0 oy
216 göst.
önce Para & Ekonomi kategorisinde (4,054 puan) tarafından

Biraz birikmişim var. Fiyatlarrda da düşüş oldu. Ben almak istedikce eşim alma düşecek diyor. Tiktokda falanda hep yükseleceğini söylüyorlar.  Yükselirse hiç alamam ya. 

7 Cevaplar

+1 oy
önce (6,590 puan) tarafından

Altın gördüğü yeri unutmaz derler. 7 den aşağı zor düşer artık 

-Reklam-
+1 oy
önce (10 puan) tarafından

Yükselecek. Ben gramın onu göreceğini düşünüyorum 

önce (61 puan) tarafından

Trump müdahale edecek ona tepki olarak düştü yatın birgün 10 u geçer

0 oy
önce (11,381 puan) tarafından

Altını kaçtan aldığın değil elinde ne süre tuttuğun önemli uzun vade alacaksan hiç bekleme altın gördüğü yeri unutmaz evvel gün aldım ben aldıktan sonra düştü çokta takılmadım bozmicam çünkü 

önce (4,054 puan) tarafından

Birikim için istemiyorum. Kızım doğuldu. Onun için takı almak istiyorum. Büyüyünce takar

önce (11,381 puan) tarafından

Ohoo yıllarca kalacak yani hiç durma 

önce (4,852 puan) tarafından

Geçen hafta aldım ertesi gün bir çakıldı ki 30 bin zarara girdim. Ama elimde uzunca kalacak diye sorun etmedim. Bekletmeden al bacım 🤲

0 oy
önce (3,788 puan) tarafından

Uzun vadeli yatırım planlıyorsanız alın. Her türlü yükselecek zaten. Ama alıp iki ay sonra bozduracaksanız anlamı olmaz. Her yaz artıyor zaten

0 oy
önce (149 puan) tarafından

Keşke alsaydın 

ABD- İran arasındaki gerilim altın fiyatlarını yükseltir 

Bugün birgün öncekiyle aynı değil altın fiyat olarak 

Kızım için küpe almak istiyordum. Eşimde düşecek dedi baya direttim gidib alalım diye yok diyor. Off

0 oy
önce (474 puan) tarafından

Ben birikim yapıyorum her hafta 2 alırım gram düşmeyecek dün kuyumcumla konuştum çok az düşüş var asla çok düşüş bekleme 10 bini görecek dedi hatta haziranda fln alınmış alınmıştır al yani 

Kızıma küpe almak istiyorum büyüynce takar diye

0 oy
önce (26,944 puan) tarafından

Bir ara 6.5 oldu ama sanmam artık düşsün ben bugün 7 kusurdan aldım yakın gelecekte bozdurmayı düşünmüyorum o yüzden bence zararda değilim yıl sonunu görmeden sekizi geçeceğini düşünüyorum bir ev arsa bir şey almadıkça da bozdurmayı düşünmüyorum bence alan kârdadır 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 90 göst.
0 oy
1 cevap 120 göst.
+1 oy
1 cevap 162 göst.
+1 oy
3 cevap 151 göst.

Kategoriler

1,497,409 soru

24,460,037 cevap