne olur yardım edin...
Canım başka şehre başka doktora görünme şansınız Yok mu ? Kanser başka yerlere mi sıçradı? Çünkü prostat kanseri çok çabuk atlatilacak bir kanser türüdür. Rabb'im şafi ismiyle şifa versin inşallah ❤️ Allah'ım korkuttuğunuza uğratmasın inşallah
Gaziantep e gelecekler yarın işte bilinen bi doktor varsa bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa iyi olur yani şehirde farketmez neresi olursa goturecem aşırı zayıfladı bsey yemiyor sondalar la ve ağrıdan inliyor Allah senden de razı olsun bilen birilerinin yönlendirmesine çok ihtiyacım var çok teşekkür ederim 💐
1,497,316 soru
24,458,680 cevap
354,498 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın