Biraz birikmişim var. Fiyatlarrda da düşüş oldu. Ben almak istedikce eşim alma düşecek diyor. Tiktokda falanda hep yükseleceğini söylüyorlar. Yükselirse hiç alamam ya.
Altın gördüğü yeri unutmaz derler. 7 den aşağı zor düşer artık
Yükselecek. Ben gramın onu göreceğini düşünüyorum
Trump müdahale edecek ona tepki olarak düştü yatın birgün 10 u geçer
Altını kaçtan aldığın değil elinde ne süre tuttuğun önemli uzun vade alacaksan hiç bekleme altın gördüğü yeri unutmaz evvel gün aldım ben aldıktan sonra düştü çokta takılmadım bozmicam çünkü
Birikim için istemiyorum. Kızım doğuldu. Onun için takı almak istiyorum. Büyüyünce takar
Ohoo yıllarca kalacak yani hiç durma
Geçen hafta aldım ertesi gün bir çakıldı ki 30 bin zarara girdim. Ama elimde uzunca kalacak diye sorun etmedim. Bekletmeden al bacım 🤲
Uzun vadeli yatırım planlıyorsanız alın. Her türlü yükselecek zaten. Ama alıp iki ay sonra bozduracaksanız anlamı olmaz. Her yaz artıyor zaten
Keşke alsaydın
ABD- İran arasındaki gerilim altın fiyatlarını yükseltir
Bugün birgün öncekiyle aynı değil altın fiyat olarak
Kızım için küpe almak istiyordum. Eşimde düşecek dedi baya direttim gidib alalım diye yok diyor. Off
Ben birikim yapıyorum her hafta 2 alırım gram düşmeyecek dün kuyumcumla konuştum çok az düşüş var asla çok düşüş bekleme 10 bini görecek dedi hatta haziranda fln alınmış alınmıştır al yani
Kızıma küpe almak istiyorum büyüynce takar diye
Bir ara 6.5 oldu ama sanmam artık düşsün ben bugün 7 kusurdan aldım yakın gelecekte bozdurmayı düşünmüyorum o yüzden bence zararda değilim yıl sonunu görmeden sekizi geçeceğini düşünüyorum bir ev arsa bir şey almadıkça da bozdurmayı düşünmüyorum bence alan kârdadır
1,497,409 soru
24,460,037 cevap
354,565 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın