0 oy
162 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,521 puan) tarafından

Hayırlı sabahlar kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz? Benn kalktım peteklerde ki çamaşırları topladım katladım onlarla bakışıyoruz kim yerleştirecek 🙄 

11 Cevaplar

0 oy
önce (966 puan) tarafından

Ben de namazdan sonra uyumadım bir kahve içtim etrafa bakıyorum öyle😅. Kızımın beslenmesi mi hazırlayıp kahvaltı hazırlayıp çamaşırları katlayıp çpcukları uyandırıcam inşallah. Hadi kalk sen de başlayalım işe. Burda takılınca işe başlayası gelmiyor insanın... 

önce (1,521 puan) tarafından

Evet ya aynen beş dakika diye giriyorum sorulara bakarak 1 saat gidiyor 😊

-Reklam-
0 oy
önce (112 puan) tarafından

Günaydın canım, sabah kalktım kahvaltı yaptık 

Giyindim 

İşteyim şimdi 

Kolay gelsin canım 😊

0 oy
önce (304 puan) tarafından

Ogluşu okula hazirladim birazdan cikarcam. Bir sepet camasir katlandi bekliyor dönüste asilacak var hava da yagmurlu olunca camasir kaosu hic bitmiyor.

Aynen çamaşırlık dolu petekleri sabah boşalttım makina da çalışıyor birazdan biter boyuna çamaşır telaşı var evimde 🤷‍♀️

0 oy
önce (486 puan) tarafından

Günaydın şimdi uyandım oğlum uyuyor daha 1 saat daha uyur bende ona kadar kahvaltı hazırlarım sonra bugün annem gelicek Sakarya’dan ona bişeyler hazırlayacagım

Kolay gelsin canım 😊 

0 oy
önce (115 puan) tarafından

Günaydın canım gece annem geldi bol yağmurlu bir gund uyandik yine evde geçiririz artık 

Yağmur ihtimali %20 bugün ama rüzgar çok fazla öğleden sonra  market yapmam lazım nasıl olacak bakalım 

önce (115 puan) tarafından

Ben hep online alıyorum çocuklarla hayatta çıkamam bu fırtınada çok zor canım.

Herşeyi online alırım ama market nadir alırım bayılıyorum market gezmeye 

0 oy
önce (11 puan) tarafından

Günaydın hayırlı sabahlar   kızı okula götürdüm sabah oğlana  birseyler  yedirdim  uyuttum kahvemi içtim  yatmak ve yatmamak arasindayim   çamaşır  atmam lazım makineye  artık akşama  atarım çamaşır makineye bu gün hiç  birsey yapasım yok 

Bugünü kendine ayır o zamn boşver gitsin 😊

0 oy
önce (2,542 puan) tarafından

Günaydın bacım. Oğluşu okula gönderdim tavuk cıkardım byzluktan yemek için çorba makarna yaptım kahvaltı yapıp evi toparlicam dışarda işletim var bugun şimdiden yapabildiğim kadar iş yapcam işte ama önce kayfaltı 😅

Afiyet olsun canım kolay gelsin😊 yemek hala yapmadım pek yemeklik malzeme de kalmamış bakalım markete gitmek lazım 

önce (2,542 puan) tarafından

Benimde gitmem lazım markete ama bugun zor çok işim var anca yarın 

Markete gitmeyi çok seviyorum o yüzden ben ertelemem sanırım 😊

0 oy
önce (805 puan) tarafından

Günaydın 🌹🌹🌹

Sabah namazindan sonra iki çocuğu liseye gönderdim

Sonra 2 yaşındaki cadı kalktı onunla oynadık biraz sonra ona kahvaltı yaptırdım

Sonra 8 yaş uyandı hikaye okuyup anlatması lazımdı onu okuduk anlatdik 

Baktım ikisi oynuyor duş aldım çıktım 

Şimdide hem kahvaltı hazırlayıp hem eşimi uyandırma cabasindayim 

Bir yandan da yağmurun kirlettigi camlardan dışarıyı kesiyom😂

image

Benim liseye giden çocuklarım yurtta kalıyor oğlumun okula gönderdim küçük uyandı sürekli ilgi istiyor bende evi topalıyorum arada telefona bakıyorum öyle işte 😊

önce (805 puan) tarafından

Sende benim gibi bunaldigin an kendini buraya atıyorsun😂

Evet arada giriyorum ama çıkamıyorum işte 😁

0 oy
önce (4,859 puan) tarafından

Günaydın oğlum 2. Ye uyandı yatırdım ben de yatacağım şimdi saat 1.45 😄

İyi uykular 😊

0 oy
önce (691 puan) tarafından

Hatirli sabahlar canim biz de yeni uyandik ben ilac ictim yiyemiyorum cocuk menemen istedi onu yaptim yediriyorum camasir bende de varda kurudu mu acaba 

Aynen hem kurutma hem robot süpürge istiyorum ama önceliği hangisine versem bilemiyorum 😁

Benim hedeflerim daha yuksek 🤭 tokiye yazilmistik onu bekliyoruz cikmazsa da araba dusunuyoruz bi de hammileyim onun masraflari var o yuzden hic bisey soyleyemiyorum esime tek maasla napsin 

Allah gönlündekini nasip etsin canım inşallah çıkar ev sahibi ol ak çok zor 19 yıllık evliyim 5 yıl önce ev sahibi oldum ben de şükür 

Bizde cok kirada surunduk 20 yil kira oder gibi odemesi var zaten ayniya gelecek de en azindan 20 yilda bitiyo valla Allah ihtiyaci olana nasip etsin insaAllah esim cocuk icin istedi yoksa gozum yok elhamdülillah 

Allah yardım ediyor ödeniyor bizde nasıl yapacaz edecez diye  başladık ama Rabbim her çocukta bişey nasip etti 

0 oy
önce (26,588 puan) tarafından

Günaydın canim evi temizledim yemek pisirdim bakım yaptım kendime simdi yemek yiyoz . 

Kolay gelsin

Sağol canım bende toparladı  süpürge kaldı ama hala yemek yok ortada 

İlgili sorular

+2 oy
3 cevap 172 göst.
26 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 529 göst.
+1 oy
9 cevap 276 göst.
28 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde Bikahve (1,521 puan) tarafından soruldu