Annemlerin kiracısı vardı yaş olarak büyük benden biraz. Annemlerle kira mevzusundan dolayı tartışma olmadan çıktılar ama iyi bir çıkış olmadı evden. Biraz ev sahibi kiracı problemleri vardı kendi aralarında. Şimdi annemi ablamı vs görünce konuşmuyormuş. Şöyle ki ablam=annem. Annem kimle küsse ablam küs, ablam kimle küsse annem küs. Aksi gibi bizde yakın arkadaşız o çıkan kiracı ile. Annemde ablamda kızıyorlar ne konuşuyorsun bilmem ne. Ablam arıyor kızıyor anneni sevmeyen seni sever mi şunu anlatma bunu anlatma gitme falan. Bana saçma geliyor kendi aralarında ki problemin bana sıçramasından. Objektif bir yorum yapar mısınız?
Açıkcası anneme kötü davranan birine bende iyi olamam. Bide haklı mı haksız mı o önemli
Zaten buradaki hiç bi postta tam anlamıyla olayı anlayamayız ki tanımıyoruz görmüyoruz yazılan kadar değerlendiriyoruz. ☺️
Benim annemde yeryüzündeki kanatsız melek gibidir. Ona tek laf ettirmem mesela
Ben konuşmam. Ailem kırmızı cizgimdir . Herkes gider aile kalır .
O diyorki kirayı girerken iki kez verdim annemler diyor ki bir kez verdi. Çıkarken problem bundan olmuş
@Tosbikim bence de
Kusura bakmayın ama sizin ailenize inancınız kalmamış ... İllaki darbe mi yemeniz lazım anlamanız için.. Ben sizin yerinizde olsaydım ablamin yaptigu gibi yapar konuşmazdim kimse benim ailemden önemli değil hiç kimse .. anneniz 1 kira diyormus Fazla alsa az alsa sanki sizin kesenize mi girecek.. anneninzin kesesinde olacak olan para . Hani desem ki sizin cebinize de girecek ondan saklıyor anneniz desem buna zerre itimat bile etmem.. çünkü belli ki bu konu sizinle hiç alakası bile yok.
Annen haklı. Annemi sevmeyen beni hiç sevmesin yada annemi sevmeyeni ben de sevmem.
Sevmemek değil aralarında bir kira mevzusu var
Ben güvenmem böyle arkadaşa .
Ya sende konuş görüş ama gidip de onlara anlatma herseyi bilmeleri gerekmiyor ki
Şuan aile evindeyim her şeyi biliyorlar az çok gittiğim geldiğim yerleri
Benim ailemin konuşmadığı komsu var koyde ama bize hiç karismadilar konuş veya konusma demedi ailem sizin icinde aynısı geçerli büyük bir sorun hakaret vs yoksa konusurum ben neyin iyi neyin kötü olacagina karar verirsiniz bence
Girerken biri diyor ki çift kira verdim diğeri diyor ki tek kira. Sorun bu öyle hakaret falan yok
Sen objektif davran annen haksızlığa uğradı mı sen olsan senden yüz çevrilmesini normal görür müsün
Aralarında geçen mevzuya göre. Yani küfür hakaret geçtiyse bir taraftan diğer tarafa mutlaka kin oluşacaktır. Anneme kin tutan beni de sevmez. Arkadaş dediğin kişi anneme haketmediği muamelede bulunduysa benim de içimden gelmez arkadaşlık etmek
1,497,407 soru
24,459,895 cevap
354,556 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın