0 oy
228 göst.
önce Diğer kategorisinde (9,728 puan) tarafından
önce tarafından düzenlendi

an itibariyle kombi kapanışı gerçekleştirilmiştir

image

canım adanam💙Allahına kurban Adanam 😍

image

zaten hava böyleyken niye açalım. biz parkuru tamamladık, yarışmacı arkadaşlara başarılar diliyorum.

7 Cevaplar

0 oy
önce (497 puan) tarafından

nasıl yani şubattan itibaren daha seneye kısa kadar kombi açılmıyor mu mart kapıdan baktırır kazma kürek yaktırmıyor mu😂😂😂😂

image

bizim fatira iki ay daha bole gekir
önce (9,728 puan) tarafından

belki martta yine açarız ama 15 günlük hava durumu bizi üzmüyor sağolsun 😂😂 geçen senelerde de toplasan 3 ay yakmadık. bi de sağolsun evim full güneş görüyor

size doğal gaz daha az gelmiş. 40 ta yaktık genelde bi 10 gün kadar 42de yaktık sadece bz

önce (2 puan) tarafından

Su faturası 2000 mi geldi cidden 

aynn malesef. bizim bina 160 daireli. su faturasi toplam binaya geliyor. sayactan her daire kendi kullanimi kadarini hesaplanip sisteme yansiyor. 

iskide soyle bir hesap var  atiyorum 10 metrekupe kadar olan kullanimda metrekupi 1 liradan hesaplaniosa  metrekup sinirini asinca metrekupu 2 2 bcuk liradan hesaplanio. malesefki komple bina kullanimina gelince fatura haliyle pahalidan oduyoruz malesef metrekup basi fiyati 

-Reklam-
0 oy
önce (667 puan) tarafından

Kiz bugun ankarada güneşli hayret valla 

Keske azcik yagsaydi ya kari birak dogru duzgun yagmur gormedik barajlar ne durumda acaba 

yağmadı mı ya, her yere yağdı sanki. geçen burda 3 gün yağmur öyle bir yağdı ki metre kareye 167 kg yağmur mu ne yağmış. sel oldu burada 🤦🏼‍♀️ barajlarda ciddi doluluk oldu diyorlar.

haftaya da yağmur varmış adanada ama hava 18in altına pek düşmüyor gündüz. 

önce (652 puan) tarafından

İnanır mısın Ankara ile Konya hariç her yere yağmıştır ama kışın yarısını Ankara'da yarısını Konya'da geçirdim doğru düzgün yağmadı evet yüksek yerlere yağmıştır ama merkez neredeyse hiç kar görmedi diyebilirim böyle bir 5 santimi bırak yani 2-3 santim ya yüzünü gösterdi şöyle bir un gibi serpiştirdi serpiştirdi gitti bazen lapa lapa yağdı yarım saat sürdü eridi genelde karla karışık yağmur yağdı yani iki şehirde de hemen hemen hep aynı şeyler oldu öyle baraja etki edecek bir kar olmadı kısacası:(

önce (570 puan) tarafından

Konya'nın merkeze pek yağmadı ama ilçelerine çok şükür güzel yağdı ardından yağmur devam etti bizim burada kurumuş göl vardı çok şükür tekrardan hayat buldu

0 oy
önce (8,378 puan) tarafından

Sabah Ankara -1'di, 10 dakika araba camı temizledim :D 

Ankara ın ayazı bitmez ya😂😂

0 oy
önce (6,461 puan) tarafından

Bizede bundan aşığı gelmiyor valla 3.75 ödemiş esim😂😂 koşayım dedim yok yok diyor aç sürsün çocuk var üşümesin der bizde evde kisa kollu oturuyoruz ..

Bazen balkona oyle çıkıyorum diyorlardı bu kadın yanıyor 😊

evin içi çok sıcak olunca sevmiyorum, dün kapı açıktı kombi açıkken şimdi de pencere açık kombi kapalı 😂😂

Allahtan yerler parke yoksa kızım için mecbur açardık 

Benim salon mutfak hep fayans haliyle daha korumasız ama benim bebegim daha 1 yasinda sadece günlük havalandırma yapiyorum bende üşürüm daha havalar soğuk bence 

salon fayans olunca temizligi zor oluomu leke meke silince bez lekesi yada yuruyunce ayak izi falan😂😂tum evi parlak sade acik renk fayans vik seviyorum yerden isitmali  ama. cesaret edemedigim tek nokta temizligi. yazlik yaptirirken sil gec olsun diye heryeri fayans yaptircam ama korkuyorumda temizlikten sebebp

Valla ben alıştım ayak izi kalmıyor siliyorum  ben asla parke istemezdim.mesela mutfakta 

mutfakta aynn olmaz. bizim salon yatak ida cocuk oda laminant parke. ama sade renk iri iri buyuk karolar fayanslar  daha sık gozukurdu dekorasyinda

0 oy
önce (2,830 puan) tarafından

Biz 4 bin kusur gelmiş gündüzleri kistigimiz halde ama daha soğuk buralar

0 oy
önce (3,681 puan) tarafından

Bizim evde kombi yok merkezi sistem 2 aydır kullanıyoruz 3800 geldi bu ay fatura gayet makul ve uygun soba yakmis biri olarak söylüyorum bir ton kömür yakmadik 2 aydır , normalde Şubat ayına kadar rahat 2 ton kömür yakiyorduk ve 1 ton komur nereden baksan 10 12 bin en iyisi oda , kombiden gelen fatura ya korkanlara şaşırıyorum valla

0 oy
önce (1,569 puan) tarafından

O sırada corabin üstüne patik giyip ısınmayan ben Sakarya buz gibi bugün bide pus çökmüş 😳😳

İlgili sorular

0 oy
12 cevap 513 göst.
6 Ağustos 2020 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 634 göst.
10 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ruyam34 (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 576 göst.
24 Mayıs 2024 Aile & Aşk kategorisinde Misafir123456 (20 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 163 göst.
19 Ağustos 2023 Diğer kategorisinde Cetineylul317 (1,266 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,497,311 soru

24,458,629 cevap

354,496 kullanıcı

...